pınarcım gözün aydın canım sonunda kavuşuyosun aşkına:1hug:
darısı benim başıma bizimde son 9 günümüz:asigim:
Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
Baskülümüz. Kilo kontrolü şart evlendikten sonra . Bunu da sizin için kısmen çıkardım kutudan. Ayyy ne tembelim bugün :roflol:
Vakumlu saklama kapları ve vakum zımbırtısı
Aynı renk slikon spatula almıştım fırça eksik kalmasın
Kesme tahtası. Bunu bugün almadım geçen hafta aldım yeni ekleyebiliyorum
cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama
iyi akşamlar kızlar
black canım başınız sağolsun.allah sabrınızı bol versin inşallah.
kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür. geçtiğimiz yaz yüzmeye geçen sene de spora gittiğim salonu tuttuk.bir havuz birde havuz kenarı ama camlarla kapalı yeri var.havuz başını istiyordum lakin akşam gelen misafirlerin cocuğu o kargaşa içinde allah korusun havuza felan düşerler diye korktum.birde havuz başı çok soğuk oluyor diye istemedim. camlı bölüm olacak inşallah fiyatı da 500 lira
iyi akşamlar kızlar bugün iş çıkışında bir çeyizcinin önünden geçerken günün indirimi havlular 2 lira yazıyordu hemen daldım renk renk günlük kullanmak için 10 tane aldım KK'da bi arkadaşın banyosunda görmüştüm renk renk sepetin içine dekor yapmıştı çok hoşuma gitmişti bende o şekilde kullanmayı planlıyorum
renkleri dikkat çeksin die arkaya beyaz fon yaptım kendi çapımda o da pek olmamış :roflol:
canım canım canımcım...
kuzum geçmişi okıyım dedim aşkımı şimdi uğurladım ama yok gözlerim el vermiyor. ay öyle yorgun düşüyorum ki erkenden uykum geliyor... :roflol: bu gün organizasyon şirketiyle konuştuk süsleme rengimizi seçtik yeşil olacak sositososito
amcamla sorununumuz var
borcumuz olmadığı halde sureklı bızı tacız edıyorlar
en son 2 ay once babam annem burdayken amcamınoğlu(22)evımızı bastı arkdasları ıle gecenın bı yarısı babamın(60)ustune yurudu vurmaya kalktı cok olaylar oldu babam affettı
neyse sımdık annemler koydeya
dun gene bıseyler olmus bıze demıyolar ama babm ablama demıs kımseye deme benım hac paramı hesaba yatr kızım bıktım bunlardan allahından bulsunlar ddemışnapcam bılmıyom 8bın tl ıstıyolar bızde okadr yok ve babam hastayken bıle calısıp bırıktrdığı 4bın lırası anca var
sımdık annem kalp hastası krız gecırırse felclı kalma ıhtımalı var onlarda bunu bılıyo önceden oldu zor kurtuldu annem sımdık
orda dr falan yok köy orası onlarda bundan yararlanıp herseye evt dememızı beklıyolar
bılıyorum alınerı hac parası rabbım yardım eder ama annemler 3 yıldır bu anı bekledı ve bu yıl cıkma sansı cok fazlaydı
zoruma gıden cok sey var 12 yıl oldu dedem ölelı hala emeklı maasını amcam alabılıyo ıstemıyom almasını bı fakır alsın
sonra dedem ölunce mırası paylastılar amcam bıze borclu cıktı babam kardesımsın sıldım borcunu deedı
SIMDIK ıse gerckten kurus borcumuz yokkken ustumuze cok gelıyolar
ıkı abım var 30ve 26 yasında onları arayıp tehdt edıyo sureklı onların sabrı taşarsa kötu seyler olur abımler tutturdu bız köye gıdıp ya o ya bız ölcez dıolar
günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk
http://img26.imageshack.us/img26/1917/n1809.jpg
kızlar gelinlik bu nasıl?
alıntı yapnayın pls.erkek varmış siliyim kalmasın.
gelinlik güzel ama eminim yüzdeyüz kar ediyolardır 1800 çok pahalı benim gelinliği 1500 dedi 800 indi enson 650 ye bıraktı ve dikiliyo fransız danteli pazarlık etmeden anlaşmayın derim ben
komşu sevindim annenin iyi olmasına
illa para verecekler yanii
canım hepsi çok güzel güle güle kullan. galiba tost makinamız aynı kaydirigubbakcemile5
arkadaslar size yalnız şunu söyleyim gercek fransız güpürünün metresi 350 tl yani benim baktığım gelinliklern çoğunda gerçek fransız güpürü yok ve gelinlikçiler bizi salak sanıyo. fransız güpürünüde nerden anlarız derseniz uçları ip ip çıkıntılı olucak
beni geçen sene 17 mayısda istemeye gelmişlerdii...tam 1 sene olmuş vay beee
aşkıma bak sakın şaşırıp beni öpmeye falan kalkma dmeiştim devamlı bakma falan ok dedi
kapıdan girdi elinde çiçek yüzüme bile bakmadan soktu burnuma çiçeği panikden...msj çektim bakma dediysek o kadarda değil diyesırnaşık şey
çok heycnalıydı ve çok gzldii:asigim:
uçları ip ip derken nasıl yani canım, anlamamın baska yollarıda varmı kızlar; bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsın; kalitesini falan nasıl anlarız
Kararsız hayırlı uğurlu olsun. Tanışma ve isteme aynı anda olacağından heyecanın katlanır tabi. Benim önce tanışma 5 gün kadar sonra da isteme oldu. Ben tanışmada çoooook heyecanlı ve gergindim. :asigim: Acaba birbirlerini sevcekler mi n olcak diye. İsteme de ise artık rahatlamıştım, bi formalite gerçekleşiyordu kaydirigubbakcemile3
bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?