Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıııınaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldi mi asker 13 mayıs değil mi bugün?alkisalkisalkis

msn den burayı unutmuşum kızlarrrr

aman Allahım 1'li aylara düştümmmm :1shok:

kızlar birşey sorucamm bu topikte birde esra karadeniz vardı değil mi
o da evlendi mi

çok moralım bozuk :çok üzgünüm:

minikk sen varmısın grup msnınde
burcu oh oh keyfıne bak askın yanındaa
buket evet haal ev tutmadın kızzzz
coriselle evet esra evlendı ama ıstende cıktıgıremıyor nete artık
böück ne olduu kızzz

Esracığım girmio hiç bende çok merak ediom
Esma ya hala tutmadık walla bu ayın sonunda tutmam lazım en geç
Tubis pınar öğleden sonra için izin aldı bildiğim kadarıyla
Komşum noldu cnm ya ne sıktı canını?

amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar
en son 2 ay once babam annem burdayken amcamınoğlu(22)evımızı bastı arkdasları ıle gecenın bı yarısı babamın(60)ustune yurudu vurmaya kalktı cok olaylar oldu babam affettı
neyse sımdık annemler koydeya
dun gene bıseyler olmus bıze demıyolar ama babm ablama demıs kımseye deme benım hac paramı hesaba yatr kızım bıktım bunlardan allahından bulsunlar ddemışnapcam bılmıyom 8bın tl ıstıyolar bızde okadr yok ve babam hastayken bıle calısıp bırıktrdığı 4bın lırası anca var
sımdık annem kalp hastası krız gecırırse felclı kalma ıhtımalı var onlarda bunu bılıyo önceden oldu zor kurtuldu annem sımdık
orda dr falan yok köy orası onlarda bundan yararlanıp herseye evt dememızı beklıyolar
bılıyorum alınerı hac parası rabbım yardım eder ama annemler 3 yıldır bu anı bekledı ve bu yıl cıkma sansı cok fazlaydı
zoruma gıden cok sey var 12 yıl oldu dedem ölelı hala emeklı maasını amcam alabılıyo ıstemıyom almasını bı fakır alsın
sonra dedem ölunce mırası paylastılar amcam bıze borclu cıktı babam kardesımsın sıldım borcunu deedı
SIMDIK ıse gerckten kurus borcumuz yokkken ustumuze cok gelıyolar
ıkı abım var 30ve 26 yasında onları arayıp tehdt edıyo sureklı onların sabrı taşarsa kötu seyler olur abımler tutturdu bız köye gıdıp ya o ya bız ölcez dıolar

Son düzenleme:
gümnaydın kızlar hepinize

black, canım daha öncede yazmıştım başınız sağolsun. hoşgeldin tekrar.

sulfat, cicilerini güle güle kullan.
m.sewdam, hayırlı olsun kına yeriniz. çooook uyguna tutmuşsununz.

sinaycım, havlularını yesinler senin. hemi ucuz hemide rengarenk şanslı günüdeymişsin. güle güle kullan canım.

burciş, yeşilde çok yakışır açık hawada doğal gösterir sanki.

pınar, gözünaydın kuşum bak geçti günler..

sulfa buarda aferın kavga etmeye gıttımdemıssın yaa klava:
böcük yazık yaa amcasıböyle yaparsa ınsanın el ne yapmasınnn

esra, özletti kendini kocişine kavuştu ne güzel..

aaa böcük noldu canım dicektim yazmışşsın.
ama anlamadım ben madem borcunuz yok sizden ne diye para istiyorlar ve ısrar ediyorlar?

napcam bılmıyorum ya abım hıc uymadı korkuyom kötu seyler olcak dıe
bız ev alcaktı kapora vermıstık amcam yalvardı yakardı dedemı araya soktu babam acıdı borc verdıık kac bın dolardı unuttum bıze söz vermıstı 2 ayda vercem yığenımıın düğününü yapcam dıe
abım askere gttı geldı cocuğu oldu borcumuzu veremedı sonra az bısey verdı mıras paylasımı yapılırken babam sen kardesımsın sıldım demıstı borcunu smdık annemın yanında olmak ıstıyom ya annemın cıddı kalp ve sınır sorunu var o an mudahale edılmezse felclı kalıyo ıst bıle 3 ambulansla hastane hastane gezdık ıst gıbı bı yerde yetstıremedık annem 15 gun felclı kaldı sımdık orda napardır kımbılır yaasenağlama

ya böcük bu insanlarda ki yüzsüzlük ne bu böyle ya baban amcanın borcunu silmişken bunlarr minnet duyacağına ne yapıolar. bu nasıl bi teerbiyesizlik amcan neden engel olmuo

esra, özletti kendini kocişine kavuştu ne güzel..

aaa böcük noldu canım dicektim yazmışşsın.
ama anlamadım ben madem borcunuz yok sizden ne diye para istiyorlar ve ısrar ediyorlar?

gercekten yok
cocuk sureklı alkol alıyo belkı daha kötu alıskanlığıda vardır bılmıyom amcamı dınlemez amcada dur dıyemez ona
ıst evımızı bastı babaama dıokı sen dıo nıe ona buna borc verıyon benım paramyok versene yanı öle hal aldıkı babamın cebındekı parada gözu yok dıo benım sıgara param sen gıdıyon muhtara 50 tl vermışsın dıo yanı okadr delı ya
2mt boy var essek kadr ınsankı bız ona tam 6 yıl baktık evımızde kaldı yedırdık ıcırdık parasını almadık ya bu muydu karsılıği :çok üzgünüm: cnm annem sımdık napıyo orda babam cok umursamaz verım kurtulam der ama annem yıllardır bu anı bekledı HAC parası gıttı yaa napcaz dıe ağlamaktan heder olur :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…