gümnaydın kızlar hepinize
sulfat, cicilerini güle güle kullan.
sulfa buarda aferın kavga etmeye gıttımdemıssın yaaklava:
amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar
sulfat, adlıklarını güle güle kullan şekerim. Önceki gün korkmazı sormuşsun dün yazamadım. Yengem çaydanlığını ve tencerelerini yıllardır kullanıyor bir sorun çıkmadı.
günaydın şekerlerrr
sulfat yine döktürmüşsün..güle güle kullan cnm aldıklarını
buket sende gidiyosun demek ahh ahhsenağlama...unutmayın kız evlenince buraları...beni evlendirmeden gitmeyin bakk hee...sonra ben kime akıl dnaışcam..daha çeyizlerimi göstericem sizeesenağlamasenağlama
günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk
Günaydın kızlar biraz geçmişi okuyup alıntı yapayım dedim hepsi gitti. Sulfat ve diğer arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar aldıklarını. .
kızlar velenmek isteyen 4 kişi varmış siteye gelmişler :roflol:haber verim dedim size
günaydın kızlar
iyi günlerde kullan
benimde şunun şurasında 2 sene 3 ay falan kalmış tahmini....
canım ya sen hangilerini gezdin kızılayda ne dusunuyorsun ben buyuk carsıdaki duygu gelinlikte bir tane begendim ama 2000TL diyor cok fazla geldi senin varmı almayı diktırmeyi dusundugun yerler, kafanda birseyler olıustumu?
kızlar ankaralı kızlar olarak toplu dıktırsek yada alsak ındırım sansımız artarmı acaba?
karıstırdın canım gelinlik resmi oveg'e ait; ben henuz karar vermedim. peki bu beyhan moda nerde ve sorması ayıp nekadara mal olacak gelinliğin canım?canımcım benim girmediğim gelinlikçi kalmadı sanırım :)
and çarşısı moda çarşısı kızılayda ara sokaktakiler falan çoğuna baktım.
en son beyhan moda ile anlaştım. kaydirigubbakcemile2
senin giydiğin gelinliğide beğendim gayet hoş, bu duygu gelinlikte değil dimi?
ay kızlar beğenmenize nasıl sevindim.kremi herkes beğenmemişti kararsız kalmıştım.teşekür ederim.kızılaydakınden sordum cnm ama diyorum tunalıdanda bir fiyat sorayım bellli olmaz ama burası 2 aydır açıldığı için % 20 yapıyor indirimi normal fiyatı duvaksız 1 900 .
offffff, yorumlar karıştı yafs :):)
and çarşısında 1500 e mal olcak gibi.
onların verdiği tacı ve çiçeği beğenmedimden ekstraları oldu.
canım bak ben çıkrıkçılarda beğendim ve diktiriorum sana fiyatı veriim bi gelinlik kırık beyaz hertarafı duvağı ve bolerosu dahil swaroski işli olcak ve fransız güpürü hep + gecelik takım ve bindallı hepsini 1,250 liraya pazarlık yaptık tatlım aman diim oralar çok pahalı demişler yaa
kıslarrr , heyecanımı ve bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedim :asigim:
bu haftasonu sevgilim ailesiyle birlikde gelecek tanışma ve isteme birlikde olacak, cok heyecanlıyım annem dün yorgunlukdan bitmiş canım benim yaaa temizlikdi oydu buydu derken, ufff günler yaklaştıkça benide bir heyecan bastı
nasıl olcak nasıl gececek ne zor işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?