Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşşik seni bende diyom bu arkadaşımdı zaten niye yeniden davet geldi :)
o bana fikir amaçlı söledi :roflol:
sebep

2 kişiyi siliyim derken tümünü sildim kaydirigubbakcemile2
sölemesin fikir amaçlı-tatlicadiarzu-
çünkü sana şundan dolayı uyuz oluyorum. sabah işe geliyorum büyük heyecanla eksilmiş bir gün daha takviminde nasıl durcak diye. sen karga pohunu yemeden girdiğin için kendi takviminden önce hep seninkini görüyorum ve hiçbi anlamı kalmıyosenağlama

hayatım davetyen çok irin geçrekten ı boşluklara sizin resminiz mi olucak peki

brc saol cnm benimde o civar aynı duvaktan bahsediyoruz herlade sende resim yok mu koysana cnm

teşekkür ederim canımmmmmmmmmm

hayatımcım albümün görünümyor bende o yüzden arkadaşlık teklifi yolladım canikom....
gamze test yaptırdın mı teyze oluyor muyuz..???

ekledim burcişim

hımsss düşündüm düşündüm bulamadım anneme sordumannemde beğendili kebap yap dedi. bende oki dedimcokacimcoook
yok artık kebabpmı:1shok:delikafadulden
Aşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
ay koptum geberdim bu neee...oraya beni eklemeyi unutmuşsun cnmcımmm...behlüle:jeyyar:
Tobişimmmm kahveye geliyorum işlerin azaldımı cnm

gel kuuzm hadi bekliyorum. hazır biraz sakinleşmişkne birer kahve içip dedikodu yapalımsırnaşık şey...

dmm cnm banada keyif olur artık gelirken ne getirem size delikafadulden kahvenin yanına

Eğer nikahınızı bağlı bulunduğunuz ilçe dışında bir nikah salonuna kıydırmak isterseniz, ilk önce kendi ilçenizin nikah salonuna başvurmanız ve oradan bir sevk kağıdı almanız gerekiyor. Daha sonra bu sevk kağıdı ve başvuru için gerekli evraklarla istediğiniz nikah salonuna başvurabilirsiniz...
kizlar bana yardimci olun lutfen benim bagli oldugum belediye beylikduzu belediyesi. nisanlimin uskudar belediyesi.. Biz bu iki belediyedede kiydirmak istemiyoruz nikahimiizi.. Eyup belediyesinde olsun istiyoruz. Simdi yukardaki bilgiyi internetten buldum. Aklima takilan bisey var bagli bulundugunuz belediyeden sevk kagidi alinmasi gerekli diyor ya bu sevk kagidini almak icin yanimda herhangi bi belge olmasi gerekiyormu???

pınar ben seni hala msn ekleyemedim biliyomusun..senin eklemende gelmediiÇok üzgünüm çoook

al işte yaa bendede aynı durum : ben çorludayım nikah kayseride olcak çorlu beld yeyi aradım dedi ki izin belgesi almam gerekiyormuş 45 TL yaa :1shok:

sizce bu türban modeli nasil kizlar

Ben pek beğenmedim canım Esma'nın türbanı çok güzeldi onun ki gibi birşey yaptırabilirsinyerimseniben
hayatim benim istedigim dilim sinayin istedigi pileymis benimkinden farkli ama sinay dilimleride begendigini soyledi tatlim
aynen öyle ben pileli istiom ama dilimde güzelmişa.s
o platonik aşkım sadece benim hoşuma gidiyor:roflol: ama gerçek aşkımla karşılıklı seviyoruz birbirimizi onun yeri zaten ayrı :asigim:behlülü alacan salonuna biblo diye koyacan köşeye hastayım ben ona kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…