- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar angora halının da çok güzel modelleri var
:roflol: ben hıc ızlemem öle fılmlerı ablamlar cok ızler mecbur kalıyom
aksam mac arasında baktım oraya denk geldım allam ya ne kadr ığrenctı yaa
bıde ablam ıkıncı yarı bulasık yıkamaya gıttı fenerlıler ustumuze gelıyodu nan gel buraya nan uğurlu karı senı dedım yıkatmadım bulasıkları fılmede baktrmadım kaydirigubbakcemile3 gel dıo yıka cabuk mac bıttı benım senınlede ışım bıttı dedım kactım eve kaydirigubbakcemile3
h geldın cnm nasılsın
EMSY nan full aksesuar yapmışsın :jeyyar: bayyıldım hee
ARSIM benımde göbek cıktı boşver can boğazdan gelırmış cokacimcoook
he he he he:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben hıc ızlemem öle fılmlerı ablamlar cok ızler mecbur kalıyom
aksam mac arasında baktım oraya denk geldım allam ya ne kadr ığrenctı yaa
bıde ablam ıkıncı yarı bulasık yıkamaya gıttı fenerlıler ustumuze gelıyodu nan gel buraya nan uğurlu karı senı dedım yıkatmadım bulasıkları fılmede baktrmadım kaydirigubbakcemile3 gel dıo yıka cabuk mac bıttı benım senınlede ışım bıttı dedım kactım eve kaydirigubbakcemile3[/FONT][/B]
SINAY pek guzel çizmışsın nan ee senın olunca öle demı :dilcikar: bana bı koca cızdınız evlenmekten soğdum :tomato:
esmy ben kaçırdım
ARSIM benımde göbek cıktı boşver can boğazdan gelırmış cokacimcoook
Angora Halı'nın gaziantep markası olduğunu biliyor muydunuz :)
iltifatın beni gururlandırdı nedense :)
kız silmedimki 3528-29 ıkısnden biri
salon için zen halı beğendik 900 TL dediler
Angora Halı'nın gaziantep markası olduğunu biliyor muydunuz :)
iltifatın beni gururlandırdı nedense :)
Aşk bir kelebek gibidir. Peşinden koştukça hep senden kaçar.. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunuverir... Aşk mutlu eder, bazen de üzer... ama aşk özeldir, Aşkını hak eden birine sunarsan eğer..
he he he he:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sipariş üzerine itinayla çalışılır didik amma sana sen hayalindeki herifi söle yeter gerisi uzman ellerde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hşb. cnm hiç iyi değilim senağlama ya esmy rica etsem cnm bnm için koyarmısın ne seksimiymiş iç çamaşırmı aldın merak ettim koymazsanda canın saolsun güle güle kullan cnm
arsimacım bende zen halıyı çok beğeniyorum sanki gerçek gibi şekilller
kızlar hol kolidoru için halı mı aldınız ya da alacaksınız yoksa yolluk ya da kilim tarzı bişey mi?
3 metreye 80 cmlik bişey olacak oraya.
hşb. cnm hiç iyi değilim senağlama ya esmy rica etsem cnm bnm için koyarmısın ne seksimiymiş iç çamaşırmı aldın merak ettim koymazsanda canın saolsun güle güle kullan cnm
arsimacım bende zen halıyı çok beğeniyorum sanki gerçek gibi şekilller
Aşk bir kelebek gibidir. Peşinden koştukça hep senden kaçar.. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunuverir... Aşk mutlu eder, bazen de üzer... ama aşk özeldir, Aşkını hak eden birine sunarsan eğer..
ya kızlar ben boncuktan yapılmıi amerikan servisi arıyorum
hiç alan var mı aranızda acaba
yardım
kızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
kelebenkın ömru kac gundu hele sen bıde onu de
msn acamıyom cnm acsaydık konusurduk :teselli: fenerlı patron ızın vermıyoo
tobı nerdsın msn vercem sana hele bı gel
ben aldım
1 tane 80x300 1 tane 100x300
royaldan aldım
neyin var kuzucum
zenin net sayfasını bulamıyorum
çüş :)
ben almadım görmedim de
1 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?