Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

black ağlama bebem yaa off keske acabılseydım yaa anlatmak ıstersen dınlerız yane
verebılırsın cnm bende vercemde bı gelse

ARSIMA amma kabasın haa:roflol:çüş demısın ben kkıbarını dedıydım

Böcük senin tariflere ancak bunu uydurabildim benim çizim değil ama idare et:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Yine geldim ben kaydirigubbakcemile3 Kahvaltı yapıp evi toparladım öğlede sonra çıkıcam :)

Hayatım buraya da yazayım davetiyene tek kelimeyle bayıldııııımmmmmmmmmmmm :lepi: Müthiş cici bişey olmuş

beşiktaşım oley beşiktasım oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

kızlar koltuğum un resmını eklım sıze yalnız dısı siyah olcak ıcı aynı 2 adet 3 lü 2 adet tekli ama tekliler bu model değil kolları daha kullanışlı ince

halım da bu

canım varya inan benimde burnumda tütüyorsunuz:1hug:
bu gün aşkım 1 saat geç gelecekte nete girme fırsatı buldum...
çanakkaleye gidicez ya ordu evinden yer ayırttırmaya gitti a.s

Ohhhhh mis gibi gez bakalım keyfini çıkar. Hakettin bunu sen Şeniz

Hayatım buraya da yazayım davetiyene tek kelimeyle bayıldııııımmmmmmmmmmmm :lepi: Müthiş cici bişey olmuş

sağol canımmmmmmmmmmmmm

ya ben yanlış bişi yaptım galiba. listemde hiç konuşmadığım 2 kişi var onları sileyim derken onları tuttum geri kalanını sildim galiba senağlama

canım varya inan benimde burnumda tütüyorsunuz:1hug:
bu gün aşkım 1 saat geç gelecekte nete girme fırsatı buldum...
çanakkaleye gidicez ya ordu evinden yer ayırttırmaya gitti a.s

hoş geldin burcu hazırlıklar nasıl gıdıyor bende ne zamandır gıremıyorum yenı gelinler var aramızda hoşgeldiniz 1 ay kaldı günler çok çabuk stresli yoğun heyecanlı geçiyo

kızlar koltuğum un resmını eklım sıze yalnız dısı siyah olcak ıcı aynı 2 adet 3 lü 2 adet tekli ama tekliler bu model değil kolları daha kullanışlı ince

halım da bu

güle güle kullan koltuğun çok güzelmiş markası nedir

Hayatım davetiyen çok cici güzelim Allah mesud etsin (hayatım deyince bnmki geldi aklıma senağlama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…