Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vaay süper olmuş azracım ya, güle güle sağlıklı mutlu günler geçirin inş. evinizde, salon muhteşem olmuş ama sanki evinin daha önce resimlerini görmüştük gibi hatırlıyorum, yoksa uyduruyo muyum ne? kafamçokkarıştı

beta ya sen evınınn rsımlerını ekledın mı dun ben onu demıstımde yanlış mı hatrlıyorum acaba

komşu bıze yolla bızm ev boş

Kızlarr hayırlıı haftalarr hihoyyyt

Başka unuttuğum var mı :uhm: Varsa affola herkes cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben

Ben varım :mymeka: Tüm mobilyalarımı aldım görmedin mi :mymeka: Ahhh nerde o günler -tatlicadiarzu-

bizim evdede bi çeyiz dağı oluştuuu
Bizim salonun yarısı doldu kaydirigubbakcemile3
Anneme götürelim yavaş yavaş diyorum olmaz çeyiz hepsi birden gider diyorr Çok üzgünüm çoook Ben en çok mutfak eşylarımdan korkuyorum kırılcak diye benneyaptımki
5.kata nasıl çıkacak onlar :1ninca:

sabah girdim şöle bi baktım.aklımda kalanlar kıslar...
yazmalım,sinay,aldıklarınızı iyi günlerde kullanın inş...
baberko seni kaçırmışım ama olsun Rabbim hayırlı kılsın nişanını ve uzun ömürlü olsun inş...
azracım çok şık olmuş misafir odan ,tek tek de bakmıştım ama odaya girince daha bir tamamlanmış.güle güle kullan...

Mandilin ve hayatım nerde bugün acaba :uhm: Burcunun nerde olduğu belli zaten kaydirigubbakcemile3

beta ya sen evınınn rsımlerını ekledın mı dun ben onu demıstımde yanlış mı hatrlıyorum acaba

komşu bıze yolla bızm ev boş
Ahhh böcükümm koydum yaa :uhm: Dün kaçırmışın şansına küss :dilcikar: Azranın mobilyalarını görünce benimkiler çok sade geldi gözüme kaydirigubbakcemile3
Ben varım :mymeka: Tüm mobilyalarımı aldım görmedin mi :mymeka: Ahhh nerde o günler -tatlicadiarzu-

Hadii canımm lülülülülülü Sen hemen gidip mobilya alacaksın hayatta inanmam kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim sulfatcim valla :1hug: senin agustosun kaciydi

abbowww bune :1shok:
ben oturmaya kıyamam valla

Ceyizleriminde bir kismini goturduk kucuk odaya yerlestirdik annemin evinde kipirdiycak yer kalmamisti :)

düğüne 4 ay var ve sen çeyizleri bile götürdün
ben kendimi nere vursam acaba yada nerden atsam :uhm:

benimde bişeyim yok sokakta kalacaz :1ninca:

ARsimam perdeleri beğenmişinn sevindim canım hayırlısı olsunn yerimseniben

sağol canım Şeniz

:roflol:

bende demiştimki ev yerleşince yavaş yavş götürür yerleştirirz ama annemde aynısını dedi :)
http://img412.imageshack.us/my.php?image=hpim1050.jpg

Mandilin ve hayatım nerde bugün acaba :uhm: Burcunun nerde olduğu belli zaten kaydirigubbakcemile3

Yaa bu aralar kaçak çok :uhm:

Blackqueen de yok fisfisfis Esra evlendi gelmedi bi daha :uhm: Hayat87 evlendi o nerelerde :uhm:

Yaa bu arada kızlar şu evlilik listesi kayıtlı olan varmı :uhm: Yeniden bi düzenlesekk
kaçakk var aralardaa kaydirigubbakcemile3

bende dün alışverişteydim .ama hep başkaları için çalışıyorum ya..
kardeşimin düğünü ve kınası için elbiseler aldım,ayakkabımı aldım.sadece eşarplarım kaldı eksik.haziranda düğün ama ben önceden hazırlayayım rahat olsun dedim.
ayakkabılarımı dün bakırköyden aldım.
platform istiyordum ama bunlarda tam platform oldu sanırım.
çok mu abarttım acep ya..
neyse içime sindi ama .
bir tek düğün için kokiş çantam kaldı.onuda bir günlük ölesine bişiy alırım.
inş bakalım...

evet tatlim evim evim kismina ilk tadilatini bitirdigimizde boş halinin resimlerini eklemistim tatlim orda gormus olabilirsin canım. cok tesekkur ederim güzel dileklerin icin ayrica gasolinecim

betacım bilmiom ki bende nasıl taşıcaz hele bide döküp lırarlarsa gebertirim onlarııı
Kat kat kutulara koyuyorum ama illaki korktuğum başıma gelir :1no2: Çaktırmadan annem yokken nişanlımla taşıyalım diyoruz kaydirigubbakcemile3
beta yarında düşemicez 1li aylara
Niye düşemicez :uhm:

abbowww bune :1shok:
ben oturmaya kıyamam valla
bende demiştimki ev yerleşince yavaş yavş götürür yerleştirirz ama annemde aynısını dedi :)

Bende kıyamam oturmaya valla heleki çocukluları bu odama sokmam kaydirigubbakcemile3
Walla arsimam çaktırmadan kırılcakları götürmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim karalahanacim sende aldiklarini gule gule kullan tatlim ama resimlerini ekleme sansin varsa ekle banada fikir olurdu tatlim

Ben de götüreyim diyorum yaaa yavaş yavaş. Bizim evin üst katı var eşyalarım orda ama annem odaya girdikçe kriz geçircek. Bi an önce gitsen diyor. Nasıl gitcek onca şey bilmem, ben de korkuyorum ya kırılırsa bişey kafamçokkarıştı

evet tatlim evim evim kismina ilk tadilatini bitirdigimizde boş halinin resimlerini eklemistim tatlim orda gormus olabilirsin canım. cok tesekkur ederim güzel dileklerin icin ayrica gasolinecim

evet şekercim, gittim hemen oraya baktım, oradan hatırlıyormuşum, aklımda ismin de kalmış çünkü evle ilgili, boş haliyle bile çok beğenmiştim mutfağını falan, ağız tadıyla oturun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…