kızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
Royalin 2009 modelleri
Özellikle 2.yi mağazasında bizzat gördüm dokundum çok şahaneydi
hım anladım canım
tamamı varda sadece bu bölüm görünüyor
malum o benim gelinliğim ya :)
teşekkür ederim Arsi Şenizgelinlik benimkine benziyor benimkinin etekleri biraz daha kabarık ve straplezyakından gördüm halıyı yoksa resmini nasıl çekeyim :)
ya şeye takıldım ben hiç görmedim gözümde canlandıramıyorum
siyah olacakta ya alt kısım minderde acık kahve nasıl durur
kahve ve siyahı ben yakıştıramamda
varmı elinde örnek resim fln
sinay bu senin için
Aşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
kızlar dün mekana gittik organizasyon şirketiyle işte gelin yolu yok gelin masası yok masada çiçek olsunmu volkan olsun mu havai fişek olsun mu resmenn başıma ağrılar girdi...
sonra gitmişken menüyü belirledik yalnız bir hata yaptık. menüyü belirlemeye aç gittik:)))))) sonunda ordaki adam bu menü fazla olmuş milleti çatlatacakmısınız pataya yer kalmaz diyince bir iki şey çıkarttık:)))) şarkıcımızıda hallettik. geriye bir tek fotocu kaldı önümüzdeki haftada onunla görüşücez. cumartesi pazar pazartesi yokuz malum. bu günde zigon sehpamızla yatak başımızı halledince ohhh bizden mutlusu yokkkkk....
duvağın kenar kısımları pileli canım bir yerde görmüştüm ama şimdi bulamıyorum:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
hayatım davetyen çok irin geçrekten ı boşluklara sizin resminiz mi olucak peki
brc saol cnm benimde o civar aynı duvaktan bahsediyoruz herlade sende resim yok mu koysana cnm
hayatımcım albümün görünümyor bende o yüzden arkadaşlık teklifi yolladım canikom....
gamze test yaptırdın mı teyze oluyor muyuz..???
Aşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
aama alıntı ettm
snayetek halınlr merinosun ısıltı serısımı yatk odamadakına benzettık
mini etek koltuk cokkk guzel
hayatım hemen gıdıp bakıyom albuma
canım koltuklarin cok modern halida uyum icinde olmus güle güle kullan tatlim
hayatim davetyen cok orijin bisey olmus cok tatliiiii
sinaycim ben duvagimi boyle istiyorum bilmiyorum senin demek istedigin kenarlari pileli bunun gibi biseymi
ayyy evet ben bunlara da bayılıyorum :asigim:
ama bu dilim değil mi pile ne ki?
teşekkür ederim Arsi Şenizgelinlik benimkine benziyor benimkinin etekleri biraz daha kabarık ve straplezduvak modelini moda evine götürüyüm bu akşam :sm_cool:
Sinay'da behlüle hasta:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arsima halılarının resimleri canım..hani araya 300 e 80 almışsın yaa..
sizce bu türban modeli nasil kizlar
ama bu dilim değil mi pile ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?