Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gelip ölçüleri alsınlar
diksinler
gelip taksınlar çeker gösterirrim

yok daha test yapmadı adetini bekliyor

Hadii canımm lülülülülülü Sen hemen gidip mobilya alacaksın hayatta inanmam kaydirigubbakcemile3

Haftaya salı gidip mobilya bakcaz. Daha önce birkaç ay evvel doğtaş, alfemo, istikbal ve karabağlarda gizem mobilya var biliyosun belki oraya baktık. Biraz antreman yaptık yani kaydirigubbakcemile3. Salı günü baya dolaşmayı planlıyoruz. Yatak odası modellerine bakcaz öncelikle çünkü onu yaptırmak istiyoruz. Hem odamızın boyutlarına göre olsun hem de gardrop içi filan daha işlevsel olsun diye. Yeni yatak odalarında 3-5 raf koyuyolar bitti

anladımm bebişkommm :1hug:

ayy girebildim sonunda

arsima hadi gözün aydın perdeleride hallettin senin iş bitti güzelim..bi seni paketliyip yollamak kaldıkaydirigubbakcemile3

burcu şum oh gözün aydın seninde gez kocacınla valla hekketin 3 ayın ardındansositososito

azra o salon ne öyle harikaaaaaaaaaaaaaaa olmuş süper..ben oturamam kız onun üstünde...gelen misafiride ay bişi dökcekmi bişi olckamı diye takip ede ede eşim dostum kalmaz kesinsırnaşık şey

gassoline ya snein takvminde yolumuz uzun 9 yıl falan bişi yazıyo o beklenecek olan yıl değil dimi..brlikde olduğunuz sene falanmı:1shok:

baberko fotolarını kaçırdım bensenağlama ama sana mutluluklar diliyorum cnm şimdiden

bebeğim sende hoşgeldin

böcük çeyiz bitti ayakkabılara dadandın dimi hoşşik..güle güle giy kuzum

kizlar nabersiniz???

hersey yolundadir umarim....

ben bu aralar cok stresteyim... cevremde kötü seyler oluyor ne yazik ki senağlama

neyse.....

gecenlerde halam bana bir hediye verdi, yüzümde bir parcacik gülümsemeye neden oldu böylece
kendine alirken benide düsünmüs almis canim benim

Haslanmis patates soyucagi

bunlar sadece internetden bir örnek....
benimkisi daha sade, daha güzel kaydirigubbakcemile3

cok kullanisli oldugunu söyledi halam, ama ben daha deniyemedim bir iki sene sonra kismetse denerim artik

hepinizi öptüm

ayy girebildim sonunda

gassoline ya snein takvminde yolumuz uzun 9 yıl falan bişi yazıyo o beklenecek olan yıl değil dimi..brlikde olduğunuz sene falanmı:1shok:
kaydirigubbakcemile3 yok tobicim, o beklenecek olan yıl değil yani inş. :)) çünkü o kadar süredir birlikteyiz, bi o kadar daha beklersem kurur kalırım-tatlicadiarzu-

azra cnm koltukların böylebutun halınde cok hoş durmus gule gule eskit
ceyiz serme işine gelınce bende ceyızlerımı annemn evıne serdm susledık tullerler felan herkez baktı sonra kendı ceyızımı kendı evıme kurdeleyıp getırdık durek yerlestırdık

burcumm test yapmadım aslında bugün yaptırsam kan testi çıkarmış ama ben beklicem bişe kalmadı pazar adet olmam lazım olmazsam burdan hepinize bağıracamm teyze oluonuz dieee :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

cnm cok sevındım ıns ıstedııgn olurr

kızlar çok sağolun ewt yüzüğüme bişey olcak diye korkuyorum :)). buarada azracm esyaların cok yakışmış. albüme eklemeye calıştım ama hata verdi anlamadım

teşekkür ederim lahanam :1hug:Şeniz

Desene bi tek benim annem böyle değil kaydirigubbakcemile3 Yafs diğer eşyalar gitsin ben mutfak eşyalarından tırsıyorum :1ninca:
Arsimam görsünn sonuçta onlar gitmiş olacak annemde söylendiğiyle kalacak kaydirigubbakcemile3
hımm inşallahh gönlüne göre bulursunn kuzumm Şeniz
Yatak odasınıda yaptır walla benim dolap kocaman istediğim gibide raf yaptırdım çok kullanışlı olduu yerimseniben

hımm inşallahh gönlüne göre bulursunn kuzumm Şeniz
Yatak odasınıda yaptır walla benim dolap kocaman istediğim gibide raf yaptırdım çok kullanışlı olduu yerimseniben

Sen çekebilirsen bi ara dolabın içini çekermisin? Dolap içi konusunda fikirlere ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3 Zaten ikedaki dolapların içi çok güzel oluyor bikaçının fotosunu çekcem. Ordan burdan tüyolarla bitti işte :roflol:

Bunları geçen haftalarda benim ve annemin aldıkları...
english home çarşafım
Battal boy çift kişilik nevresim takımı + 2 yastık kılıfı ykmden aldım 27 TL ye..
Kumaşı çok güzel %100 pamuklu yazıyor üstünde..

Bunlarda benim karar veremeyipte almadığım annemin aldığı şeyler :)
Kelepçeli kek kalıbı

Çelik süzgeç

12 kişilik yemek masası örtüsü artı peçeteside var.Bana çok sade geldi bu tonlarda pul ve boncuk alıp hafif işlemeler yapıcam yanlarına :) Son halinide gösteririm

Bu peçetesi

Ben aslında bu hafta sonu çekicektim ama nişanlım saolsun talan etmiş içini yazlıklarını çıkardı o dağınıklık haliyle çekmek istemedim :uhm: Ama çekeyim şimdi derlemiş toplamışş kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam facebook ta takılan yokmu hiçorda da kaynaşsak nasıl olur?sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…