Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok önemli bir konu varmış gibi ellerimi açmışım:) o arada gerildim çünkü kadın ısrarla resim çekmeyin diyo kardeşim gizili gizli çekiyo gülmemek için kastım kendimi:)

tobi cnm senin niye okadar uzun süre var okul falan mı vart bitmesini beklediğiniz

kızlar annemı aradım
ohh sesını duydum rahatladım
ıyı gelıyodu söylemedı ısrar ettım dedı
3 bın euro ıstemısler onlarında bıze 1200euro vereceğı varmış
dedım anneme sakın gıdıp babam 6bın vermesın bıze 1200 borclarını sılsınler 3600tlden fazla vermesın dedım bakalım nolcak

buket evet bende çok beğendim kreminde taşları çok koyu duruyodu bu tam istediğim gibi kırık beyaz.Kim demişti beyaz olsun ya gelinlik diye aynen öyle düşünüyorum bende.En son 1800 diyo taşlı duvakla taşsızla 1 600 pek fark yok ama bilmiyorumki daha indirmedi acaba başka şubeye sorsam daha inerler mi bilmiyorum.

Ben o siteden anneme fırın aldım. Kendime Arzum Hamarat elektrik süpürgesi uyku seti, nevresim falan aldım şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı.Şimdide ütü alacağım

Çok güzel bir gelinlik. Banada 1900+duvak demişlerdi Kadıköy şb. Hiç inmemişti.

oveg canım gelinlik cok guzel, sen ankaradaydın dimi tunalıdaki yerlemi konustun nerden fiyat aldın?

canım ya hepsiburdadanmı aldın pratikevdenmi sen bunları?

Pratikevden aldım birde Tefal Ekmek yapma makinası almıştım. İşyerinden bir arkadaş daha aldı aynı siteden ekmek yapma makinası küçük diye beğenmedi siteyi aradı geri aldılar parasını ödediler.

ay kızlar beğenmenize nasıl sevindim.kremi herkes beğenmemişti kararsız kalmıştım.teşekür ederim.kızılaydakınden sordum cnm ama diyorum tunalıdanda bir fiyat sorayım bellli olmaz ama burası 2 aydır açıldığı için % 20 yapıyor indirimi normal fiyatı duvaksız 1 900 .

evet canım malesef 2 sene okulu var 2011 bitiyo kısmetse senağlama 10 aydırda nişanlıyız

bu arada gelinlik harikaaaaaa:asigim:

gelinlik güzel ama eminim yüzdeyüz kar ediyolardır 1800 çok pahalı benim gelinliği 1500 dedi 800 indi enson 650 ye bıraktı ve dikiliyo fransız danteli pazarlık etmeden anlaşmayın derim ben

günaydın kızlar
böcükçüm çok üzüldüm canım benim.insanın canı kanı böyle yaparsa elalem neler yapmazönemli olan annenin babanın sağlığı canım onlar üzülmesinler giden para olsun.inşallah annenler giderler hacca Allah büyük:teselli:

oveg, canım kızılaydaki hangi gelinlikçi? ben çoğunu gezdimde merak ettim adını verebilir misin?

anladım canım ya bende almak istiyorum ama butun aksilikler beni bulur simdi, korkuyorum bi sorun cıkarsa diye ama aradada 40 TL fark var bilemedim napsam. ama internet dısında buldugum en uygun yerde YKM oldu 299 tl 12 taksite, ellerinde de 1 tane kalmıs napsam acaba ya kız benim için 1 gun ayırdı ama off ya kafamçokkarıştı

oveg bayıldım gelinliğe sanada çok yakışmış.ayrıca kreminden çok daha güzel bu ışıl ışıl:1hug:

oveg, canım kızılaydaki hangi gelinlikçi? ben çoğunu gezdimde merak ettim adını verebilir misin?

canım ya sen hangilerini gezdin kızılayda ne dusunuyorsun ben buyuk carsıdaki duygu gelinlikte bir tane begendim ama 2000TL diyor cok fazla geldi senin varmı almayı diktırmeyi dusundugun yerler, kafanda birseyler olıustumu?
kızlar ankaralı kızlar olarak toplu dıktırsek yada alsak ındırım sansımız artarmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…