Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat, adlıklarını güle güle kullan şekerim. Önceki gün korkmazı sormuşsun dün yazamadım. Yengem çaydanlığını ve tencerelerini yıllardır kullanıyor bir sorun çıkmadı.

sinay21; havlularını iyi günlerde dekor yap tatlım.

black, başınız sağolsun.

burcuözge; kalan işleride toparlmaya başlamışsınız kocişinde yanında keyfine dicek yoktur. hihoyyyt

uğur böcüğü; tarla falan varmı? genelde o yüzden sorun çıkar.

buket; ne zaman ev tutcanız. Bakın artık boya falan gerekirse sıkışcaksınız.

aynı durumlar bizdedee var böcükcümm

amcalarım neler neler yaptı hep bu miras davası yüzünden

yazık şimdi parayı verse baban gene ister bunlar durmaz ki en iyissi karşı çıkmanız ama annenin durumundan dolayıda bu kötü olur yazık yaa üzüldüm çok

evt dedem cok zengındı sonra vefat ettı 10 yıl amcam baktı tarlaların coğunu sattı aldı derken halam babamı arayıp kardesım bu malı mulku yemeden dur dıyelım
sonra babam gıttı 3e bolundu amcamın babama borcu cıktı ıs makınalarımız falan vardı evler neyse babam neyse ya onemlı deıl kardesız bız dedı
babam hıc dnya malına onem vermes 10 yıl sonra halamın zoruyla malı böldu yanı
dedem vefat ettı mezar tasını bıle yaptrmadı amcam bız yaptrdık
yemek verdık yardım etmedıkkı cok zor donemdeydık aynı yıl 3 ay farkla abımle ablamı evlendrmıstı babam
ya dıyorumya ev almadı gerı sattı kardesıne verdı
eskıden dolar mark cok talep gorurdu bınlerce markı doları ınsanlara verır coğnudan almazdı sımdık bu kadr ıyılığın karsılı bu olmamalı ALLAHIM yardım etsın bu yıl hacca gtsınler ınş yoksa annem hastalancak kesınbıde cıkar gıdemezse yıllardır hayalıne kavusamaz

tubiş benim hoşşik nişanlım nedense pek bi geniş. sanırım bizim kiralıcağımız evin boyalı lambalı halılı ve ışıklı olacağını düşünüo
bu ay sonunda tutmamız lazım cnm

günaydın şekerlerrr

pınar gözün aydınn bugün kavuşma günü

böcük çok üzüldüm cnm ya nasıl insanlar var.kime güvnicez akrabamıza güvenmezsek bilmiyorum :1no2:

sulfat yine döktürmüşsün..güle güle kullan cnm aldıklarını

dimplesimm inşşş az kaldı hayırlı sonuçlar alırsın allh gönlüne göre verir..minicik bi dimplesimiz olur

blacgueen kaçağıda görünmüş dünkaydirigubbakcemile2

burcuuuu cnmbenim ya kyfini çıkar valla gez hayatımm ohh kacacıgınla..n heycanlıdır şimdi dugun işleriyle ugraşmak..inş herşey istediğin gibi gider

buket sende gidiyosun demek ahh ahhsenağlama...unutmayın kız evlenince buraları...beni evlendirmeden gitmeyin bakk hee...sonra ben kime akıl dnaışcam..daha çeyizlerimi göstericem sizeesenağlamasenağlama

aman Allahım 1'li aylara düştümmmm :1shok:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıyamam kuzucum ya :çok üzgünüm: para pul hepsini geç, anneciğin ve babacığınla ilgili kısmı seni üzüyodur zaten, Rabbim yardımcınız olsun kuzum ya :Saruboceq:

Günaydın kızlar biraz geçmişi okuyup alıntı yapayım dedim hepsi gitti. Sulfat ve diğer arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar aldıklarını. Böcük üzülme Allah yardım eder.

tut kolundan sürükle, sonra işleri o yetiştirmeye uğraşmıcak tabi rahat rahat oturur.

böcük, anneni geri getirin köyden. Baban yok param deyeydi. Allah'tan belasını istiyor amcan.

evlenmek isteyen erkeklermi sırnaşık şey

Günaydın kızlarrr pınarrrr kısmetse bugun kavuşuyosun askerine

ewet canım darısı senın basına

Günaydın herkesee
gamze erkencisinn
Pınar hadi geldi büyük günnn

ewet buketım buyuk bugun

pıııınaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldi mi asker 13 mayıs değil mi bugün?alkisalkisalkis

13 mayıs bugun we aşkım suan ozgur

bugun gelicekmiş ama pınar iş çıkışı görüşecek sanırım izin aldı öğleden sonra çıkacak

canım izin almadım wermıyooo

gümnaydın kızlar hepinize

pınar, gözünaydın kuşum bak geçti günler..

saol canım

e heralde maalesef ekrandan cinsiyet kontrolü diye bir sistem gelişmediğinden pek çok erkek girebilir...
pınar sana izin vermeyen patronun ta...
böcük gel nan buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…