sinay duvak güzelde salona girerken süper olur ya oynarken ? naniknanik
ff esmacım bu ne seksilik bacım...
hepsi çok güzel.ay o kırmızı ne fantazi öyle...
bunlar varken kocan tabi kızar mutfakta çok oyalanıyorsun diye..delikafaduldendelikafadulden
Bence okudu da yeni bir polemik çıkmasından korkuyor bişey yazmıyor :roflol::roflol::roflol:
Günayın bu arada herkese a.s. Gerçi siz çoktan uynamışsınızdır da ben bugün geciktim kaydirigubbakcemile3
kız arsimaaa sarımsak ezicimiz aynıı ama memnun dilimmmmmmmbaşka alıcam ben
bunlar varken kocan tabi kızar mutfakta çok oyalanıyorsun diye..delikafaduldendelikafadulden
sinay duvak güzelde salona girerken süper olur ya oynarken ? naniknanik
yok nan okumadım valla şimdi okudum ama hoşşikler geçin dalganızı :roflol::roflol::roflol::roflol: yok artık polemik molemik hayatımla öpüştük koklaştık barıştık biz Şeniz artık rahat rahat çizim yapabilirim her an seni de çizebilirim sulfat hazırlıklı ol :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelinliğini tarif et ben çiziiyim hatta :roflol::roflol::roflol:
yok nan okumadım valla şimdi okudum ama hoşşikler geçin dalganızı :roflol::roflol::roflol::roflol: yok artık polemik molemik hayatımla öpüştük koklaştık barıştık biz Şeniz artık rahat rahat çizim yapabilirim her an seni de çizebilirim sulfat hazırlıklı ol :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelinliğini tarif et ben çiziiyim hatta :roflol::roflol::roflol:
Bence okudu da yeni bir polemik çıkmasından korkuyor bişey yazmıyor :roflol::roflol::roflol:
:roflol:
bende veremiyorum
herkes diyorki işlere başlayınca zayıflarsın stresten
ben stresten zayıflamak yerine hasta oluyorum
şuanda olduğu gibi mide ağrısından ölücemmmm
benim gelinlikçi uzun yapıyor dedim ben onla rahat horon edemem kısa olsun
gösterdi bana napcamı koluma dolucakmışım bana ayrı hava katacakmış :roflol:
Yaşam Gözlerinde
abowww netcen kıs hepsini :roflol:
aydınlık yani görünmicek kadar karanlık deil
napam telefonla ancak bu kadar :)
iğrenç
kahve kremlerde alternatif çok yerimseniben
vış onlar neydi öyle
benim hiç böyle yok ama ben en çok bunu sevdim içlerinden
daha öncede eklemiştin buna yine bayılmıştım
ff esmacım bu ne seksilik bacım...
hepsi çok güzel.ay o kırmızı ne fantazi öyle...
vaaoow eldiven falan, full aksesuvar :lepi::lepi:kızlar ıstek uzerıne cıcılerı eklıyorum
:roflol::roflol::roflol: doğru vallaa
yaa altı patlıo kırılıo haberin olsunnnn
Yok anacım gelinliğimi çizip hayallerimi yıkmandansa beni çizmeni tercih ederim :roflol::roflol::roflol: Sen beni gördün mü ki :uhm: Sofrabezini eklicem akşam çizersin dimi sırnaşık şey
ya ben de kilo veremiyorm aslında kilolu değilim de nişan döneminde kopuyodum, bana dediler ki evlilik hazırlıklarında hele son aylarda iyice zayıflarsın stresten tam tersi öküzlüğie doru ilerliyom :roflol:
yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde tamam skida telepisko muydu :roflol: :roflol:
sinayın 3 mt yakınına kadar hiç kimseyi pistte yaklaştırmazlar .delikafadulden
biri faln basar Allah muhafaza bir de yanında gardiyan olsun ki,arkadan basaba koca bir şamar...
Sulfatım korkma senin kılına zarar gelmiyor kendimi kurban ettim alın kendi el çizimim gelinliğimin arka kısmı :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar takvim yapma için link sordum kimse cevap vermedibenneyaptımki
Sulfatım korkma senin kılına zarar gelmiyor kendimi kurban ettim alın kendi el çizimim gelinliğimin arka kısmı :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?