hoşşik seni bende diyom bu arkadaşımdı zaten niye yeniden davet geldi :)
o bana fikir amaçlı söledi :roflol:
sebep
hayatım davetyen çok irin geçrekten ı boşluklara sizin resminiz mi olucak peki
brc saol cnm benimde o civar aynı duvaktan bahsediyoruz herlade sende resim yok mu koysana cnm
hayatımcım albümün görünümyor bende o yüzden arkadaşlık teklifi yolladım canikom....
gamze test yaptırdın mı teyze oluyor muyuz..???
yok artık kebabpmı:1shok:delikafaduldenhımsss düşündüm düşündüm bulamadım anneme sordumannemde beğendili kebap yap dedi. bende oki dedimcokacimcoook
ay koptum geberdim bu neee...oraya beni eklemeyi unutmuşsun cnmcımmm...behlüle:jeyyar:Aşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
Tobişimmmm kahveye geliyorum işlerin azaldımı cnm
yok artık kebabpmı:1shok:delikafadulden
ay koptum geberdim bu neee...oraya beni eklemeyi unutmuşsun cnmcımmm...behlüle:jeyyar:
gel kuuzm hadi bekliyorum. hazır biraz sakinleşmişkne birer kahve içip dedikodu yapalımsırnaşık şey...
yettim kuzummm :1hug:aaaaaa bu sabah buketim yok ?
hoşgeldin buketimmmmm
hşg. buket
tobiş ben hazırlandım 15 dk sonra yanındayım
kızlar ben geldim ama geçmişi okuyamadım
pınar kuzum gözüm aydınn
kız o durum şemasına koptum koptummm
Eğer nikahınızı bağlı bulunduğunuz ilçe dışında bir nikah salonuna kıydırmak isterseniz, ilk önce kendi ilçenizin nikah salonuna başvurmanız ve oradan bir sevk kağıdı almanız gerekiyor. Daha sonra bu sevk kağıdı ve başvuru için gerekli evraklarla istediğiniz nikah salonuna başvurabilirsiniz...
kizlar bana yardimci olun lutfen benim bagli oldugum belediye beylikduzu belediyesi. nisanlimin uskudar belediyesi.. Biz bu iki belediyedede kiydirmak istemiyoruz nikahimiizi.. Eyup belediyesinde olsun istiyoruz. Simdi yukardaki bilgiyi internetten buldum. Aklima takilan bisey var bagli bulundugunuz belediyeden sevk kagidi alinmasi gerekli diyor ya bu sevk kagidini almak icin yanimda herhangi bi belge olmasi gerekiyormu???
Ben pek beğenmedim canım Esma'nın türbanı çok güzeldi onun ki gibi birşey yaptırabilirsinyerimseniben
aynen öyle ben pileli istiom ama dilimde güzelmişa.shayatim benim istedigim dilim sinayin istedigi pileymis benimkinden farkli ama sinay dilimleride begendigini soyledi tatlim
o platonik aşkım sadece benim hoşuma gidiyor:roflol: ama gerçek aşkımla karşılıklı seviyoruz birbirimizi onun yeri zaten ayrı :asigim:behlülü alacan salonuna biblo diye koyacan köşeye hastayım ben ona kaydirigubbakcemile3
2 gün sora evlenion behlüle niye hastasın oğlummm :mymeka:
benim gelinliğinde üstü öyle
eteğini öyle yapmadık çünkü ben kısayım :)
kuzenimiin etekleri onun gibiydi ama yan deil düzdüz duvağını böle yapmıştı
onun gelinliği görünce benimki çok basit geldi zati dedim kadınada
ikimisinkinide o dikiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?