sen de yolla :mymeka:
canım hazırlıklar çok yolunda allaha şükür.... hatta arta kalan zamanda geziyoruz bile:))))hoş geldin burcu hazırlıklar nasıl gıdıyor bende ne zamandır gıremıyorum yenı gelinler var aramızda hoşgeldiniz 1 ay kaldı günler çok çabuk stresli yoğun heyecanlı geçiyo
burcuuuuuuuuuuuu davetiyemi gördün mü?????????????
kızlar dün mekana gittik organizasyon şirketiyle işte gelin yolu yok gelin masası yok masada çiçek olsunmu volkan olsun mu havai fişek olsun mu resmenn başıma ağrılar girdi...
sonra gitmişken menüyü belirledik yalnız bir hata yaptık. menüyü belirlemeye aç gittik:)))))) sonunda ordaki adam bu menü fazla olmuş milleti çatlatacakmısınız pataya yer kalmaz diyince bir iki şey çıkarttık:)))) şarkıcımızıda hallettik. geriye bir tek fotocu kaldı önümüzdeki haftada onunla görüşücez. cumartesi pazar pazartesi yokuz malum. bu günde zigon sehpamızla yatak başımızı halledince ohhh bizden mutlusu yokkkkk....
canım hazırlıklar çok yolunda allaha şükür.... hatta arta kalan zamanda geziyoruz bile:))))
hayatımcımm çok merak ediyorum nerde kaçıncı sayfada :uhm: geçmişi hiçççç okuyamadım günlerdir yokum bilmem farkındamısın :dilcikar:
kızlar kenarları pileli duvak modeli arıyorum bulamıyorum :çok üzgünüm:
hayatım ben neden göremiyom özel albümmü yaptın
duvağın kenar kısımları pileli canım bir yerde görmüştüm ama şimdi bulamıyorum:çok üzgünüm:kafamçokkarıştıo nası oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?