ayy evt ığrenc hatta gelınlığın durusu ığrenctı ben hıc beğenmedım etek kısmının altına gıyılen seyı adın neyse o cok kötu durmustu:1closedeyes:[/B]
afiyet ola şeker
hepsi iyi hoşta arkasından yapacağını hiç sevmedim :dilcikar:
ayyy annemde oynamalarına taktı akşam aaaa bu ne böle gelin kısmı böle oynar mı hiç die ayıpladı gülşeni bir sürü :roflol::roflol::roflol:bide kayınvalide kıza bi set takardı eli kolu boynu bomboş dul kız mı alıyorlar falan dedi:roflol::roflol::roflol::roflol
kesinlikle
ay hele ferhundeyle oynamaları nasıldı kaydirigubbakcemile3
üç maymunu oynayı ver arsim.kız arada bi o zevkim var.yoksa çok masumun valla...
ayyy annemde oynamalarına taktı akşam aaaa bu ne böle gelin kısmı böle oynar mı hiç die ayıpladı gülşeni bir sürü :roflol::roflol::roflol:bide kayınvalide kıza bi set takardı eli kolu boynu bomboş dul kız mı alıyorlar falan dedi:roflol::roflol::roflol::roflolffff anne dedim öldürcen beni dizi bu diziikaydirigubbakcemile3 öyle kaptırdı ki kendini diziye utanmasa haftaya gülşene çeyiz görmeye gidelim diyecek:roflol::roflol::roflol:
ayyy annemde oynamalarına taktı akşam aaaa bu ne böle gelin kısmı böle oynar mı hiç die ayıpladı gülşeni bir sürü :roflol::roflol::roflol:bide kayınvalide kıza bi set takardı eli kolu boynu bomboş dul kız mı alıyorlar falan dedi:roflol::roflol::roflol::roflolffff anne dedim öldürcen beni dizi bu diziikaydirigubbakcemile3 öyle kaptırdı ki kendini diziye utanmasa haftaya gülşene çeyiz görmeye gidelim diyecek:roflol::roflol::roflol:
ınş hersey gönlune göre olur:Saruboceq:
Hayırlı olsun, istediğin gibi olmuştur inşallah, iyi düşün.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu arada ben gelinliğimin duvağını böyle yaptırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce
:roflol::roflol:
umarım gerek kalmaz sorunsuzca alır giyersin
peki zayıflarsan napcan
Ohaaaa demek istiyorum taç için :1shok:
Vala sofra bezi kaydirigubbakcemile3 Anneler gününde aldığımız ayakkabı ayağını sıktı biraz onu değiştirelim dedik. Sonra da çeyizlik bişeyler alırız diye düşnüyordum. Baktım kendine sofrabezi alırken bana da aldı. Sonra eve ıvır zıvır bi sürü şey aldı ve dönelim dedi :roflol: Yarın yalnız çıkıcam olmaz böyle :roflol:
Ben de yeni bi polemik yaratmayım dedim ondan eklemedim :roflol: Şaka bi yana yarın yeni ciciler eklicem zaten onlarla eklerim. Sinay da çizer :roflol:
kızlar çok net çıkmamış idare edin ofiste ancak bu kadar çekebildim
(kına gecesinde kuruyemiş ikram edeceğim keselerim:teytey:)
şişttt nerdesiniz
bugün kendime yumurta fırçası, sarımsak ezeceği ve sebze soyacağı aldım
sabah işe geç kalmazsam çekerim resimlerini
ii akşamlar ben geldım ama alıntılarım hepsı gıtmıs
herkese çok tşk ederım askıma kawustum bır guselım sarıldım ınanamıyorum hala şaka gıbı gelıyo
kıslarrr günaydın ,
dün size müjdeli haber varmiştim yaaa haftasonu istemeye geliyorlar diye, ufff valla şimdiden sıkıldım yaa oturup ağladım akşam ben geçen haftasonu annemle sevgilim annesi konuştu böyle böyle haftaya gelmek istiyoruz diye annemde tabi nedemek dedi sonra pikniğe gittik o esnada annemde babama cenk geliyor ailesiyle birdaki haftasonu dedi babamda gelsinler dedi, şimdide babamın çalışma çizelgesi belli oldu pazar çalışıyor , annemde tutdurmuş olsun buyursun gelsinler diyo hala oldu dedim beni kimden isticekler babam biraz kalırmış yanımızda sonra dönermiş göreve olacak işmi yaa insanlarla ilkdefa karşılaşacaksınız üffff hala cok sinirliyim bende estim kükredim anneme bundan sonra ben söylerim babama hiç birşeye karışma gelmesinler ozman başka zaman gelirler beni neden ciddiye almıyorsunuz diyee !!!! kalktım sevgimi aradım canım sıkıldı diye oda sen üzülme aşkım biz işlerimizi halleder cumartesi geliriz alırız seni dedi :)))
insanlar kalkıp istanbuldan bolu yaa gelecek bizimkilere sinir oluyorum ne yol ne yordam gösteriyorlar sonrada herşey bittikden sonra aa o yapılmadı bu olmadı desinler valla erkek tarafından yana olurum
Bizim adetleri ben bilmiyorum ki aslen samsunluyuz 2-3 yılda bir gideriz bu tür adetleride hiç bilmem sonuçda annemin önayak oolması lazım oda sen karışma onlar işini bilir diyor
bu gidişle hiçbirşey istediğim olmayacakkk senağlama
günaydınnn aşkımı görmeme 72 saat kaldı çok heyecanlıyım delikafadulden
veeeeeeeeeee
dün aldıklarım :lepi:
kızlar bugun öğleden sonra gelinliğin son provasını yapıp teslim alcam içim kıpır kıpır çok heycanlıyım.
bi taraftanda tedirginim tabi, acaba güzel olmuş mu diye.. inşallh istediğim gibi olmuştur :Saruboceq:
hayatım avizeleri kartal koçtaştan aldım canım.
gulcannn az kaldı hayatım seninde hasretlk bitiyor:asigim:
http://img361.imageshack.us/img361/7373/fotoraf204.jpg[/img[/QUOTE]
][/COLOR]
[B][COLOR="navy"]halılardan bende birinciyi beğendim, ayrıca mobilya alırken dikkat etmek lazım
benim beğendiğim salon mobilyası kolları silah deri kuması da gri..siyahlı grili halı bulmak öyle zor ki vaz mı geçsem diyorum kahve grupları daha kolay bulunuyo[/COLOR][/B] şakkıdı
[quote="esmy, post: 6823446"]Gunaydın mıllett
pnar kavustu gulcn sıra sendeee[/QUOTE]
[B][COLOR="navy"]ayy esmycim amin amin amin :asigim:[/COLOR][/B]
sinay sanırım geçmişi okumadıkaydirigubbakcemile3
gülşenin duvağı nasıldı kısslar :))))))
kızlar ıstek uzerıne cıcılerı eklıyorum
uzun duvak için kullanımı çok zor olur bunaltır sizi diyorlar ama baksanıza ne kadar güzeeeeel olmuş. Bence çok hoş.. Belki birazcık daha kısalabilir. kaydirigubbakcemile2
yoooooh arsimam o bi mucize olur.
ama olurda zayıflarsam hiiiç üzülmem, götürür daralttırırm zevkle kaydirigubbakcemile2
aylardır 2 kilo bile veremedim, aksine bu hazırlıklar iştahımı açtı iyice sırnaşık şey
lazca ama bu sefer ne anlama geldiğini unuttum:roflol:
bunlar bişi mi? ben dolma biber oyacağını ayrı, kabak oyacağını ayrı aldım :roflol:
bi de aydınlık olsaydı da görseydim şakkıdı
gülşenin duvağı nasıldı kısslar :))))))
halılardan bende birinciyi beğendim, ayrıca mobilya alırken dikkat etmek lazım
benim beğendiğim salon mobilyası kolları silah deri kuması da gri..siyahlı grili halı bulmak öyle zor ki vaz mı geçsem diyorum kahve grupları daha kolay bulunuyo şakkıdı
kızlar ıstek uzerıne cıcılerı eklıyorum
halılardan bende birinciyi beğendim, ayrıca mobilya alırken dikkat etmek lazım
benim beğendiğim salon mobilyası kolları silah deri kuması da gri..siyahlı grili halı bulmak öyle zor ki vaz mı geçsem diyorum kahve grupları daha kolay bulunuyo şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?