Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy, hatırladım canım cicilerini, çoook şekerler.
iç çamaşırını aldıkça alası geliyor insanın, kriz uğramaz bu sektore :)

Bence okudu da yeni bir polemik çıkmasından korkuyor bişey yazmıyor :roflol::roflol::roflol:

yok nan okumadım valla şimdi okudum ama hoşşikler geçin dalganızı :roflol::roflol::roflol::roflol: yok artık polemik molemik hayatımla öpüştük koklaştık barıştık biz Şeniz artık rahat rahat çizim yapabilirim her an seni de çizebilirim sulfat hazırlıklı ol :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelinliğini tarif et ben çiziiyim hatta :roflol::roflol::roflol:

loyanında kendi adı altında böyle çok şık çamaşır takımları var..ben bayılıyorum her gittiğimde.cici cici şeyler hepsi...

Günayın bu arada herkese a.s. Gerçi siz çoktan uynamışsınızdır da ben bugün geciktim kaydirigubbakcemile3

Şeniz

kız arsimaaa sarımsak ezicimiz aynıı ama memnun dilimmmmmmm başka alıcam ben

aaa neden kuzum
nesi seni rahatsız etti

bunlar varken kocan tabi kızar mutfakta çok oyalanıyorsun diye..delikafaduldendelikafadulden

:roflol:

sinay duvak güzelde salona girerken süper olur ya oynarken ? naniknanik

benimkide uzun olacak ya
nikahta öle arkamdan sürücem onu
yemeğe gittiğimizde alana gelene kadar yine sürücem
oynarken fln öne alıp koluma dolucam :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

burcu bu sabah erken kalkamadı kanımca not yazmamış bize
buket nerede ya

Yok anacım gelinliğimi çizip hayallerimi yıkmandansa beni çizmeni tercih ederim :roflol::roflol::roflol: Sen beni gördün mü ki :uhm: Sofrabezini eklicem akşam çizersin dimi sırnaşık şey

Bence okudu da yeni bir polemik çıkmasından korkuyor bişey yazmıyor :roflol::roflol::roflol:

galiba kaydirigubbakcemile3

ya ben de kilo veremiyorm aslında kilolu değilim de nişan döneminde kopuyodum, bana dediler ki evlilik hazırlıklarında hele son aylarda iyice zayıflarsın stresten tam tersi öküzlüğie doru ilerliyom :roflol:
yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde yaşam gözlerinde tamam skida telepisko muydu :roflol: :roflol:

ff esmacım bu ne seksilik bacım...
hepsi çok güzel.ay o kırmızı ne fantazi öyle...
bunlar varken kocan tabi kızar mutfakta çok oyalanıyorsun diye..delikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey

bu arada siz benimle ilgini bişi unuttunuz ama nese kaydirigubbakcemile3

burcişşşşşşşşş napiyon kızzzzzzzzz :mymeka: kocayı buldun bizi unuttun :mymeka:

Hemşom nerdesin sen? gece yarılarına kadar msn de takılırsan böyle olur :roflol: bak ben uyandım :roflol:

yaa altı patlıo kırılıo haberin olsunnnn

aaaa
ee bizde evde kullanıyoruz kaç yıldır sapsa sağlam duruyor :)
bi temizlemesi can sıkıcı onda da kürdanlar sağolsun

Yok anacım gelinliğimi çizip hayallerimi yıkmandansa beni çizmeni tercih ederim :roflol::roflol::roflol: Sen beni gördün mü ki :uhm: Sofrabezini eklicem akşam çizersin dimi sırnaşık şey

sofra bezi deyip durmayın aklıma komik şeler geliyo
patlıcam şurda millet dicek delirdi bu kız kendi kendine gülüyor

yatak odası resmimi :)

telepiskoymuş :dilcikar:
bende nişan döneminde kilo aldım diyordum şimdiki halimle kıyaslıyorumda ne ka zayıfmışım diyorum :roflol:
ya bide benim hiç göbeğim yoktu göbek çıktı başıma

sinayın 3 mt yakınına kadar hiç kimseyi pistte yaklaştırmazlar .delikafadulden
biri faln basar Allah muhafaza bir de yanında gardiyan olsun ki,arkadan basaba koca bir şamar...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hatta gelin arabası değil gelin tırı lazım bana bu durumda:roflol::roflol::roflol:

Sulfatım korkma senin kılına zarar gelmiyor kendimi kurban ettim alın kendi el çizimim gelinliğimin arka kısmı :roflol::roflol::roflol::roflol:

Sulfatım korkma senin kılına zarar gelmiyor kendimi kurban ettim alın kendi el çizimim gelinliğimin arka kısmı :roflol::roflol::roflol::roflol:

Vallahi süpeeeer:lepi: Eminim yemek takımındaki gibi gelinliği eklediğinde arada fark bulamıcaz :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…