arsima hadi gözün aydın perdeleride hallettin senin iş bitti güzelim..bi seni paketliyip yollamak kaldıkaydirigubbakcemile3
ben bu aralar cok stresteyim... cevremde kötü seyler oluyor ne yazik ki senağlama
neyse.....
Arsimam görsünn sonuçta onlar gitmiş olacak annemde söylendiğiyle kalacak kaydirigubbakcemile3
Saol darkcım a.s.Eudorabeta güle güle kullan canım
kızlar bişey sorucam facebook ta takılan yokmu hiçorda da kaynaşsak nasıl olur?sengözlerimebaksanab
betaaa ben senin mobilyalarını göremedim amaaa
Bunlarda dün ikeadan aldığımız
mutfak masamız ve sehpamız.
Akşam aşkımm üşenmemiş kurmuş Şeniz
neden olmasın kaydirigubbakcemile3kızlar bişey sorucam facebook ta takılan yokmu hiçorda da kaynaşsak nasıl olur?sengözlerimebaksanab
evinizde adım atacak yer kalmasada ben olsam götürmezdim çeyislerimi.
hepsi babba evinizde olsun çünkü o çeyisler giderkende ayrı bir duygu oluyor.
arabaya doldurulup giderken çeyizleriniz hepsi böle kırmızı kırmızı kurdelelerle sarılı,tüm yakınlarınız evde çok güzel oluyor o an.
ben derim hepsi evinizden çıksın yeni hayatınıza...
evet canım bi bakima haklisin ama benim kalbim o strese dayanirmi bilmiyorum..
yükle boşalt park yeri yok o çizildi bu düştü simdi bi tek onlari yerlerine yerlestirmek var ikimizde calisiyoruz. vaktimiz olmuyo ctesi pazardan baska su an kafam rahat onlari acip bi tek yerlestirmek kaldi.. Ama sandik ceyizim annemin evinde yine ceyiz cikicak evimden sandikla sandik ceyizimi yorganlarimi yastiklarimi kurdeleleyip cikarticaz. Zaten konu komsumuz yok yeni muhitte oturuyor annemler kim kime dum duma baskalari gorsun diye kendimi sıkıntıya sokmak istemedim acikcasi onemli olan evimin icine yerlestirmek geliyor benim icin
Ben de götüreyim diyorum yaaa yavaş yavaş. Bizim evin üst katı var eşyalarım orda ama annem odaya girdikçe kriz geçircek. Bi an önce gitsen diyor. Nasıl gitcek onca şey bilmem, ben de korkuyorum ya kırılırsa bişey kafamçokkarıştı
Bizim salonun yarısı doldu kaydirigubbakcemile3
Anneme götürelim yavaş yavaş diyorum olmaz çeyiz hepsi birden gider diyorr Çok üzgünüm çoook Ben en çok mutfak eşylarımdan korkuyorum kırılcak diye benneyaptımki
5.kata nasıl çıkacak onlar :1ninca:
betacım bilmiom ki bende nasıl taşıcaz hele bide döküp lırarlarsa gebertirim onlarııı
Saol gasolincimm :1hug: Yok sadece uçlarına işlicem yerimsenibenEudo güle güle kullan şekerim, çiçekliler çok şeker görünüyor çıtı pıtı. Örtülerini de bence de pullarla çok abartmadan hareketlendirebilirsin, çok da şık olur :lepi:
en güzel yemeklerinizi orda yiyin inşallah
bigün bende böle görebilecekmiyim :uhm:
azracımm evin çok güzel olmuş çok beğendim mutlulukla oturun hep huzurlu olun evine girenin ayağı hep uğurlu olsun
neden olmasın kaydirigubbakcemile3
evimizi tutmuştuk biliyosunuz, temizliği 19 Mayıs gününe ayarladık,
ama ben sabredemedim, mobilya koymayacağım küçük bi oda vardı
orayı duvarları camları kapısı temizledim bi güzel, evdeki kolilerden de arabaya sığıdığı kadar üç-beş defa götürüp o odaya bıraktık,
gittikçe arabayla götürücem, hem elimle taşıyorum kırılma derdi yok,
hem ne gerek var sırf başkaları görücek diye ceyiz yapmaya sonuçta mobilyalar o eve gelecek,
beyaz eşyalar o eve gelecek..
baba evinden çıkacaklar için de ne biliym...
bence böyle daha hoş,ama herkesin fikri tabi farklı ..:teytey: :smiley-cool:
kızlar bırakın facei msn en iyisi çoklu konusuruz hemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?