valla tatlım bakalım istiyorum çok soğuk bakmıyo ankaraya alsında olabilirde yanii..
bende korkuyorum ya kimsem olmayacak diye..offf offf valla kader arkaşıyız yaniisenağlama sen hangi semte gidiyosun cnm sen
kız böcüm ne işin var o topikteee çabuk çık seni vermeyiz onlaraklava:
geldım
komşu
nan tam sevındıydım bırıyle evlencem dıe azcık neselendıydımm konu gıttı
valla tatlım bakalım istiyorum çok soğuk bakmıyo ankaraya alsında olabilirde yanii..
bende korkuyorum ya kimsem olmayacak diye..offf offf valla kader arkaşıyız yaniisenağlama sen hangi semte gidiyosun cnm sen
bunlar ne olakıCADIARZU saol cnm
Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
bunlar ne ki acaba CADIARZU CADIARZU
cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama
kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür.
Açtımm sayfayı ama bakamadım ki misafir geldii kaydirigubbakcemile3 Geldiğimdede siz gitmiştinizz senağlama
Kıyamam sana sen cidden sıkılmış arkadaşım üzme bu kadar diorum am fayda etmio tabii dimi??? sEnin için dua ediorum kuşum bol bol
öff bu aralar pek keyifisizim bugün durduk yere nişanlıma çattım bende hiç yokken bide :1no2:
kıslar bugün bahsettiğim elbiselerimi buraya ekledim.size zahmet bakında bi fikir verin.kardeşimin kına ve düğünü için aldıklarım...
iyi akşamlar kızlar bugün iş çıkışında bir çeyizcinin önünden geçerken günün indirimi havlular 2 lira yazıyordu hemen daldım renk renk günlük kullanmak için 10 tane aldım KK'da bi arkadaşın banyosunda görmüştüm renk renk sepetin içine dekor yapmıştı çok hoşuma gitmişti bende o şekilde kullanmayı planlıyorum
kuzum geçmişi okıyım dedim aşkımı şimdi uğurladım ama yok gözlerim el vermiyor. ay öyle yorgun düşüyorum ki erkenden uykum geliyor... :roflol: bu gün organizasyon şirketiyle konuştuk süsleme rengimizi seçtik yeşil olacak sositososito
bugun fasla yogun degıl allah kavustursun cnm ayyyy çok guselllll hadı bakalım inş hersey çok gusel olcak
kızlar birşey sorucamm bu topikte birde esra karadeniz vardı değil mi
o da evlendi mi
amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar
tubiş benim hoşşik nişanlım nedense pek bi geniş. sanırım bizim kiralıcağımız evin boyalı lambalı halılı ve ışıklı olacağını düşünüo
bu ay sonunda tutmamız lazım cnm
1 ay 1 gün
arsima sen benden alıntı yaptın yine okudum yine sinirlendim hoşşik sevgilim :mymeka:
kızlar gunaydın herkese,
blackqueen'cim basın sagolsun cok uzuldum, nasılsın canım iyimisin?
sizler nasılsınız kızlar, gecmişe soyle bir goz attım herkes aldıklarını gule gule kullansın?
kızlar bısey soracaktı philips azur 4640i utu 299 TL 12 taksıt fiyatı nasıl sızce, yardımcı olun bana bugun oglen gıdıp alıcam eger uygunsa ban uygun geldi ama?
özür dilerim :çok üzgünüm:
Offf bende aynı ütüden alacağım nette 259TL ve taksitli fiyatı. İstersen nete bak hepsiburada'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?