birde sanki bir msn muhabbeti dönmüş biz daha önce başka arkadaşlarla onu denedik kızlar. bir süre çok keyifliydi burayı beklemeden orda konuşma şansı süperdi ama sonra anladık ki buranın tadı bambaşka yerimseniben evet zor durumlar acil durumlar için birbirimizde adres olması güzel ama inanın daha önce bunu denemiş biri olarak söylüyorum buranın tadı bambaşkayerimseniben hatta böcükçüğümde biliryerimseniben tahmin ediyorum bana hak verecektir a.s
canım organizasyon şirketiyle şöyle oldu. bize dediler ki askeriyeyle irtibata geçeceksiniz. biz fiyat veremiyoruz sözleşmemiz var. siz orda konuşacaksınız dediler. madem öyle geldiniz gelmişken renkleri falan burda karar verin orda uğraşmazsınız dediler. neyse seçtik fıstık yeşili. mesela yönlendiriyorlardı çok güzel. ben uçuk pembe istiyordum açık havada ölü kalıyor dedi vazgeçtim. oysa ben masal gibi olacağını düşünmüştüm allahta yönlendirdiler. daha dinamik olan fıstık yeşilini seçtik :1rolleyes:
hee eğer masalarda daha büyük boyutta çiçek almak istersen o zaman farkı çiçekçiye ödüyormuşsunz o zaman askeriye aradan çıkıyor a.s slayt gösterisini ben çok istiyordum biz kendimiz yapacaktık ama. gel görki açık hava düğünü olduğundan malesef gün batmadan düğün başlayacağından slayt kendini göstermez... onun için adama bir şey sormadak bu konuda...
Hımm anladım burcum yaa pembe karanlıktada kaybolabilir gerçekten doğru demişlr, slayt olayı kötü olmuş ama gece ounca yansıtamazlarmıydı kiii...
Burcu slaytı hazırlayın canım düğün anında ekranda akabilir. Kuzenimin öyle olmuştu fonda zaman zaman tekrarlanıyordu
burcuu gorunmuyosunn nbr cnm
Müebbet sevdam yağmur yağdımı derdi yok canım kapalı olası avantaj ne güzell
Karalaham kına elbisen renk olarak sevdiğim bi renk değil o nedenle yorum yapmıyım. Düğün elbisene gelince çok şıkmış, onu çok beğendim. Ayakkabıların ve eşarbınla çok şık olcaksın :lepi:
karalahana dore renk o mavinin altına bana göre uymaz gibi geliyor sanki başka alternatifin varmı o düğün kıyafetine hoş duru güzelim
lahana bende kına kıyafetini bveğendim rengi falan hoşş tam genç kız işi boncuklu yaa bide, ama düğün elbisende ağırmış yanii .
Bu arada sen çeyiz almıyonmu nişan falan varmı sende canım
Lahanamm elbisenin rengi :asigim: bu seneki favori rengimm :lepi:
papilerinde çok güzell çok güzel olucaksın seni isteyen çıkar kesinn kaydirigubbakcemile3
Beta demişti dersinn yerimsenibencanım çok sağol annemde sinir ediyor beni zaten.düğün olunca üzerimdede koyarım resimleri inş nasip olurda erersek o zamna.
ben buralara çok takılıyorum ama yok daha hiç bişiycik.şu kardeşim evlensinde bende almaya başlayacağım bişiyler çünkü zorluğunu anladım.çalışırken ne aldın aldın sonra çok zor oluyor...
sanada haber vercem bakalım altıncı hissin kuvvetlimi kociş bulcammı:)
teşekkürler yorumlarınız için canlarım...
Walla kuvetli olduğunu söylerler yerimseniben Balık burcuyum bide 6.hislerimiz kuvvetli olur kaydirigubbakcemile3 Resimlerini bekliyorum canım :1hug:
canım çok sağol annemde sinir ediyor beni zaten.düğün olunca üzerimdede koyarım resimleri inş nasip olurda erersek o zamna.
ben buralara çok takılıyorum ama yok daha hiç bişiycik.şu kardeşim evlensinde bende almaya başlayacağım bişiyler çünkü zorluğunu anladım.çalışırken ne aldın aldın sonra çok zor oluyor...
sanada haber vercem bakalım altıncı hissin kuvvetlimi kociş bulcammı:)
teşekkürler yorumlarınız için canlarım...
canım kocacıkım burda ya onun için giremiyorum pek yerimseniben
bol bol geziyoruz:1rolleyes: çok yorgun düşüyorum...
yarında menü belirlemeye gidiceza.s çokkk işimiz var çokkk...:teytey:
evet buket büyük gün yaklaşıo hadi bakalım senide gelin edicez:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?