Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım, davetiyeni gördüm canım.

pek şirinmiş. kapalı yerlerde sisizn resiminiz var dimi.

HAYATIM davetiyen nerdeydi canım bende görebilir miym?

Hayatım göremedim hatta geçmişe baktım öyle geldim yanınıza böcük te sormuş nerde diyee, kuşum nerde ???

Birde esmynin ciclerini kaçırmışım yaa

albümlerimde

ooo hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin

hayatım, davetiyeni gördüm canım.

pek şirinmiş. kapalı yerlerde sisizn resiminiz var dimi.

sağol canım benimŞeniz hayır yok canım

esmycim baska rahibe duvagi modeli varmi sende.. Senin turbaninda harika olmustu ama sen yuvarlak suratlisin bana o stil yakismaz eminim buna zayif benim yuzum herkese yakisan bi turban modeli var. Nasil her bedene farkli model tarz gelinlik oluyorsa turbandada ayni sey gecerli bu sinay arkadasimiz icin soyluyorum. Bende senin turbanini cok begenmistim..

hoşgeldinnnnnnn

iyi çok şükür seni sormalı
eh biraz gelişme var tam düzelmedim ama bi nebze iyiyim
Allahın izniyle yarın yada öbür gün daha ii olucam yada daha kötü :roflol:
dananın kuyruğu kopacakta

İYİ ol tabi herşey güzel olcak ben eminim benimde fena değil evde vakit geçirmeye çalışıom sizinle bugünn

arsimacim, eccucum aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim kizlar a.s.

hayatım
duyguların ne durumda

beta gel kız bakma alttan alttan

ay bugün biraz daha iyiyim ya bunun şeysine kelebek aynayı alsam mı :roflol:

hAyAtIm gördüm gördüm davetiyenizi var ya nikah şekerlerinden sonra acayip orjinal buldum davetiylereinide sende ist. dasın nasılsa bende başlıyayım sana sorcam nerden nasıl ne kaadara yaptırdın diyeçünkğü çok güzel cicilerin var...

arsi seninle ilgili duygularımı soruyosun sandım sırnaşık şey sırnaşık şey

çok karışık bazen bi an önce zaman geçsin, bazen zaman dursun istiyorum. bazen son derece rahat bazen o anı düşündükçe kalpten ölecek kadar heyecanlı.

evet canım ist.dayım. beğenmene sevindim canım cicişlerimi Şeniz sor canım her zaman cvp veririm

azracım bu nasıl

sizce bu türban modeli nasil kizlar

azra canım bu rahibe duvakları ilk tayyip erdoğanın gelininden sonra moda olmuştu zaten.o zamnlar hayran hayran her yerde arıyorduk bakmak için.ama sonra çok geliştirdiler modelleri.bu rahibe duvaklarının uzun modellerini ben çok beğeniyorum canım.
bir den diycem ayşekuaför sitesine baksana.acaip modeller var değişik.biraz tuzlu fiyat veriyor ama.ordan model alabilirsin.bakıp bana haber et ama merak ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…