Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende iç çamaşırı ve gecelik meraklısıyım.
Çeyizimde ;
Şİmdilik
2 tane Jartiyer Takımı ( Beyaz-Siyah )
4-5 tane 2 li dantelli takım
1 tane şifon kırmızı gecelik sabahlık takım
1 tane saten gecelil sabahlık takım
3 tane saten geceliğim var.
Resimlerinide eklemek isterdim ama nerdeler kimbilir hemde utanırım.

benimkilerin beden sorunu olmaz inşallah

off tatlım benimki geldi L beden siparis vermiştim, kocaman duruyolar,
ama evde bi deneyip bakmak lazım :) güya salaş olsun dedim M beden yerine L beden siparis verdim :)
:dance:

bu arada sitemizin reklamınıda ii yaptın ha :roflol:

kızlar havale ile alışveri soranlar olmuş dili döndüğünce alatayım...
siparişi verirsiniz...
siparişisi verdiğiniz aynı gün olmak koşuluğuyla belirtilen havale adresini alır bankaya götürür yatırırsınız. zaten aldığın ürünleri sepete ekleyince o ödeyeceğiniz tutarı direk hesaplıyor. o miktar kadar yatırıp dekontonuzu alıyorsunuz. işleme konuyor siparişiniz. bu kadar basit. ben havaleyle alışveriş yaptığımda banka hesabından direk eft yapıyorum bankaya falanda gitmiyorum böylece havale ücretide ödememiş oluyorum. ynı zamanda böylede yapılabilinir yani...
umarım açıklayıcı olmuştur...

bihtercim, hala almadıysan hisarı şiddetle tavsiye ederim. Şimdiye kadar şikayetine rastlamadım, biraz fiyatları tuzlu ama değer..:smiley-cool:

EVT HİSARDAN herkes memnun fiyatları biraz tuzlu malesef bir de ar yıldız a bakcam annemın vardı yıllardır kullanıyo hiç bişey olmadı,uygun fiyatlı karar veremedım gene de ...benneyaptımki

EVT HİSARDAN herkes memnun fiyatları biraz tuzlu malesef bir de ar yıldız a bakcam annemın vardı yıllardır kullanıyo hiç bişey olmadı,uygun fiyatlı karar veremedım gene de ...benneyaptımki

Birde ar yıldıza bak bakalım canım.
Ben hisardan aldım, hala öde öde bitmedi borcu :)
İnşallah bulursun uygun ve dayanıklı kaydirigubbakcemile5bişey.

Birde ar yıldıza bak bakalım canım.
Ben hisardan aldım, hala öde öde bitmedi borcu :)
İnşallah bulursun uygun ve dayanıklı kaydirigubbakcemile5bişey.

KIZLARRRR
BEN 2 HAFTA ONCE ESSEYE GİTTİM BAĞCILARDAKİ
ORDA ÇEYİZ SETLERİ VARDI

İÇİNDE ÇATAL KAŞIK HİSARIN
PORSELEN HİSARIN
TENHCERE+ DÜDÜKLÜ TENC.
CEZVE3LÜ
ÇAYDANLIĞI BİDE 800 YADA 900 TL İDİ

Bİ BAKIN DERİM

AYNISI ŞİRİNEVLERDE Bİ ÇEYİZCİDE DAHA VARDI
AMA MAĞAAZA İSMİNİ HATIRLAMIYORUM

HEPSİ HİSARINDI KIZLAR
PORSELENLER YUVARLAK MODEL OLARAK NASIL ANLATIYIM
GRİ DESENLİ OLAN TABAKLARDAN

ÇATAL KAŞIK ÇOK ŞIKTI AMA

BELKİ İŞİNİZE YARAR BU BİLGİLER

SEVGİLER:1hug:

kızlar beko kampanya yapmış..buzdolabı çam makinası,bulaşık mak, fırınlı ocak ,mikrodalga, elektirik süüpürgesi(mini) hepsi 2600 6 taksit bilginiz olsun

kızlar beko kampanya yapmış..buzdolabı çam makinası,bulaşık mak, fırınlı ocak ,mikrodalga, elektirik süüpürgesi(mini) hepsi 2600 6 taksit bilginiz olsun

canım nette baktım bulamadım tamda beyaz eşya alcaz bu çok iyimiş adresini özelden atabilirmisin?

canım nette baktım bulamadım tamda beyaz eşya alcaz bu çok iyimiş adresini özelden atabilirmisin?

aynen ben de netten baktım bulamadım canım bana da atar mısın?

canlarım int sitesi olarak yok..ben bizzat tesadüf eseri beko mağazasının önünden geçerken gördüm..hiçde fena durmuyo şöle bi baktımda hatta mikrodalgasından almıştım..bence kaçırmayın derim.. bi beko mağazasına gdin görüşün

bana çok yakın bi beko var hemen gitcem

tatlım bu pijamalar çok tatlı yaw..bende alıcam inş senin aldığın gecelikden hatta yorumda yazdım senin gecelik yorumuna..siteye maiil attım ürünün kodunu falan gönderdim almak istediğimi söyledim..çok hızlı geri dönüyolar.çok beğendim valla..ayrıca senin tanıttığınıda bellirttim yanii yerimseniben

kızlaaaar iki gün giremedim maşallah hepiniz yine döktürmüşsünüzz hihoyyyt iç çamaşırlarınız ve cici pijamalarınız hayırlı olsun güle güle giyin ben de yavaştan iç giyim almaya başlasam iyi olcak

burcuözge canım baktım bende sunset sitesine, keşke eşorfmanlar da daha da indirim yapsalar da ben de alsaammmm sen söylesene yaa seni dinlerler,artık nazın geçiyodur onlara kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…