Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım varya inan benimde burnumda tütüyorsunuz:1hug:
bu gün aşkım 1 saat geç gelecekte nete girme fırsatı buldum...
çanakkaleye gidicez ya ordu evinden yer ayırttırmaya gitti a.s

hoş geldin burcu hazırlıklar nasıl gıdıyor bende ne zamandır gıremıyorum
hepinizi ayrı ayrı özledım inşallah herkesin günler hazırları güzel geçiyordurr
yenı gelinler var aramızda hoşgeldiniz

1 ay kaldı günler çok çabuk stresli yoğun heyecanlı geçiyo

sağol canımmmmmmmmmmmmm

ya ben yanlış bişi yaptım galiba. listemde hiç konuşmadığım 2 kişi var onları sileyim derken onları tuttum geri kalanını sildim galiba senağlama

Eklersin yine canım benim üzülme. Ben de listemde sen zaten vardın niye beni eklemiş diyorum :roflol:

Mini etek koltuğun çok hoş görünüyor canım. Mutlu evinizde huzurla kullanın a.s.

:asigim::asigim:
en buyuk askım unutamadığım tek gerceğım asla unutmam senı
sınay işte budur askım baskada yoktr

böcük ekledim annem seni msne

minietek cnm koltuğun çok değişik

burcu teyzeme slm söyleyin çanakkaledede kendisialkisalkisalkis bu arada odalar aynımı yanyanamı nasıl bakiim:jeyyar:

esmy o iç çamaşırları ne öyle allah snei ne yapmasın bilmem...eldivenler falan kız az değilsin varya:jeyyar::jeyyar: süper bittim valla..onları giyip giyip çakalll:jeyyar:

kırmızı halısı olan kimdi untuum ben ikisinide beğendim vallayerimseniben mandilin görsün hemen alırkaydirigubbakcemile3

balcgueenanam pek bi duygusal moddasın bugün kelebekler falan..üzülme tatlım herşey düzelicekyerimseniben

pınar ne yapmış ya askeriyle kaçırıdmmı o kısmı ben:uhm:

güle güle kullan koltuğun çok güzelmiş markası nedir

Hayatım davetiyen çok cici güzelim Allah mesud etsin (hayatım deyince bnmki geldi aklıma senağlama )

tşk ederim canım biz modesa rönesans mobılyadan aldık ama koltukların markası saloni

kızlar gelinliğimede başlandı vıdeo cektım ama ekleyemiyorum nasıl eklenıyo bılen varsa eklım yaaa hihoyyyt

Arsima angoraya bakıyordum da şimdi kahve tonlarında tam da perdelerine uyum sağlayacak türden yuvarlak şekilli halılar var çok da güzel yerimseniben

Mini etek koltuğun çok hoş görünüyor canım. Mutlu evinizde huzurla kullanın a.s.

çok teşekkür ederim kızlar yaa gerçekten zor karar verdim ama son kararımı bile değiştirerek bunu seçtim ama içim rahat evim bitsin hemen resimlerini eklicem tüllerim asıldı hazırr 19 mayıs ta tv unıtesı yatak odası takımı beyaz esyalarım gelıyor

mını etek koltuk cok değişık merak ettım evınde nasıl durcak acep
halı cok hoş
ı gunlerde kullan

tobı tmm cnm acınca eklerım bende senı

kım davetıye koydu ben kaxcrdım

mınıetek bende begendım cok hos spor tarzı severım ben geneldee

böcük ekledim annem seni msne

balcgueenanam pek bi duygusal moddasın bugün kelebekler falan..üzülme tatlım herşey düzelicekyerimseniben

:

hşg. cnm Şeniz evt bugün çok duygusalım malum durum cnm senağlama

tşk ederim canım biz modesa rönesans mobılyadan aldık ama koltukların markası saloni

kızlar gelinliğimede başlandı vıdeo cektım ama ekleyemiyorum nasıl eklenıyo bılen varsa eklım yaaa hihoyyyt

tskler a.s.

kızlar size haftasonu mutfak önlüğüm,tutacağım vs takımımı
hediye gelen şekerliğimi
mutfak için aldığım sıvı sabunluk kaşıklık süngerlik takımını
bi iki plastik ürünleri,çorap bi iki pijama fotolarımı size çekip göstericem:icecream:

kızlar koltuğum un resmını eklım sıze yalnız dısı siyah olcak ıcı aynı 2 adet 3 lü 2 adet tekli ama tekliler bu model değil kolları daha kullanışlı ince

halım da bu

güle güle kullan

güle güle kullan koltuğun çok güzelmiş markası nedir

Hayatım davetiyen çok cici güzelim Allah mesud etsin (hayatım deyince bnmki geldi aklıma senağlama )

sağol blackcim Şeniz

Eklersin yine canım benim üzülme. Ben de listemde sen zaten vardın niye beni eklemiş diyorum :roflol:

dediğinden bi poh anlamadım sulfat ya :roflol:

Arsima angoraya bakıyordum da şimdi kahve tonlarında tam da perdelerine uyum sağlayacak türden yuvarlak şekilli halılar var çok da güzel yerimseniben

bi kere angora halıyı arsi değil ben söledim :dilcikar:

ekle cnm görelim bizde :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…