ohh çok sevindim senin adına fotolatını merak ediyorum Şeniz
kızlar hepsini okuyamadım kalpkıp duş alıcam aşkım gelmeden cicik olıyım
gamze hamileymiymiş yapmış mı testi merak ettim...
hepiniz öpüyorum görüşürüzzzza.s.:1hug:
Hadii canımm lülülülülülü Sen hemen gidip mobilya alacaksın hayatta inanmam kaydirigubbakcemile3
yok tatlişim ya iptal oldu çanakkaleye gidiyoruz. bu hafta sonu gelecektik ama bu hafta sonu çanakkalede samimi arkadaşının düğünü var birlikte katılıcaz. izin aldım bende işten :sm_cool: pazartesi akşam dönücez program deişti :roflol:
kaydirigubbakcemile3 yok tobicim, o beklenecek olan yıl değil yani inş. :)) çünkü o kadar süredir birlikteyiz, bi o kadar daha beklersem kurur kalırım-tatlicadiarzu-ayy girebildim sonunda
gassoline ya snein takvminde yolumuz uzun 9 yıl falan bişi yazıyo o beklenecek olan yıl değil dimi..brlikde olduğunuz sene falanmı:1shok:
burcumm test yapmadım aslında bugün yaptırsam kan testi çıkarmış ama ben beklicem bişe kalmadı pazar adet olmam lazım olmazsam burdan hepinize bağıracamm teyze oluonuz dieee :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
sabah girdim şöle bi baktım.aklımda kalanlar kıslar...
yazmalım,sinay,aldıklarınızı iyi günlerde kullanın inş...
baberko seni kaçırmışım ama olsun Rabbim hayırlı kılsın nişanını ve uzun ömürlü olsun inş...
azracım çok şık olmuş misafir odan ,tek tek de bakmıştım ama odaya girince daha bir tamamlanmış.güle güle kullan...
Ben de götüreyim diyorum yaaa yavaş yavaş. Bizim evin üst katı var eşyalarım orda ama annem odaya girdikçe kriz geçircek. Bi an önce gitsen diyor. Nasıl gitcek onca şey bilmem, ben de korkuyorum ya kırılırsa bişey kafamçokkarıştı
mrblar kızlarrr
bende c.tesi halılarımı aldım k.validemle ve annemle
yatak odamada koçtaştan aldım 38 liraya 80/150-3 tane halı aldım :) uyguna geldi şükür maaşı cuma aldım c.tesi bitti diorum:)
benim eşyalarıda götürmek konusunda sıkıntı var annem hepsi bi arada gitsin bi kere üzülürüm dio açıkça sölüo benimkisi:)
evinizde adım atacak yer kalmasada ben olsam götürmezdim çeyislerimi.
hepsi babba evinizde olsun çünkü o çeyisler giderkende ayrı bir duygu oluyor.
arabaya doldurulup giderken çeyizleriniz hepsi böle kırmızı kırmızı kurdelelerle sarılı,tüm yakınlarınız evde çok güzel oluyor o an.
ben derim hepsi evinizden çıksın yeni hayatınıza...
evet canım bi bakima haklisin ama benim kalbim o strese dayanirmi bilmiyorum..
yükle boşalt park yeri yok o çizildi bu düştü simdi bi tek onlari yerlerine yerlestirmek var ikimizde calisiyoruz. vaktimiz olmuyo ctesi pazardan baska su an kafam rahat onlari acip bi tek yerlestirmek kaldi.. Ama sandik ceyizim annemin evinde yine ceyiz cikicak evimden sandikla sandik ceyizimi yorganlarimi yastiklarimi kurdeleleyip cikarticaz. Zaten konu komsumuz yok yeni muhitte oturuyor annemler kim kime dum duma baskalari gorsun diye kendimi sıkıntıya sokmak istemedim acikcasi onemli olan evimin icine yerlestirmek geliyor benim icin
hımm inşallahh gönlüne göre bulursunn kuzumm ŞenizHaftaya salı gidip mobilya bakcaz. Daha önce birkaç ay evvel doğtaş, alfemo, istikbal ve karabağlarda gizem mobilya var biliyosun belki oraya baktık. Biraz antreman yaptık yani kaydirigubbakcemile3. Salı günü baya dolaşmayı planlıyoruz. Yatak odası modellerine bakcaz öncelikle çünkü onu yaptırmak istiyoruz. Hem odamızın boyutlarına göre olsun hem de gardrop içi filan daha işlevsel olsun diye. Yeni yatak odalarında 3-5 raf koyuyolar bitti
hımm inşallahh gönlüne göre bulursunn kuzumm Şeniz
Yatak odasınıda yaptır walla benim dolap kocaman istediğim gibide raf yaptırdım çok kullanışlı olduu yerimseniben
Sen çekebilirsen bi ara dolabın içini çekermisin? Dolap içi konusunda fikirlere ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3 Zaten ikedaki dolapların içi çok güzel oluyor bikaçının fotosunu çekcem. Ordan burdan tüyolarla bitti işte :roflol:
kızlar bişey sorucam facebook ta takılan yokmu hiçorda da kaynaşsak nasıl olur?sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?