Bana müsade kızlar. Biraz toparlanayım da bugün kesin olarak alışverişe çıkayım annemsiz. Dün yaptğını unutmadım :roflol: Görüşmek üzere
abbowwwwwwwwww imzama bakınnnnnnnnnnnnnnnnn
bunlarda geçen akşam öylesine gezerken baktığım salon halıları
Evet evet keşfedilecem ama inş.:roflol::roflol::roflol:
tek kelime ile anlatıyorum
harcanıyorsun
ben bilmiyorum şekercim
hadi leynnn:mymeka::dilcikar::dilcikar:Vallahi süpeeeer:lepi: Eminim yemek takımındaki gibi gelinliği eklediğinde arada fark bulamıcaz :roflol::roflol::roflol:
sınaycım bu sefer cızımın çok gusel olmus
bu sefer bizzat elimle çizip tarattım öncekiler bilgisayarın paint proğramında yaptığım için daha güzeldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Günaydın kızlarrr sinay çizim süper olmuş
hemde gümüşsuyu nun halısı
Bana müsade kızlar. Biraz toparlanayım da bugün kesin olarak alışverişe çıkayım annemsiz. Dün yaptğını unutmadım :roflol: Görüşmek üzere
aaaa
ee bizde evde kullanıyoruz kaç yıldır sapsa sağlam duruyor :)
bi temizlemesi can sıkıcı onda da kürdanlar sağolsun
sofra bezi deyip durmayın aklıma komik şeler geliyo
patlıcam şurda millet dicek delirdi bu kız kendi kendine gülüyor
yatak odası resmimi :)
telepiskoymuş :dilcikar:
bende nişan döneminde kilo aldım diyordum şimdiki halimle kıyaslıyorumda ne ka zayıfmışım diyorum :roflol:
ya bide benim hiç göbeğim yoktu göbek çıktı başıma
hayatm neyı unuttk
dogumgunumu?
resımlerı koltuklara eklıycem dedıydın
Hayatım neyi unuttuk kız, koltukların mı gelcekti :uhm:
ya bende de göbek çıktı
davetiye mi kaydirigubbakcemile3 ama koymicem
ben resimleri kaçırmışım(( arsima bencede 1. süper olur daha şık duruyor 2.si sanki koridora ya da oturma odasına daha iyi olur gibi
kıslarrr nasılsınız bakayım daha kimse bişey almıyor galiba
kızlar angora halının da çok güzel modelleri var
:roflol: ben hıc ızlemem öle fılmlerı ablamlar cok ızler mecbur kalıyomayyy annemde oynamalarına taktı akşam aaaa bu ne böle gelin kısmı böle oynar mı hiç die ayıpladı gülşeni bir sürü :roflol::roflol::roflol:bide kayınvalide kıza bi set takardı eli kolu boynu bomboş dul kız mı alıyorlar falan dedi:roflol::roflol::roflol::roflolffff anne dedim öldürcen beni dizi bu diziikaydirigubbakcemile3 öyle kaptırdı ki kendini diziye utanmasa haftaya gülşene çeyiz görmeye gidelim diyecek:roflol::roflol::roflol:
esmy ben kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?