Ayyy senin bu çizimlerin tasarımların :roflol::roflol: İyi günlerde kullan tatlım
sinay güzelmiş renkleri hemide ucuz valla günlük için lahana bakıyorum hemen bendee
teşekkür ederim canlarımŞeniz inş. bütün aldıklarımızı mutlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip olursinay güle güle kulaln güzelim
sinaycım ıı gunlerde kullan
burcum gordum senı :1ninca:
kuzum geçmişi okıyım dedim aşkımı şimdi uğurladım ama yok gözlerim el vermiyor. ay öyle yorgun düşüyorum ki erkenden uykum geliyor... :roflol: bu gün organizasyon şirketiyle konuştuk süsleme rengimizi seçtik yeşil olacak sositososito
Burcu hoşşşşşşgeldin tatlım özledik seni. hemen sorayım sana madem organziasyon şirketine extra para ödedinizmi?? bide slayt gösterisi yapıolarmı???
Lahanamm elbisenin rengi :asigim: bu seneki favori rengimm :lepi:kıslar bugün bahsettiğim elbiselerimi buraya ekledim.size zahmet bakında bi fikir verin.kardeşimin kına ve düğünü için aldıklarım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...niz-foto-ekleyin-gorelim-183.html#post6796988
İnşallahh gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım.Berikaya baktın mı hiç :uhm:Vala öyle sürekli izlediğim bi dizi değil ama canım aileme bakıyorum. Prova yok henüz randevu aldım. Sadece modellere bakıp denemek için kaydirigubbakcemile3 Simge,relactive ve stephanie var ya konak pierin karşısında. Üçüne gitcem bakalım ne olcak
Sinayy ne güzell renklerii :asigim: Walla bende böyle bişe yapmayı düşünüyorum ama ucuz bulamadım kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar bugün iş çıkışında bir çeyizcinin önünden geçerken günün indirimi havlular 2 lira yazıyordu hemen daldım renk renk günlük kullanmak için 10 tane aldım KK'da bi arkadaşın banyosunda görmüştüm renk renk sepetin içine dekor yapmıştı çok hoşuma gitmişti bende o şekilde kullanmayı planlıyorum
renkleri dikkat çeksin die arkaya beyaz fon yaptım kendi çapımda o da pek olmamış :roflol:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Lokmam tskler cnm güle güle otur cnm çok güzel olmuş herşey yanlız perdelerin biraz koyumu sanki pembe koltuklarının olduğu yoksa resimdenmi öle geldi bana
bugun fasla yogun degıl allah kavustursun cnm ayyyy çok guselllll hadı bakalım inş hersey çok gusel olcak
bu şekil dekor yapacam havlularımı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?