PITIRCIKKKK ya gırebılıonmu gruba sen
canım varya inan benimde burnumda tütüyorsunuz:1hug:
bu gün aşkım 1 saat geç gelecekte nete girme fırsatı buldum...
çanakkaleye gidicez ya ordu evinden yer ayırttırmaya gitti a.s
sağol canımmmmmmmmmmmmm
ya ben yanlış bişi yaptım galiba. listemde hiç konuşmadığım 2 kişi var onları sileyim derken onları tuttum geri kalanını sildim galiba senağlama
güle güle kullan koltuğun çok güzelmiş markası nedir
Hayatım davetiyen çok cici güzelim Allah mesud etsin(hayatım deyince bnmki geldi aklıma senağlama )
Mini etek koltuğun çok hoş görünüyor canım. Mutlu evinizde huzurla kullanın a.s.
böcük ekledim annem seni msne
minietek cnm koltuğun çok değişik
burcu teyzeme slm söyleyin çanakkaledede kendisialkisalkisalkis bu arada odalar aynımı yanyanamı nasıl bakiim:jeyyar:
esmy o iç çamaşırları ne öyle allah snei ne yapmasın bilmem...eldivenler falan kız az değilsin varya:jeyyar::jeyyar: süper bittim valla..onları giyip giyip çakalll:jeyyar:
kırmızı halısı olan kimdi untuum ben ikisinide beğendim vallayerimseniben mandilin görsün hemen alırkaydirigubbakcemile3
balcgueenanam pek bi duygusal moddasın bugün kelebekler falan..üzülme tatlım herşey düzelicekyerimseniben
pınar ne yapmış ya askeriyle kaçırıdmmı o kısmı ben:uhm:
böcük ekledim annem seni msne
balcgueenanam pek bi duygusal moddasın bugün kelebekler falan..üzülme tatlım herşey düzelicekyerimseniben
:
tşk ederim canım biz modesa rönesans mobılyadan aldık ama koltukların markası saloni
kızlar gelinliğimede başlandı vıdeo cektım ama ekleyemiyorum nasıl eklenıyo bılen varsa eklım yaaa hihoyyyt
güle güle kullan koltuğun çok güzelmiş markası nedir
Hayatım davetiyen çok cici güzelim Allah mesud etsin(hayatım deyince bnmki geldi aklıma senağlama )
Eklersin yine canım benim üzülme. Ben de listemde sen zaten vardın niye beni eklemiş diyorum :roflol:
Arsima angoraya bakıyordum da şimdi kahve tonlarında tam da perdelerine uyum sağlayacak türden yuvarlak şekilli halılar var çok da güzel yerimseniben
kızlar size haftasonu mutfak önlüğüm,tutacağım vs takımımı
hediye gelen şekerliğimi
mutfak için aldığım sıvı sabunluk kaşıklık süngerlik takımını
bi iki plastik ürünleri,çorap bi iki pijama fotolarımı size çekip göstericem:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?