Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacim beni cok güldürdün allahta seni güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evinizde adım atacak yer kalmasada ben olsam götürmezdim çeyislerimi.
hepsi babba evinizde olsun çünkü o çeyisler giderkende ayrı bir duygu oluyor.
arabaya doldurulup giderken çeyizleriniz hepsi böle kırmızı kırmızı kurdelelerle sarılı,tüm yakınlarınız evde çok güzel oluyor o an.
ben derim hepsi evinizden çıksın yeni hayatınıza...

mrblar kızlarrr

bende c.tesi halılarımı aldım k.validemle ve annemle

yatak odamada koçtaştan aldım 38 liraya 80/150-3 tane halı aldım :) uyguna geldi şükür maaşı cuma aldım c.tesi bitti diorum:)

benim eşyalarıda götürmek konusunda sıkıntı var annem hepsi bi arada gitsin bi kere üzülürüm dio açıkça sölüo benimkisi:)

evet şekercim, gittim hemen oraya baktım, oradan hatırlıyormuşum, aklımda ismin de kalmış çünkü evle ilgili, boş haliyle bile çok beğenmiştim mutfağını falan, ağız tadıyla oturun inş.

çok teşekkür ederim gasolinecimmmmmm darisi senin basina daha güzelleri senin olur insallah :1hug:

Walla arsimam çaktırmadan kırılcakları götürmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3

gidince görürse orda
bunlar buraya nasıl geldi beta klava:

dün çok yoruldum.akşam koyarım resimleri.ama aslında hazirana kadar bekleyip üzerimde göstermek isterim.çünkü bazı eksiklerim var.
ama aykkabıları akşam çekeyim koyarım canımcım...

tamam canım
sen nasıl istersen Şeniz

bizim salon kumaık çeyizlerle dolu
diğer eşyaları daha çıkartmadık onlarda çıkarsa ne olur bilmiyorum
zati annem diğerlerini çıkarttığına pişman oldu sana anlattığım konu yüzünden
kırılma konusuna gelince çok canım acır eminim kaydirigubbakcemile3

evet canım bi bakima haklisin ama benim kalbim o strese dayanirmi bilmiyorum..
yükle boşalt park yeri yok o çizildi bu düştü simdi bi tek onlari yerlerine yerlestirmek var ikimizde calisiyoruz. vaktimiz olmuyo ctesi pazardan baska su an kafam rahat onlari acip bi tek yerlestirmek kaldi.. Ama sandik ceyizim annemin evinde yine ceyiz cikicak evimden sandikla sandik ceyizimi yorganlarimi yastiklarimi kurdeleleyip cikarticaz. Zaten konu komsumuz yok yeni muhitte oturuyor annemler kim kime dum duma baskalari gorsun diye kendimi sıkıntıya sokmak istemedim acikcasi onemli olan evimin icine yerlestirmek geliyor benim icin

arsimacim beni cok güldürdün allahta seni güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Amin. ihtiyacım var gülmeye

bende c.tesi halılarımı aldım k.validemle ve annemle

yatak odamada koçtaştan aldım 38 liraya 80/150-3 tane halı aldım :) uyguna geldi şükür maaşı cuma aldım c.tesi bitti diorum:)

iyi günlerde kullan

Ayyy bu nişanlıların aynı model olması yetmiyor bütün anneler de aynı :roflol:

kaydirigubbakcemile3

vallahi yemiyim diyorum ama tutamıyorum maeslef:çok üzgünüm:

sorma güzelim yaa feci geziyoruz. bu gün burdan tayini çıkmadan evvel çalıştığı iş arkadaşlarını ziyarete gitti daha gelmedi o gelmeden bir uğrıyım dedim... hihoyyyt

yaaa esra karadeniz nerde neden gelmiooo unuttumu bizi yoksaa senağlama
aynen bende çok merak ediyorum canım yerimseniben
kızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları
ohh çok sevindim senin adına fotolatını merak ediyorum Şeniz

kızlar hepsini okuyamadım kalpkıp duş alıcam aşkım gelmeden cicik olıyım
gamze hamileymiymiş yapmış mı testi merak ettim...
hepiniz öpüyorum görüşürüzzzza.s.:1hug:

Bi an düşündüm de onca sıkıntı içinde kase bardak beğendiğim ne varsa bi ton para döküp alıyorum. Bir de işin ucunda evime gitmeden kırılması var -tatlicadiarzu- Baya bi sarıp sarmalayayım herşeyi ben

Yok burcum, gamze test yapmadı henüz adet dönemini bekleyecek. özledik ama biz seni :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…