Bende seni bulamadım kaydirigubbakcemile3 Benden 2 tane var senden çok var yerimseniben Kelebek yüzlü olan benim kaydirigubbakcemile3msn de olurr nie olmasın :) eudo bulamadım cicim seni 2 kişi çıktı hangisisin bilmedim en iyisi sen beni ekle..dimpless süremi bekliyorum mesajı gönderiyorum sanada şekerim
neden olmasın kaydirigubbakcemile3
evimizi tutmuştuk biliyosunuz, temizliği 19 Mayıs gününe ayarladık,
ama ben sabredemedim, mobilya koymayacağım küçük bi oda vardı
orayı duvarları camları kapısı temizledim bi güzel, evdeki kolilerden de arabaya sığıdığı kadar üç-beş defa götürüp o odaya bıraktık,
gittikçe arabayla götürücem, hem elimle taşıyorum kırılma derdi yok,
hem ne gerek var sırf başkaları görücek diye ceyiz yapmaya sonuçta mobilyalar o eve gelecek,
beyaz eşyalar o eve gelecek..
baba evinden çıkacaklar için de ne biliym...
bence böyle daha hoş,ama herkesin fikri tabi farklı ..:teytey: :smiley-cool:
yanlış anladınız herhalde kıslar siz beni.
ben kız evine çeyis serin demiyorum .hiç sevmem zaten.
yalnızca işte tüm ıvır zıvır eşyaların aynı gün aynı arabayla evden çıkması ablamdan hatırladığım kadarıyla çk güzel oluyor.
yeni evde imece usulü şen şakrak yerleştirilir.
ama duygusal aıdan biraz ağır oluyor orası doğr...
:a015::a015:
yanlış anladınız herhalde kıslar siz beni.
Ben kız evine çeyis serin demiyorum .hiç sevmem zaten.
Yalnızca işte tüm ıvır zıvır eşyaların aynı gün aynı arabayla evden çıkması ablamdan hatırladığım kadarıyla çk güzel oluyor.
Yeni evde imece usulü şen şakrak yerleştirilir.
Ama duygusal aıdan biraz ağır oluyor orası doğr...
gülçin canım çak:lepi: Ayni fikirdeyim seninle tatlim
kızlar bırakın facei msn en iyisi çoklu konusuruz hemmm
esmycim çok teşekkür ederim tatlim gecmisi okumaya calisiyorum eksik sayfa cok olunca yeniye bi turlu sira gelmiyo tatlim gozden kacirmisim:1hug:pşt lahana nıye sevmıyon kız ben yapmısıtm
azracıgım yazdm ama gormeıdn galıba gule guel kullan cokfarklı durmus evın ıcınde esyaların
Ama benimsadece çarşafım bide yastıkları var :uhm:BETAcım gule gule kullan cnm cok guzeller
englısh homelarımız aynı mı ne
Ne yanlış anlıcaz lahanam senin söylediğin adettendir ama biz yeni köye yeni adetler getiriyoruz modern gelinlerr kaydirigubbakcemile3yanlış anladınız herhalde kıslar siz beni.
ben kız evine çeyis serin demiyorum .hiç sevmem zaten.
yalnızca işte tüm ıvır zıvır eşyaların aynı gün aynı arabayla evden çıkması ablamdan hatırladığım kadarıyla çk güzel oluyor.
yeni evde imece usulü şen şakrak yerleştirilir.
ama duygusal aıdan biraz ağır oluyor orası doğr...
Saol pınarımm :1hug:bnde warım
betacım aldıklarını ıyı gunlerde kullan tatlım
bende seni bulamadım canım :1no2: Kandırmıom ama seni benneyaptımkieudo direk ilk soyadımla ara gelinlikli olan ben :)))) valla bende hiç kelebekli birileri çıkmadı kandırma kız beni
benim msnde sadece buket var burdann(( nerde diğer çeyiz kızlarrrr hu huuuuuuuuuuu
Saol canım a.s. 188 TL bir masa 4 sandalyesi var kurulumu sana ait ama kaydirigubbakcemile3beta masa ve sandalyelerin benim istediğim gibi ne kdara aldın canım?
güle güle kullan..
msj yolluyorum yerimsenibeneccu ekledim seni face deeee
eudoraaa banada banadaaaaaa:))
betacım bende mısafr ıcın sadece carsaf ve yastıklarda almıştım tek tek satılıyor desenler cok benzıyo
yoksa ondan harıc en.homedan 2 nevresım daha var bırı oymalı bırı sade sık bısey resmını eklemıştım ama nerde sımdık bılmyoom
senin soyledigin gibi adettendir tabiiki karalahanacim.. Ama işte devir degisiyor insanlar kolaylastirmaya calisiyor hayatini. Dolayisiyla bazi adetleride insanlar kendine gore devsiriyor renklendiriyor. Benimkide o misal olcak. Evden yine ceyizim cikicak ama sadece sandik ceyizi olcak bu cikanlar. Ve hersey yine imece usulu yerlerine yerlestirilip suslenicek tatlim
pşt lahana nıye sevmıyon kız ben yapmısıtm
azracıgım yazdm ama gormeıdn galıba gule guel kullan cokfarklı durmus evın ıcınde esyaların
Ne yanlış anlıcaz lahanam senin söylediğin adettendir ama biz yeni köye yeni adetler getiriyoruz modern gelinlerr kaydirigubbakcemile3
yok lahanamm sen istenilenn gelinn modelisinn kaydirigubbakcemile3 Gerilikle bi alakası yok canımm Şeniz
ben geri kalmış gelinlerden olcem o zamn.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?