Kızlarr hayırlıı haftalarr hihoyyyt
Başka unuttuğum var mı :uhm: Varsa affola herkes cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben
Bizim salonun yarısı doldu kaydirigubbakcemile3bizim evdede bi çeyiz dağı oluştuuu
Ahhh böcükümm koydum yaa :uhm: Dün kaçırmışın şansına küss :dilcikar: Azranın mobilyalarını görünce benimkiler çok sade geldi gözüme kaydirigubbakcemile3beta ya sen evınınn rsımlerını ekledın mı dun ben onu demıstımde yanlış mı hatrlıyorum acaba
komşu bıze yolla bızm ev boş
Ben varım :mymeka: Tüm mobilyalarımı aldım görmedin mi :mymeka: Ahhh nerde o günler -tatlicadiarzu-
Canım salonun çoookkk güzel olmuş. Sağlıkla huzurla oturun inşallah Demek sen de ağustosa karar vermek üzeresin haa? Ramazan olayını düşünüyordun. Aynı dönemlerde evlencez galiba yerimseniben Yaaa şimdiden izmir yanmaya başladı ağustosta kavrulcaz galiba kaydirigubbakcemile3
Ceyizleriminde bir kismini goturduk kucuk odaya yerlestirdik annemin evinde kipirdiycak yer kalmamisti :)
Azraaaa çoookk güzel olmuş canım yaa bayıldım bayıldım bayıldım4 ay var düğüne herşeyin hazır ohhh benim 1 ay 15 gün kaldı daha ev yok ortada :roflol::roflol::roflol: ayy ne kadar rahatım yaa bide pişkin pişkin gülüyom :))))
ARsimam perdeleri beğenmişinn sevindim canım hayırlısı olsunn yerimseniben
Ben varım :mymeka: Tüm mobilyalarımı aldım görmedin mi :mymeka: Ahhh nerde o günler -tatlicadiarzu-
Bizim salonun yarısı doldu kaydirigubbakcemile3
Anneme götürelim yavaş yavaş diyorum olmaz çeyiz hepsi birden gider diyorr Çok üzgünüm çoook Ben en çok mutfak eşylarımdan korkuyorum kırılcak diye benneyaptımki
5.kata nasıl çıkacak onlar :1ninca:
Mandilin ve hayatım nerde bugün acaba :uhm: Burcunun nerde olduğu belli zaten kaydirigubbakcemile3
vaay süper olmuş azracım ya, güle güle sağlıklı mutlu günler geçirin inş. evinizde, salon muhteşem olmuş ama sanki evinin daha önce resimlerini görmüştük gibi hatırlıyorum, yoksa uyduruyo muyum ne? kafamçokkarıştı
Kat kat kutulara koyuyorum ama illaki korktuğum başıma gelir :1no2: Çaktırmadan annem yokken nişanlımla taşıyalım diyoruz kaydirigubbakcemile3betacım bilmiom ki bende nasıl taşıcaz hele bide döküp lırarlarsa gebertirim onlarııı
Niye düşemicez :uhm:beta yarında düşemicez 1li aylara
abbowww bune :1shok:
ben oturmaya kıyamam valla
bende demiştimki ev yerleşince yavaş yavş götürür yerleştirirz ama annemde aynısını dedi :)
resimler nerede lahana
sabah girdim şöle bi baktım.aklımda kalanlar kıslar...
yazmalım,sinay,aldıklarınızı iyi günlerde kullanın inş...
baberko seni kaçırmışım ama olsun Rabbim hayırlı kılsın nişanını ve uzun ömürlü olsun inş...
azracım çok şık olmuş misafir odan ,tek tek de bakmıştım ama odaya girince daha bir tamamlanmış.güle güle kullan...
Bizim salonun yarısı doldu kaydirigubbakcemile3
Anneme götürelim yavaş yavaş diyorum olmaz çeyiz hepsi birden gider diyorr Çok üzgünüm çoook Ben en çok mutfak eşylarımdan korkuyorum kırılcak diye benneyaptımki
5.kata nasıl çıkacak onlar :1ninca:
evet tatlim evim evim kismina ilk tadilatini bitirdigimizde boş halinin resimlerini eklemistim tatlim orda gormus olabilirsin canım. cok tesekkur ederim güzel dileklerin icin ayrica gasolinecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?