Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azracım ben hemen anlatayım sana canım...sen veya eşinin bağlı oldugu nikah dairesine nikahınız orda kıyılacakmış gibi bütün evraklarınızı tamamlayıp başvuruyorsunuz..işlemleriniz orda işleniyo ve sadece size sevk kağıdını veriyolar hangi nikah dairsinde nikahınızı kıydırmak isterseniz onu bildiriyorsunuz ve size sevk kağıdınızı veriyolar.istediginiz nikah salonuna gidip direk başvuruyu yapıyorsunuz işte bu kadar Şeniz

karga pohunu yemeden dediğin saat 9:30 dan sonrasımı oluyor
la millet 8de geliyi ya o saate gelsem :roflol:
ama takvimine bakıp bi gün düşmüş görmekte ayrı zevke ha

çok yoruldumm yaaa. bugun 3.gelinlik provam var ama gitcek halim kalmadııı

gidince görünce kendine gelirsin

Aklima takilan bisey var bagli bulundugunuz belediyeden sevk kagidi alinmasi gerekli diyor ya bu sevk kagidini almak icin yanimda herhangi bi belge olmasi gerekiyormu???

her yerde aynımıdır bilmem ama bende izinli gittim şöyle oldu kuzum
ben ve nişanlım ümraniye belediyesine bağlıyız
ama nikahı kadıköyde istiyoruz
tüm evrakları aldık gittik ümraniyeye müracatta bulunduk ve dedik ki biz nikahı kadıköyde istiyoruz
dedilerki NEDEN
orayı seviyoruz burası çok kötü dedik :roflol:
bizm verdiğimiz evraklardan bazılarını aldılar sonra bize bi dosya actılar kalan evrakları ve ilave etmemiz gerken resim adetini söleyip tüm belgeleri bi zarfa kodular o zarfa bişiler yapıştırdılar
bunlara sadece 25 yada 35 tl verdik
sonra kadıköye geldik
o zarfı olduğu gibi verdik uygun günü ve saati sectik normalde verilmesi gereken ücret atıyorum 100 ise biz %50 zamlı verdik ve müracat ettik

ha bide şöle yapabilirsin eyüpte oturan tanıdığınız varsa ikametgahını alırsın oturduğun yerden oraya
eyüp nüfusa gidersin nüfusta kayıt ederler
secimden önceki sorunlar yüzünden yeni çıkan kanuna görede nüfustan aldığın kağıtla ve noterden tastikli kira kontratı yada fatura ile gidersin
snra o masucuktan taşındığın muhtarlığa kayıt edersin
okeytomu

çok fazla anlamam ama hoş görünmüyor açık fikrim.

çok yoruldumm yaaa. bugun 3.gelinlik provam var ama gitcek halim kalmadııı

etekte simdilik bu olsun diyorum ama emin degilim.. Bu yap bozu tamamlayacak iyi bi moda evi lazim birde sırnaşık şey

sinaycim ben duvagimi boyle istiyorum bilmiyorum senin demek istedigin kenarlari pileli bunun gibi biseymi

[

AZRA HOŞ DURMUŞ AMA RAHİBE DUVAGI HERKEZ TUTTURAMIYOR
VE ONCEN OLUNCA COK SADE OLUYOR
sinaycıım cnm bnm unutmamısta turban modelını esmanınkı guzeldı demıs yerımsenı
sinay o ekledıgın resım varya benmde gelınlıgım arkası öyle duğmeliydi inciden

kızlarrrrrrrrrr nikah günümüzü aldıkk 28 mayıs 2009 saat 11:00 düğünümüzde 28 haziranda tam bir ay var aradaa:) 1 saatte hallettik nikah işlemlerini süper güsel şeler Allahım herkese nasip etsinn aminnnnn

sinay yaa ekledıgıng elınlıgın inci düğmeleri kolları aynı benımkıne benzıyor yaaaaaa

Hayatım göremedim hatta geçmişe baktım öyle geldim yanınıza böcük te sormuş nerde diyee, kuşum nerde ???

Birde esmynin ciclerini kaçırmışım yaa

pshmina hayatımınkı albumunde
benımı 3528-3529 da
gülay hayırlıolsn cnmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…