Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gümnaydın kızlar hepinize
sulfat, cicilerini güle güle kullan.

Şeniz
sulfa buarda aferın kavga etmeye gıttımdemıssın yaa klava:

Kavga bazen işe yarıyor kaydirigubbakcemile3
amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar

Öyle bi zamandayız ki en yakınından korkacaksın. Nasıl böyle vicdansız olabiliyolar
sulfat, adlıklarını güle güle kullan şekerim. Önceki gün korkmazı sormuşsun dün yazamadım. Yengem çaydanlığını ve tencerelerini yıllardır kullanıyor bir sorun çıkmadı.

Sağol tubişim, korkmaz için de teşekkür ederim. Alıcam inşallah

teşekkür ederim canım Şeniz Aşkıma twigy den terlikler aldım ama sen bana kızıyorsun diye koyamıyorum kaydirigubbakcemile3 Seni evlendirmeden gider miyiz hiç, telli duvaklı uğurlıcaz seni burdan :asigim:

günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk

Gözün aydın canım. Bi an önce akşam olsun da kavuşun. Ne gıcık patronun var yaa. Ben geçen yıl aşkım geldiğinde çalıştğım dershanede ingilizce derslerine giriyordum. sabah 2 saat dersim vardı sonrasına izin verdi patronum, üstelik havaalına bile arabayla gönderdi. Ha o derslerde ne anlattım hiç bilmiyorum heyecandan :roflol:

Günaydın kızlar biraz geçmişi okuyup alıntı yapayım dedim hepsi gitti. Sulfat ve diğer arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar aldıklarını. .

Teşekkür ederim canım

kızlar velenmek isteyen 4 kişi varmış siteye gelmişler :roflol:haber verim dedim size

Geç kaldılar ben evlendim :roflol:

günaydın kızlar

iyi günlerde kullan

sağol arsimam Şeniz
benimde şunun şurasında 2 sene 3 ay falan kalmış tahmini....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pınarcım gözün aydın canım sonunda kavuşuyosun aşkına:1hug:
darısı benim başıma bizimde son 9 günümüz:asigim:

Oveg canım gelinliği çok beğendim. Ben etek kısmına takıntılıyımdır eteğini beğendiğim nadir gelinliklerden. Bişey bulmazsam bunu alırım :roflol:

canımcım benim girmediğim gelinlikçi kalmadı sanırım :)
and çarşısı moda çarşısı kızılayda ara sokaktakiler falan çoğuna baktım.
en son beyhan moda ile anlaştım. kaydirigubbakcemile2
senin giydiğin gelinliğide beğendim gayet hoş, bu duygu gelinlikte değil dimi?

karıstırdın canım gelinlik resmi oveg'e ait; ben henuz karar vermedim. peki bu beyhan moda nerde ve sorması ayıp nekadara mal olacak gelinliğin canım?

offffff, yorumlar karıştı yafs :):)
and çarşısında 1500 e mal olcak gibi.
onların verdiği tacı ve çiçeği beğenmedimden ekstraları oldu.

gelinlik çok şık ve güzel ama fiyatı bana da biraz tuzlu gibi geldi göründüğü kadar öle çok abartı bir işi de yok açıkçası gösterişli olan yeri etek kısmı :1ninca:

offffff, yorumlar karıştı yafs :):)
and çarşısında 1500 e mal olcak gibi.
onların verdiği tacı ve çiçeği beğenmedimden ekstraları oldu.

gule gule mutlulukla giy canım benim, onemli olan icine sinmesi bence fiyatıda normal
keske benim begendiğimide 1500e versede hemen alsam
darısı basımıza insallah

canım bak ben çıkrıkçılarda beğendim ve diktiriorum sana fiyatı veriim bi gelinlik kırık beyaz hertarafı duvağı ve bolerosu dahil swaroski işli olcak ve fransız güpürü hep + gecelik takım ve bindallı hepsini 1,250 liraya pazarlık yaptık tatlım aman diim oralar çok pahalı demişler yaa

çıkrıkçılarda nerde canım adı ne, bu haftasonu annemle oraya gidicez kumas vs almak için

kıslarrr , heyecanımı ve bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedim :asigim:

bu haftasonu sevgilim ailesiyle birlikde gelecek tanışma ve isteme birlikde olacak, cok heyecanlıyım annem dün yorgunlukdan bitmiş canım benim yaaa temizlikdi oydu buydu derken, ufff günler yaklaştıkça benide bir heyecan bastı

nasıl olcak nasıl gececek ne zor işler

günaydın kızLar
sinay canım havluların ve sepetin çok hoş bende böyle bişi yapmayı düşünüyorum iyi günLerde kuLLan!

kararsız, hayırlı uğurlu olsun inşallh.
hiiiiç telaş yapma herşey gönlünce güzel geçer inşallh. Çoook tatlı bi heycan vardır şimdi için kıpır kıpır dimi?
Benim annemde temizlik olayını abarttmıştı, sanki banyoyu yatak odalarını görceklermiş gibi her yeri didik didik temizlemiştik:):):) heeey gidi günler...

cnm ya tthmın etmezmıyım hıc valla kızlar sız bılmem ama ben sozmu ıstememi dersenız isteme gunu daha heycanlyıdım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…