abbowww bune :1shok:
ben oturmaya kıyamam valla
düğüne 4 ay var ve sen çeyizleri bile götürdün
ben kendimi nere vursam acaba yada nerden atsam :uhm:
benimde bişeyim yok sokakta kalacaz :1ninca:
sağol canım Şeniz
:roflol:
bende demiştimki ev yerleşince yavaş yavş götürür yerleştirirz ama annemde aynısını dedi :)
evet şekercim, gittim hemen oraya baktım, oradan hatırlıyormuşum, aklımda ismin de kalmış çünkü evle ilgili, boş haliyle bile çok beğenmiştim mutfağını falan, ağız tadıyla oturun inş.
Teşekkür ederim karalahanacim sende aldiklarini gule gule kullan tatlim ama resimlerini ekleme sansin varsa ekle banada fikir olurdu tatlim
kısmetse 4 ağsutos canım alkisalkisalkistesekkur ederim sulfatcim valla :1hug: senin agustosun kaciydi
bende demiştimki ev yerleşince yavaş yavş götürür yerleştirirz ama annemde aynısını dedi :)
Walla arsimam çaktırmadan kırılcakları götürmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3
dün çok yoruldum.akşam koyarım resimleri.ama aslında hazirana kadar bekleyip üzerimde göstermek isterim.çünkü bazı eksiklerim var.
ama aykkabıları akşam çekeyim koyarım canımcım...
Ben de götüreyim diyorum yaaa yavaş yavaş. Bizim evin üst katı var eşyalarım orda ama annem odaya girdikçe kriz geçircek. Bi an önce gitsen diyor. Nasıl gitcek onca şey bilmem, ben de korkuyorum ya kırılırsa bişey kafamçokkarıştı
evinizde adım atacak yer kalmasada ben olsam götürmezdim çeyislerimi.
hepsi babba evinizde olsun çünkü o çeyisler giderkende ayrı bir duygu oluyor.
arabaya doldurulup giderken çeyizleriniz hepsi böle kırmızı kırmızı kurdelelerle sarılı,tüm yakınlarınız evde çok güzel oluyor o an.
ben derim hepsi evinizden çıksın yeni hayatınıza...
arsimacim beni cok güldürdün allahta seni güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende c.tesi halılarımı aldım k.validemle ve annemle
yatak odamada koçtaştan aldım 38 liraya 80/150-3 tane halı aldım :) uyguna geldi şükür maaşı cuma aldım c.tesi bitti diorum:)
Ayyy bu nişanlıların aynı model olması yetmiyor bütün anneler de aynı :roflol:
vallahi yemiyim diyorum ama tutamıyorum maeslef:çok üzgünüm:CAnım yaa nasıl geçti nişan :uhm: Allahh evlilik günlerinizide göstersin canım :1hug:
İyi günlerde kullan canım kalıpların ne şekermişÇAyadanlık örtsü ne anlamadım ben üstünemi örtüceksin :1shok:
İyi günlerdee kullan buketcimm :1hug:
Hepsini çok güzel özellikle mikserini çok sevdim :asigim:
Ayy ayy ayyy koçişiylee gezermişşFazla yeme burçiş gelinliğe sığmıcan :mymeka: Koçiş yesin sen yeme kaydirigubbakcemile3 Çanakkaleye niye gidiyosun :uhm:
Senin mandal sepetini yesinlerrr kaydirigubbakcemile3 Ne şeker şeyy
Sepetlerin hepsi çok güzel lambandaİyi günlerde kullan canmmm :1hug:
sorma güzelim yaa feci geziyoruz. bu gün burdan tayini çıkmadan evvel çalıştığı iş arkadaşlarını ziyarete gitti daha gelmedi o gelmeden bir uğrıyım dedim... hihoyyytBaberko senide kaybettik haa desene nişanlılar kervanındasın hayırlı olsun allah tamamını erdirsin cnım darısı başıma tez zamanda..
Burcu enerjin kalmamış gibiii bi güzel dinlen mutlu mutlu uyu canım
aynen bende çok merak ediyorum canım yerimsenibenyaaa esra karadeniz nerde neden gelmiooo unuttumu bizi yoksaa senağlama
ohh çok sevindim senin adına fotolatını merak ediyorum Şenizkızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları
bizim salon kumaık çeyizlerle dolu
diğer eşyaları daha çıkartmadık onlarda çıkarsa ne olur bilmiyorum
zati annem diğerlerini çıkarttığına pişman oldu sana anlattığım konu yüzünden
kırılma konusuna gelince çok canım acır eminim kaydirigubbakcemile3
burcu bakma alttan alttan
burcuu geldınmı geyveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?