Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

parpalm, Arsima+, bktbb, blks, brcncvk86, croiselle, DarkAngel, eccu, edda1985, esmy+, Eudorabeta, Gasoline, GLCNNN, gülay_gülay, karalahana, mandilin, oktar, powerofattorney, reyhan85, simanur, simat81, tobi, tubiS, _HaYaTiM_
herkesciklerde burdaymışşş

betam neden demiştin ben yine söliim yarın dicekki takviminde 2 months

Anladım buketimm Şeniz bugün benim jeton köşelii geç düşüyorr kaydirigubbakcemile3

Eccum buldum bu arada seni kaydirigubbakcemile3
Bingöl demişin yaa ben onu bulunduğun il diye anladımm :roflol:

Bugün bende bişe var :uhm:

betam şimdi gördüm mutfak masan mutfak için çok ideal ve spor güle güle kullan canım....

GLCNNN canım teyzemin mutfakta cam masası var ve hiççç memnun değil. ah kafam ah diyor...
inanılmaz parmak izi oluyor 2 de oğlu var alttan üstten ha bire elinde camsil fıss fıss siliyor:))) bende ahşap en uygunu kuzucuğum ama genede sen bilirsin...

ben nerdeyım klava:klava:

evet bencede msn fikri iyi. ben işten girmiyorum msne ama
hakkaten ya, msn ler facebook lar havada uçuşuyo, bizde iş yerinde msn yok :)))

Eudo masa sandalyen çok tatlı, çok seviyorum böyle şeyleri çok doğal da görünüyolar :lepi:

saol betacım bende dun gene hasta oldum ama ablam ıcerı bıle baktrmadı bı hızlı kactık ordan:roflol:

tobı saol cnm aksam cekrım resımleri

Saoll burcuşimm :1hug: bununla idare edicez hem çokta büyükte değil yazın balkona atarız kışın içeride durur dedik kaydirigubbakcemile3

Glcnn bende burcuya katılıyorum canım bizim evdede cam var mavi cam hemde çok çabuk kirleniyor.:1no2: Silmekten gına geldi üstüne örtü aldık örtüyoruz..Tamam çok şık duruyor ama mutfak için cam iyi değil kuzumm benneyaptımki

Ne msn i ne face i ben bisey anlamadim

cam masa ve sandalye beğendim kızlar mutfak için
fikir verir misiniz, masam tamam da sandalyeye karar veremiyorum
krem mi kırmızı mı :)
alkisalkisalkis

CNM BENDE BURCU GIBI MEMNUN OLMAYANLARI HATIRLIYOMSANKI AMA COK GUZEL DURUYORLAR O AYRI
BIRDE MUTFAKTA YERIN VARSA COK KUCUK ALMA BENMKI KUCUK
SIMDI HAVALAR ISINDI BALKONUMA GECIRIRIM KOCAMN BALKONUM VAR TUM KK YI ÇAYA BEKLERIM -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

hakkaten ya, msn ler facebook lar havada uçuşuyo, bizde iş yerinde msn yok :)))

Eudo masa sandalyen çok tatlı, çok seviyorum böyle şeyleri çok doğal da görünüyolar :lepi:
Saol canımm Şeniz Evet doğal görünümlü tahta kaydirigubbakcemile3 Hem boyutuda ufak 2 kişiyiz yeter bizee dimi kaydirigubbakcemile3 Minderlerinide aldım onlarıda bi ara eklerim artık yerimseniben
saol betacım bende dun gene hasta oldum ama ablam ıcerı bıle baktrmadı bı hızlı kactık ordan:roflol:

tobı saol cnm aksam cekrım resımleri

Kaç tabii kaydirigubbakcemile3 İzmirde olsam benimde kolumdan çekerlerdi kaydirigubbakcemile3

eudo sayfalari karistirdim ama aldiklarini bulamadim bilen varsa sayfa nosu soyleyebilirmi banadaaa

Bunlarda dün ikeadan aldığımız
mutfak masamız ve sehpamız.
Akşam aşkımm üşenmemiş kurmuş Şeniz

Buda sehpamız

Tam nişanlımın istediği tarz doğal mobilya hastası kendisi kaydirigubbakcemile3 Herşey böyle cilasız süssüz olsun istiyor. İyi günlerde güzel yemeklerde kullanın canım Şeniz

en güzel yemeklerinizi orda yiyin inşallah

bigün bende böle görebilecekmiyim :uhm:

Senle ben zor görürüz, bizde rahat nişanlılar varken :roflol:

Yaaa ben de cam masa istiyorum çok şık duruyor, ama zor diyosunuz :uhm: mutfağım da büyük, büyük bi masa istiyorum. Camdan vazmı geçsem

yeter yeter, çokta küçük değilmiş zaten. Bu masa, şu minderleri daha masası ortada yokken alınan masa mıydı yoksa ya? öyle birşeyler hatırlıyorum :))) ekle tabi bi de minderli görelimkaydirigubbakcemile2

Anaam herkes buraları unutmuş, face msn diyor. Hemşom ben seni eklicem şimdi faceden. Ama adını soyadını bilmiyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…