Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınarcım gözün aydın canım sonunda kavuşuyosun aşkına:1hug:
darısı benim başıma bizimde son 9 günümüz:asigim:

saol tatlım senınde çok az kalmıs zaman su gıbı aksın senın için

sorma sulfatcım dunden berı kulakları cınlıyodur bnm patronun :roflol:

ayrı şehirlerde olduğumuz için ailerimiz ilk defa karşıkarşıya gelecekler asıl onlar napıcak yüz ifadelerini cok merak ediyorum birde kalabalık olmayacak onlar 3 kişigelecek anne baba damat ee bizde 3 kişiyiz

birkaç arkadaşımı çağırım yaaa belki biraz daha rahat olurum

teşekkür ederim canım Şeniz Aşkıma twigy den terlikler aldım ama sen bana kızıyorsun diye koyamıyorum kaydirigubbakcemile3 Seni evlendirmeden gider miyiz hiç, telli duvaklı uğurlıcaz seni burdan :asigim:

:asigim: ayy ağzından bal damlıyo inş inş:Saruboceq::asigim:

arkadaslar size yalnız şunu söyleyim gercek fransız güpürünün metresi 350 tl yani benim baktığım gelinliklern çoğunda gerçek fransız güpürü yok ve gelinlikçiler bizi salak sanıyo. fransız güpürünüde nerden anlarız derseniz uçları ip ip çıkıntılı olucak

canım hepsi çok güzel güle güle kullan. galiba tost makinamız aynı kaydirigubbakcemile5

başınız sağolsun blackcim:teselli:

bana da pahalı geldi. kına için yani çok gibi. ama yer güzelmiş., hayırlı uğurlu olsun canım.

güle güle kullan canım renkgarenk ne güzel

canım canım canımcım...

bişi dicem ilk kez duydum şaşırdım. sen nişanlı deelmidin:1shok:

aman da amannn burcunin kocişi gelmişş, gezmişler, kollarını dolamışler kaydirigubbakcemile yemekler yemişler cokacimcoook öpüşmüşler Şeniz
fıstık yeşili hmm... sanki sevmem gibi geldi ama bütünde görmek lazım tabii. mor niye seçmedin kızz ben moru severim sırnaşık şey

amcanı ihbar etsenekötükedihüso

günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk

pınar valla seninle gün saydığımızdan mıdır, yoksa halam gelecek ondan mıdır bilmiyorum ama okuyunca ağladım zabah zabah Allah bi daha ayırmasın, gözünüz aydın olsun canım. ay ne güzel bi mutluluktur senağlama

http://img26.imageshack.us/img26/1917/n1809.jpg

kızlar gelinlik bu nasıl?
alıntı yapnayın pls.erkek varmış siliyim kalmasın.

canım bu kremin beyazı mı? bu sanki daha güzelben öbürünü pek beğenmemiştim. bi de üst bedende hiç dantel yok dimi?

gelinlik güzel ama eminim yüzdeyüz kar ediyolardır 1800 çok pahalı benim gelinliği 1500 dedi 800 indi enson 650 ye bıraktı ve dikiliyo fransız danteli pazarlık etmeden anlaşmayın derim ben

parpalm yani üzülmeni istemem ama fransız danteli metresi çok pahalı bi dantel. sırf duvak kenarına alınan fransız danteli 300 falan tutuyor. 650'ye imkansız... biz fatih'e gelinlik bakmaya çıktığımızda (ki o da benim ısrarımla. çünkü üstümde bitmiş bi gelinlik görmek istiyordum) kadınların hepsi bu fransız danteli çıkarıyo. mağazadan çıkınca annem ne fransızı be bunlar milleti mi kandırıo dedi.

Kararsız hayırlı uğurlu olsun. Tanışma ve isteme aynı anda olacağından heyecanın katlanır tabi. Benim önce tanışma 5 gün kadar sonra da isteme oldu. Ben tanışmada çoooook heyecanlı ve gergindim. :asigim: Acaba birbirlerini sevcekler mi n olcak diye. ısteme de ise artık rahatlamıştım, bi formalite gerçekleşiyordu kaydirigubbakcemile3

komşu sevindim annenin iyi olmasına
illa para verecekler yanii

vermek zorundalar cnm yoksa vallah rahat bırakmazlar onların dını ımanı para olmuş ddım barı sahıt tutun senet ımzalatın

ıhbar edemeyız daha cok ustumuze bela alırız allahından bulsunlar annem hastane parası etsınler dıo :Saruboceq:

uçları ip ip derken nasıl yani canım, anlamamın baska yollarıda varmı kızlar; bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsın; kalitesini falan nasıl anlarız

beni geçen sene 17 mayısda istemeye gelmişlerdii...tam 1 sene olmuş vay beee
aşkıma bak sakın şaşırıp beni öpmeye falan kalkma dmeiştim devamlı bakma falan ok dedi

kapıdan girdi elinde çiçek yüzüme bile bakmadan soktu burnuma çiçeği panikden...msj çektim bakma dediysek o kadarda değil diyesırnaşık şey

çok heycnalıydı ve çok gzldii:asigim:

Kararsız hayırlı uğurlu olsun.tanışmaya geldiklerinde stresten migrenim tutmuştu. Birde bir temizlik bir temizlik sorma boya yapılmıştı yaaaa.

Ben de anlamam hiç fransız dantelinden kumaştan. Cuma birkaç gelinlikçide randevum var kesin beni de kandırırlar bu fransız danteli diye kaydirigubbakcemile3

canım ya gecen yıl 17 mayısta aşkım da ban evlenme teklif etmişti :asigim:

uçları ip ip derken nasıl yani canım, anlamamın baska yollarıda varmı kızlar; bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsın; kalitesini falan nasıl anlarız

bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak

Benimde tanışma birhafta sonrada isteme olmuştu. Ahhh ahhhh 7 Haziran ailelerin tanışması 14 haziran isteme ve söz. İkisinde de çookk heyecanlıydım ve başım çook ağrıyordu .

Kararsız anladığım kadarıyla artık kararını vermişsin hayırlo olsun

Komşu onlar asla o paranın hatrını göremezler buneya resmen eşkiyalık

Buket senin gelinliğin üstü böyleydi değilmi? Altına nasıl karar verdin? Ve ne kadar tutacak toplam? Ayyy çok mu sordum nee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…