oyy kıyamam sana kuzummm
bu arada çok az kalmış senindee
kızlar gelinlik bu nasıl?
canım ya aslında bende buldum nette, hani pratik bi site varya orda da fiyatı 259 TL ama emin olamadım yani elektrikli seyleri netten alma konusunda tereddütlüyüm dun sordum burdan aslında guvenlimi diye ama kimse cvp vermemis :çok üzgünüm:
buket evet bende çok beğendim kreminde taşları çok koyu duruyodu bu tam istediğim gibi kırık beyaz.Kim demişti beyaz olsun ya gelinlik diye aynen öyle düşünüyorum bende.En son 1800 diyo taşlı duvakla taşsızla 1 600 pek fark yok ama bilmiyorumki daha indirmedi acaba başka şubeye sorsam daha inerler mi bilmiyorum.
Ben o siteden anneme fırın aldım. Kendime Arzum Hamarat elektrik süpürgesi uyku seti, nevresim falan aldım şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı.Şimdide ütü alacağım
oveg canım gelinlik cok guzel, sen ankaradaydın dimi tunalıdaki yerlemi konustun nerden fiyat aldın?buket evet bende çok beğendim kreminde taşları çok koyu duruyodu bu tam istediğim gibi kırık beyaz.Kim demişti beyaz olsun ya gelinlik diye aynen öyle düşünüyorum bende.En son 1800 diyo taşlı duvakla taşsızla 1 600 pek fark yok ama bilmiyorumki daha indirmedi acaba başka şubeye sorsam daha inerler mi bilmiyorum.
canım ya hepsiburdadanmı aldın pratikevdenmi sen bunları?
Çok önemli bir konu varmış gibi ellerimi açmışım:) o arada gerildim çünkü kadın ısrarla resim çekmeyin diyo kardeşim gizili gizli çekiyo gülmemek için kastım kendimi:)
tobi cnm senin niye okadar uzun süre var okul falan mı vart bitmesini beklediğiniz
Pratikevden aldım birde Tefal Ekmek yapma makinası almıştım. İşyerinden bir arkadaş daha aldı aynı siteden ekmek yapma makinası küçük diye beğenmedi siteyi aradı geri aldılar parasını ödediler.
oveg, canım kızılaydaki hangi gelinlikçi? ben çoğunu gezdimde merak ettim adını verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?