günaydın kızlarrr..
oveg duvağın benimkinden mi acaba benmki de çok pahalıydı..krem ama benimki..gelinlik çok güzel olmuşşş..
QUOTE]
canım taşlı kalın güpürlüyle aynı duvaktır ama çok uzun bir duvak değil ben uzun duvak istiyordum.Canım sen ne kadara almıştın toplamda? duvaksız ne kadar yapmışlardı hatırlıyormusun?
aşkolsun kuzum valla adresini atmamış olsam pazartesi elinde olurdu ha :)
ben öle gezerken sıradan bi markete gördümde aldım
ama işte bişeyi arayınca bulamazsın
sen alırsan eğer başka bi renk çıkar karşına
sağol
evett şeker
bikaç yer daha bakım sonra kesin karar verip alıcam
laz değilim ama karadenizliyim
ne olduki :uhm:
pınar ya dün ne yaptın kaçırıdm ben yazdıysanda :uhm:
pınarcımm degıstır artık takvımını bıttı gıttı gectı :1hug:
kızlar merhaba
giremedim sabahtan beri atolyedeyim ama okucam geçmişi
hep bir yalanmış... senağlamasenağlama
ahhh ahh ne sen son ne de ben söleyim senağlama
ARSIMA amma kabasın haa:roflol:çüş demısın ben kkıbarını dedıydım
Yine geldim ben kaydirigubbakcemile3 Kahvaltı yapıp evi toparladım öğlede sonra çıkıcam :)
kızlar koltuğum un resmını eklım sıze yalnız dısı siyah olcak ıcı aynı 2 adet 3 lü 2 adet tekli ama tekliler bu model değil kolları daha kullanışlı ince
Resimlerini ekler misin arsima merak ettim modelleri?
ya ben yanlış bişi yaptım galiba. listemde hiç konuşmadığım 2 kişi var onları sileyim derken onları tuttum geri kalanını sildim galiba senağlama
Arsima angoraya bakıyordum da şimdi kahve tonlarında tam da perdelerine uyum sağlayacak türden yuvarlak şekilli halılar var çok da güzel yerimseniben
fotolarımı size çekip göstericem:icecream:
bi kere angora halıyı arsi değil ben söledim :dilcikar:
Angoraya gelince arsi yuvarlak şekilleri olan halı istiyor ya ondan dediydim :roflol:
selam kızlar birkça gün giremedim.o günlerde aldıklarımı hemen ekledimmmm :)
pierre cardin var bi de halı markası ama pahalı
kızlar dün mekana gittik
arsi sana uyus oluyom :mymeka:
kızlar merhaba
giremedim sabahtan beri atolyedeyim ama okucam geçmişi
duvağın kenar kısımları pileli canım bir yerde görmüştüm ama şimdi bulamıyorum:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
bölemi
Canım bn lazım:)Altakı kelimen için lazca olduğu için sordum:)
evet evet :sm_cool: Arsi Thanks canım daha ayrıntılı resmi yok mu elinde hangi siteden buldun ???:uhm:
duvaksız 1500 duvaklı 1850 idi galiba canım
ohh burcuuuu bitirdin işleri valla ohhh:icecream:
kızlar çok yoğun delircem valla ya
arsımacım halının renklerı burda göründüğü kadar net değil kahvelerı o kadar koyu değil yanı koltugunda ıcındekı mınderlerındesenlerınde acık kahveler falan var bakalım inşallah bunlarla kurtarıcam ama bu halı çok hoşuma gıttı umarım uyar
tamam beklemedeyimm :teytey:burcum yaptırmadım 3 gün kaldı adete beklicem:ecrin_bebek:
Burcişş gözün aydın cnm :asigim:
kafamçokkarıştıhakkaten böyle bunlar dimiAşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
kızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
Royalin 2009 modelleri
Özellikle 2.yi mağazasında bizzat gördüm dokundum çok şahaneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?