Eğer nikahınızı bağlı bulunduğunuz ilçe dışında bir nikah salonuna kıydırmak isterseniz, ilk önce kendi ilçenizin nikah salonuna başvurmanız ve oradan bir sevk kağıdı almanız gerekiyor. Daha sonra bu sevk kağıdı ve başvuru için gerekli evraklarla istediğiniz nikah salonuna başvurabilirsiniz...
kizlar bana yardimci olun lutfen benim bagli oldugum belediye beylikduzu belediyesi. nisanlimin uskudar belediyesi.. Biz bu iki belediyedede kiydirmak istemiyoruz nikahimiizi.. Eyup belediyesinde olsun istiyoruz. Simdi yukardaki bilgiyi internetten buldum. Aklima takilan bisey var bagli bulundugunuz belediyeden sevk kagidi alinmasi gerekli diyor ya bu sevk kagidini almak icin yanimda herhangi bi belge olmasi gerekiyormu???
2 kişiyi siliyim derken tümünü sildim kaydirigubbakcemile2
sölemesin fikir amaçlı-tatlicadiarzu-
çünkü sana şundan dolayı uyuz oluyorum. sabah işe geliyorum büyük heyecanla eksilmiş bir gün daha takviminde nasıl durcak diye. sen karga pohunu yemeden girdiğin için kendi takviminden önce hep seninkini görüyorum ve hiçbi anlamı kalmıyosenağlama
çok yoruldumm yaaa. bugun 3.gelinlik provam var ama gitcek halim kalmadııı
Aklima takilan bisey var bagli bulundugunuz belediyeden sevk kagidi alinmasi gerekli diyor ya bu sevk kagidini almak icin yanimda herhangi bi belge olmasi gerekiyormu???
karga pohunu yemeden dediğin saat 9:30 dan sonrasımı oluyor
la millet 8de geliyi ya o saate gelsem :roflol:
ama takvimine bakıp bi gün düşmüş görmekte ayrı zevke ha
3.provada çok bişey değişmemiştir dimi?
çok fazla anlamam ama hoş görünmüyor açık fikrim.
çok yoruldumm yaaa. bugun 3.gelinlik provam var ama gitcek halim kalmadııı
Herkese selam canlar bende geldimm
pashmi davetiyemi gördün müüüüüüüüüüüüü
Hayatım göremedim hatta geçmişe baktım öyle geldim yanınıza böcük te sormuş nerde diyee, kuşum nerde ???
Birde esmynin ciclerini kaçırmışım yaa
kızlarrrrrrrrrr nikah günümüzü aldıkk 28 mayıs 2009 saat 11:00 düğünümüzde 28 haziranda tam bir ay var aradaa:) 1 saatte hallettik nikah işlemlerini süper güsel şeler Allahım herkese nasip etsinn aminnnnn
Herkese selam canlar bende geldimm
kızlarrrrrrrrrr nikah günümüzü aldıkk 28 mayıs 2009 saat 11:00 düğünümüzde 28 haziranda tam bir ay var aradaa:) 1 saatte hallettik nikah işlemlerini süper güsel şeler Allahım herkese nasip etsinn aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?