benimkilerin beden sorunu olmaz inşallah
vallahi sorma canım pijamanın gözünü çıkarttık :roflol:
yok gülüm yokk ben S beden değilim merak etme :roflol::roflol::roflol:
canım teşekkür ederimm... Şeniz
bende mail attım sunsete dedimki bakın Kadınlar kulübünden arkadaşlarımıda topladım geldim. Benim aldıklarımı çok beğendikleri için kendileride almaya karar verdiler. merak etmeyin sizden kişisel bir indirim talep etmiyorum. Sadece ev giyisileri bölümünde eşofmanlarda falan biraz daha indirim rica ediyoruz. ayrrıca erkek pijamasıda görürsek sitede daha mutlu olucaz. siparişlerimin aynı hızla elime geçmesi ümdiyle... şimdiden teşekkür ederim yazdım...
Cevap aynen şöyle:
Sayın Burcu hanım;
evet sizin siparişinizi izleyen günlerde yüklü online satış yaptık. Bu konuda size teşekkürü bir borç biliriz. İstekleriniz kesinlikle dikkate alınacaktır.alışverişleriniz yarın kargoya verilecek. iyi alışveirşler dileriz... :roflol::roflol::roflol::roflol: koptum resmen yaaaaaaaaaa......
valahi kızlar altına Burcu özge nin tavsiyesiyle yazsaydınız kesin bana hediye falan gönderirlerdi:roflol::roflol: adamlar online satış patlaması yaşadı :roflol::roflol::roflol:
bihtercim, hala almadıysan hisarı şiddetle tavsiye ederim. Şimdiye kadar şikayetine rastlamadım, biraz fiyatları tuzlu ama değer..:smiley-cool:
EVT HİSARDAN herkes memnun fiyatları biraz tuzlu malesef bir de ar yıldız a bakcam annemın vardı yıllardır kullanıyo hiç bişey olmadı,uygun fiyatlı karar veremedım gene de ...benneyaptımki
Ayyyyy bende arkadaşıma almıştım bunlardan çok güzeller ya.güle güle kullan
off tatlım benimki geldi L beden siparis vermiştim, kocaman duruyolar,
ama evde bi deneyip bakmak lazım :) güya salaş olsun dedim M beden yerine L beden siparis verdim :):dance:
çok güzel demi havlu kenarı çeyizimde en sevdiğim şey havlular :))
Birde ar yıldıza bak bakalım canım.
Ben hisardan aldım, hala öde öde bitmedi borcu :)
İnşallah bulursun uygun ve dayanıklı kaydirigubbakcemile5bişey.
kızlar beko kampanya yapmış..buzdolabı çam makinası,bulaşık mak, fırınlı ocak ,mikrodalga, elektirik süüpürgesi(mini) hepsi 2600 6 taksit bilginiz olsun
canım nette baktım bulamadım tamda beyaz eşya alcaz bu çok iyimiş adresini özelden atabilirmisin?
aynen ben de netten baktım bulamadım canım bana da atar mısın?
canlarım int sitesi olarak yok..ben bizzat tesadüf eseri beko mağazasının önünden geçerken gördüm..hiçde fena durmuyo şöle bi baktımda hatta mikrodalgasından almıştım..bence kaçırmayın derim.. bi beko mağazasına gdin görüşün
kızlar havale ile alışveri soranlar olmuş dili döndüğünce alatayım...
siparişi verirsiniz...
siparişisi verdiğiniz aynı gün olmak koşuluğuyla belirtilen havale adresini alır bankaya götürür yatırırsınız. zaten aldığın ürünleri sepete ekleyince o ödeyeceğiniz tutarı direk hesaplıyor. o miktar kadar yatırıp dekontonuzu alıyorsunuz. işleme konuyor siparişiniz. bu kadar basit. ben havaleyle alışveriş yaptığımda banka hesabından direk eft yapıyorum bankaya falanda gitmiyorum böylece havale ücretide ödememiş oluyorum. ynı zamanda böylede yapılabilinir yani...
umarım açıklayıcı olmuştur...
bana çok yakın bi beko var hemen gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?