Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Lokmam tskler cnm güle güle otur cnm çok güzel olmuş herşey yanlız perdelerin biraz koyumu sanki pembe koltuklarının olduğu yoksa resimdenmi öle geldi bana

Karalaham kına elbisen renk olarak sevdiğim bi renk değil o nedenle yorum yapmıyım. Düğün elbisene gelince çok şıkmış, onu çok beğendim. Ayakkabıların ve eşarbınla çok şık olcaksın :lepi:

karalahana dore renk o mavinin altına bana göre uymaz gibi geliyor sanki başka alternatifin varmı o düğün kıyafetine hoş duru güzelim

lahana bende kına kıyafetini bveğendim rengi falan hoşş tam genç kız işi boncuklu yaa bide, ama düğün elbisende ağırmış yanii .

Bu arada sen çeyiz almıyonmu nişan falan varmı sende canım

Ayyy senin bu çizimlerin tasarımların :roflol::roflol: İyi günlerde kullan tatlım

sinay güzelmiş renkleri hemide ucuz valla günlük için lahana bakıyorum hemen bendee

sinay güle güle kulaln güzelim
teşekkür ederim canlarımŞeniz inş. bütün aldıklarımızı mutlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur
Niltol arkadaştan çalıntı bir fikir ama bayıldım napıyım ona da söyledim böle böle hee yarın evimin resimlerinde görürsen şaşırma diye :sm_confused:

sinaycım ıı gunlerde kullan

teşekkür ederim pınarcımŞeniz bu arada karalahanaelbiseler çok şık tesettür giyimden anlasam sana böle böle yap derdim ama anlamıyorum:sm_confused: yıllar önce bi arkadaşıma doğum gününde eşarp almıştım yüzünü buruşturmuştu:dilcikar: o gün bugündür hiç tesettür kıyafetler hakkında yorum yapmamkaydirigubbakcemile3

burcum gordum senı :1ninca:

kuzum geçmişi okıyım dedim aşkımı şimdi uğurladım ama yok gözlerim el vermiyor. ay öyle yorgun düşüyorum ki erkenden uykum geliyor... :roflol: bu gün organizasyon şirketiyle konuştuk süsleme rengimizi seçtik yeşil olacak sositososito

bugun fasla yogun degıl allah kavustursun cnm ayyyy çok guselllll hadı bakalım inş hersey çok gusel olcak

Burcu hoşşşşşşgeldin tatlım özledik seni. hemen sorayım sana madem organziasyon şirketine extra para ödedinizmi?? bide slayt gösterisi yapıolarmı???

Burcu hayırlı olsun arkadaşım. Ben de belki lila-mor bişey seçicem. Nişanımda seçtiğim renk elbiseme uygundu yerimseniben

Son düzenleme:
Burcu hoşşşşşşgeldin tatlım özledik seni. hemen sorayım sana madem organziasyon şirketine extra para ödedinizmi?? bide slayt gösterisi yapıolarmı???

canım organizasyon şirketiyle şöyle oldu. bize dediler ki askeriyeyle irtibata geçeceksiniz. biz fiyat veremiyoruz sözleşmemiz var. siz orda konuşacaksınız dediler. madem öyle geldiniz gelmişken renkleri falan burda karar verin orda uğraşmazsınız dediler. neyse seçtik fıstık yeşili. mesela yönlendiriyorlardı çok güzel. ben uçuk pembe istiyordum açık havada ölü kalıyor dedi vazgeçtim. oysa ben masal gibi olacağını düşünmüştüm allahta yönlendirdiler. daha dinamik olan fıstık yeşilini seçtik :1rolleyes:
hee eğer masalarda daha büyük boyutta çiçek almak istersen o zaman farkı çiçekçiye ödüyormuşsunz o zaman askeriye aradan çıkıyor a.s slayt gösterisini ben çok istiyordum biz kendimiz yapacaktık ama. gel görki açık hava düğünü olduğundan malesef gün batmadan düğün başlayacağından slayt kendini göstermez... onun için adama bir şey sormadak bu konuda...

Lahanamm elbisenin rengi :asigim: bu seneki favori rengimm :lepi:
papilerinde çok güzell çok güzel olucaksın seni isteyen çıkar kesinn kaydirigubbakcemile3
Beta demişti dersinn yerimseniben
İnşallahh gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım.Berikaya baktın mı hiç :uhm:
Sinayy ne güzell renklerii :asigim: Walla bende böyle bişe yapmayı düşünüyorum ama ucuz bulamadım kaydirigubbakcemile3
Lokmam tskler cnm güle güle otur cnm çok güzel olmuş herşey yanlız perdelerin biraz koyumu sanki pembe koltuklarının olduğu yoksa resimdenmi öle geldi bana

fotoda öyle çıkmış bide biraz daha koyu evet aynı tonu bulamadık :uhm:

bugun fasla yogun degıl allah kavustursun cnm ayyyy çok guselllll hadı bakalım inş hersey çok gusel olcak

birde sanki bir msn muhabbeti dönmüş biz daha önce başka arkadaşlarla onu denedik kızlar. bir süre çok keyifliydi burayı beklemeden orda konuşma şansı süperdi ama sonra anladık ki buranın tadı bambaşka yerimseniben evet zor durumlar acil durumlar için birbirimizde adres olması güzel ama inanın daha önce bunu denemiş biri olarak söylüyorum buranın tadı bambaşkayerimseniben hatta böcükçüğümde biliryerimseniben tahmin ediyorum bana hak verecektir a.s

Hemşom berikaya bi uğradım kalabalıktı galiba yarım saat sonra gelin dedi gitmedim. Cuma oraya da bakcam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…