Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu slaytı hazırlayın canım düğün anında ekranda akabilir. Kuzenimin öyle olmuştu fonda zaman zaman tekrarlanıyordu

haklısın burcum sıte engellendıgınde çok kotu olmustum çok alıstım buraya walla

Hımm anladım burcum yaa pembe karanlıktada kaybolabilir gerçekten doğru demişlr, slayt olayı kötü olmuş ama gece ounca yansıtamazlarmıydı kiii...

Hımm anladım burcum yaa pembe karanlıktada kaybolabilir gerçekten doğru demişlr, slayt olayı kötü olmuş ama gece ounca yansıtamazlarmıydı kiii...

canım bizim konum itibariyle piste kurulacak. açık mekan olduğundan duvar falan yok o yüzden ancak en başka gösterilip kaldırılabilinir. tüm ekipmanı biz götürecektik. tanıdık birinide bulmuştuk bize ücretsiz verecekti projeksiyon aletini ama malesef gün ışığında hiç bir anlamış yok göstermez kendini diye malesef vazgeçtik... :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım .inş bakalım herşeyi tammalayınca banada hoş olcak gibi geliyor.

karalahana dore renk o mavinin altına bana göre uymaz gibi geliyor sanki başka alternatifin varmı o düğün kıyafetine hoş duru güzelim

para açısından biraz sıkıştım bu düğün arefesinde.mavi elbiseme dore taşlar işledim ki dore ayakkabıyı ikisindede kullana bileyim diye.hem özel günler haricinde giyemeyeceğim için bu ayakkabıları çok masraf olsun istemiyorum...

lahana bende kına kıyafetini bveğendim rengi falan hoşş tam genç kız işi boncuklu yaa bide, ama düğün elbisende ağırmış yanii .

Bu arada sen çeyiz almıyonmu nişan falan varmı sende canım

canım bende hangisini hangisinde giysem sonradan karar veremedim açıkçası.mavi elbisem öğle albenili falan olunca düğündemi giysem dedim ama annem falan oturaklı olsun düğünde dedi.o elbisede ayakkabılar ve eşarbımla çok uyumlu oldu.daha kibar bir kız oldum:)

Walla kuvetli olduğunu söylerler yerimseniben Balık burcuyum bide 6.hislerimiz kuvvetli olur kaydirigubbakcemile3 Resimlerini bekliyorum canım :1hug:

canım kocacıkım burda ya onun için giremiyorum pek yerimseniben
bol bol geziyoruz:1rolleyes: çok yorgun düşüyorum...
yarında menü belirlemeye gidiceza.s çokkk işimiz var çokkk...:teytey:

anladımm cnm benımm oh oh ne guzelll kolay gelsınn cnmmm

Günaydın kızlarrr pınarrrr kısmetse bugun kavuşuyosun askerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…