Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dediğinden bi poh anlamadım sulfat ya :roflol:

bi kere angora halıyı arsi değil ben söledim :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol: Sen benim zaten arkadaş listemde vardın diyorum. Baktım arkadaşlık göndermişsin. Beni sildin de ondan mı gönderdin acaba dedim. Analabildim mi :roflol:

Angoraya gelince arsi yuvarlak şekilleri olan halı istiyor ya ondan dediydim :roflol:

selam kızlar birkça gün giremedim.o günlerde aldıklarımı hemen ekledimmmm :)

öncelikle porland yağdanlıklarım.ben iki tanesini aldım.sirkelik ve yağlık aldım ama nar ekşisi koymak için de alabilirim :)

dikiş ipliği setim.24 lü

ve kek fanusummm

songa güle güle kullan cnm

hayatım ben göremiyorum bil bakalım neden...çünkü ark değilizzzzzzzzzz:mymeka:

hayatım baktım cnm bennn bırı sordu ona dedım yorum bıle babtıımmm cok degısık cok sırın dıeee cnmm

hepinize çok teşekür ederim kızlar evet umarım bütün eşyalarım yerleştğinde bütünüyle güzel durur inşallah hepimizin allah hayırlısını nasıp etsın herseyın
gelinliğimi çağteks de başladık kızlar gerçekten çok güzel modeller var ve pazarlıkla indirim yapıyorlar güzell

songa güle güle kullan, yağlık-sirkelik çok şekermiş. Porland mağazasından almışsın sanırım, arkada porlandın çatal-kaşık kutularını görüyorum. hangi mağazadan aldın şekercim?

enıstemızı bende cok sevedımm valla cok uzulmustum mekanı cennet olsunnn

hayatım ben bayılamadım cunku göremıyom :1ninca:

yolla canım

çok güzel hepsi güle güle kullan canım

songa güle güle kullan cnm

hayatım ben göremiyorum bil bakalım neden...çünkü ark değilizzzzzzzzzz:mymeka:

sen de yolla :mymeka:

evet güzelim porlanddan aldım.cevahirden tanesi 10 tl bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…