Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima hadi gözün aydın perdeleride hallettin senin iş bitti güzelim..bi seni paketliyip yollamak kaldıkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ben bu aralar cok stresteyim... cevremde kötü seyler oluyor ne yazik ki senağlama

neyse.....

hoşgeldn nerelerdesin yaaa
hayırdır kuzum n eler oluyor
iyi günlerde kullan hediyeni

Arsimam görsünn sonuçta onlar gitmiş olacak annemde söylendiğiyle kalacak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Eudo güle güle kullan şekerim, çiçekliler çok şeker görünüyor çıtı pıtı. Örtülerini de bence de pullarla çok abartmadan hareketlendirebilirsin, çok da şık olur :lepi:

çeyiz hazırlığında unuttuğum bi kaç parça bişeyler çıkıyo ihtiyacı hissedilince
1.emaye kızartma tenceresi
2.elektrikli ızgara
3.oklava ve merdane

1ve 2.ler daha çok lazım olanlar

Bunlarda dün ikeadan aldığımız
mutfak masamız ve sehpamız.
Akşam aşkımm üşenmemiş kurmuş Şeniz

Buda sehpamız

msn de olurr nie olmasın :) eudo bulamadım cicim seni 2 kişi çıktı hangisisin bilmedim en iyisi sen beni ekle..dimpless süremi bekliyorum mesajı gönderiyorum sanada şekerim

kızlar bişey sorucam facebook ta takılan yokmu hiçorda da kaynaşsak nasıl olur?sengözlerimebaksanab
neden olmasın kaydirigubbakcemile3

betacım bilmiom ki bende nasıl taşıcaz hele bide döküp lırarlarsa gebertirim onlarııı

evimizi tutmuştuk biliyosunuz, temizliği 19 Mayıs gününe ayarladık,
ama ben sabredemedim, mobilya koymayacağım küçük bi oda vardı
orayı duvarları camları kapısı temizledim bi güzel, evdeki kolilerden de arabaya sığıdığı kadar üç-beş defa götürüp o odaya bıraktık,
gittikçe arabayla götürücem, hem elimle taşıyorum kırılma derdi yok,
hem ne gerek var sırf başkaları görücek diye ceyiz yapmaya sonuçta mobilyalar o eve gelecek,
beyaz eşyalar o eve gelecek..
baba evinden çıkacaklar için de ne biliym...
bence böyle daha hoş,ama herkesin fikri tabi farklı ..
:teytey: :smiley-cool:

Eudo güle güle kullan şekerim, çiçekliler çok şeker görünüyor çıtı pıtı. Örtülerini de bence de pullarla çok abartmadan hareketlendirebilirsin, çok da şık olur :lepi:
Saol gasolincimm :1hug: Yok sadece uçlarına işlicem yerimseniben

en güzel yemeklerinizi orda yiyin inşallah

bigün bende böle görebilecekmiyim :uhm:

Aminnn canımm inşallahh :Saruboceq:
Tabi görüceksin çok yakında :1hug:

Eccucumm kelebek var kızın yüzünde o bennimm kaydirigubbakcemile3
Ben seni bulamadım :uhm:

yanlış anladınız herhalde kıslar siz beni.
ben kız evine çeyis serin demiyorum .hiç sevmem zaten.
yalnızca işte tüm ıvır zıvır eşyaların aynı gün aynı arabayla evden çıkması ablamdan hatırladığım kadarıyla çk güzel oluyor.
yeni evde imece usulü şen şakrak yerleştirilir.
ama duygusal aıdan biraz ağır oluyor orası doğr...
:a015::a015:

gülçin canım çak:lepi: ayni fikirdeyim seninle tatlim

eudo direk ilk soyadımla ara gelinlikli olan ben :)))) valla bende hiç kelebekli birileri çıkmadı kandırma kız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…