Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınarcımm degıstır artık takvımını bıttı gıttı gectı :1hug:

ben geçen günlerde evkurda görmüştüm bi halı harikaydı markasını unuttum ama üstü tavşan tüyüydü harika bişi yumuşacık

kızlar dün mekana gittik organizasyon şirketiyle işte gelin yolu yok gelin masası yok masada çiçek olsunmu volkan olsun mu havai fişek olsun mu resmenn başıma ağrılar girdi...
sonra gitmişken menüyü belirledik yalnız bir hata yaptık. menüyü belirlemeye aç gittik:)))))) sonunda ordaki adam bu menü fazla olmuş milleti çatlatacakmısınız pataya yer kalmaz diyince bir iki şey çıkarttık:)))) şarkıcımızıda hallettik. geriye bir tek fotocu kaldı önümüzdeki haftada onunla görüşücez. cumartesi pazar pazartesi yokuz malum. bu günde zigon sehpamızla yatak başımızı halledince ohhh bizden mutlusu yokkkkk....

hoş geldin burcu hazırlıklar nasıl gıdıyor bende ne zamandır gıremıyorum yenı gelinler var aramızda hoşgeldiniz 1 ay kaldı günler çok çabuk stresli yoğun heyecanlı geçiyo
canım hazırlıklar çok yolunda allaha şükür.... hatta arta kalan zamanda geziyoruz bile:))))
burcuuuuuuuuuuuu davetiyemi gördün mü?????????????

hayatımcımm çok merak ediyorum nerde kaçıncı sayfada :uhm: geçmişi hiçççç okuyamadım günlerdir yokum bilmem farkındamısın :dilcikar:

ohhh maşallah herşey hazır hihoyyyt

albümlerimde canım gel hadi

kızlar kenarları pileli duvak modeli arıyorum bulamıyorum :çok üzgünüm:

ohh burcuuuu bitirdin işleri valla ohhh:icecream:

kızlar çok yoğun delircem valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…