Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar gunaydın herkese,
blackqueen'cim basın sagolsun cok uzuldum, nasılsın canım iyimisin?
sizler nasılsınız kızlar, gecmişe soyle bir goz attım herkes aldıklarını gule gule kullansın?
kızlar bısey soracaktı philips azur 4640i utu 299 TL 12 taksıt fiyatı nasıl sızce, yardımcı olun bana bugun oglen gıdıp alıcam eger uygunsa ban uygun geldi ama?

valla tatlım bakalım istiyorum çok soğuk bakmıyo ankaraya alsında olabilirde yanii..
bende korkuyorum ya kimsem olmayacak diye..offf offf valla kader arkaşıyız yaniisenağlama sen hangi semte gidiyosun cnm sen

Günaydn kızlar
Tobicim ben bakırköy bahçelievler tarafında oturucam allah nasip ederse.O taraflarda haliyle çok pahalı kiralar.Allah yardımcımız olsun siz nereyi düşünüyorsunuz cnm

Kızlar aysiradan beğendiğim gelinliğin kırık beyazı gelmiş dün gittim denedim. Resmini koyayımda bakın nasıl ben çok beğendim.Duvağıyla 1 800 oluyo sizce çok mu pahalı ben 1 500den fazla verilsin istemiyordum ama beğendiğim duvak pahalı.

geldım
komşu

nan tam sevındıydım bırıyle evlencem dıe azcık neselendıydımm konu gıttı

günaydın kızlar

valla tatlım bakalım istiyorum çok soğuk bakmıyo ankaraya alsında olabilirde yanii..
bende korkuyorum ya kimsem olmayacak diye..offf offf valla kader arkaşıyız yaniisenağlama sen hangi semte gidiyosun cnm sen

bende ankarya gelecektim
orda işsiz ve yalnız kalacaktım ama son anda değişti

bunlar ne olakıCADIARZU saol cnm

ışık saçar

Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan

bunlar ne ki acaba CADIARZU CADIARZU

ışık saçar

başınız sağolsun

kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür.

hayırlı olsun
çok güzel biyer

Açtımm sayfayı ama bakamadım ki misafir geldii kaydirigubbakcemile3 Geldiğimdede siz gitmiştinizz senağlama

Şeniz

Kıyamam sana sen cidden sıkılmış arkadaşım üzme bu kadar diorum am fayda etmio tabii dimi??? sEnin için dua ediorum kuşum bol bol

Allah razı olsun canım ya
herkes diyor üzme diye ama elimde değil ya bi ay kaldı benim evim yok ortada ne yapacağımızda belli değil
bu hafta çıksın düğünü erteleyelim demeyi düşünüyorum kabul ederlermi bilmiyorum

öff bu aralar pek keyifisizim bugün durduk yere nişanlıma çattım bende hiç yokken bide :1no2:

sendemi brütüs

kıslar bugün bahsettiğim elbiselerimi buraya ekledim.size zahmet bakında bi fikir verin.kardeşimin kına ve düğünü için aldıklarım...

üzerinde de görürürz inşallah canım
tam olarak bakamadım arkamda insanlar çok dolu

iyi günlerde kullan

:asigim::asigim:

bugun fasla yogun degıl allah kavustursun cnm ayyyy çok guselllll hadı bakalım inş hersey çok gusel olcak

pınar büyük gün geldi

kızlar birşey sorucamm bu topikte birde esra karadeniz vardı değil mi
o da evlendi mi

evet canım evlendi nisanın sonunda galiba

amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar

zorları nedir Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol:
bulursa bizede bulsun öle barimm

ay allahm ya ne kadar boş insan var böylee yarabbimm nelerle uğraşıyolar

böcük konuşma onlarla bak varyaaklava:

Offf bende aynı ütüden alacağım nette 259TL ve taksitli fiyatı. İstersen nete bak hepsiburada'ya

..................................................................................................................

Son düzenleme:
Offf bende aynı ütüden alacağım nette 259TL ve taksitli fiyatı. İstersen nete bak hepsiburada'ya

canım ya aslında bende buldum nette, hani pratik bi site varya orda da fiyatı 259 TL ama emin olamadım yani elektrikli seyleri netten alma konusunda tereddütlüyüm dun sordum burdan aslında guvenlimi diye ama kimse cvp vermemis :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…