Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

deme ya benimkilerde aynı bu model ve marka:çok üzgünüm:
tatlım garantisi yok mu elinde benim aldıklarım 2 sene garantisi varyerimseniben
üzüldüm şimdi ya

burcum ben bunu beğendim ama çok pahalı
alabilsem ekrusunu alacam ama çok yüksek fiyatı

bi el atsan bu işe :roflol:

burcum ben bunu beğendim ama çok pahalı
alabilsem ekrusunu alacam ama çok yüksek fiyatı

bi el atsan bu işe :roflol:

evet evet ben de bayıldım buna benim beye attım görmeden alak dedikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim bey şehir dışında aldıklarımdan haberi bile yok :roflol:
ama yarın gelecek kargoda yarın gelirse öğrenecek

canikom yerim ben seni yaaaaa:1hug: ballı kaymak seniii Şeniz
önceki sayfaları oku bak orda seni sormuştum nerelerde bu kız demiştim :1hug:
evet gerçekten iletişimleri çok hızlı. müşteriye önem veriyorlar... yerimseniben

ayy allah iyiliğinizi versin kızlarrrrr:roflol::roflol::roflol: ayy görende babamın sitesi zannedecek iyimi :roflol::roflol: söyledim dikkate alınacağını söyledler kuzum yaaa bekliyoruz tüm KK olarak eşofman indirimini :roflol::roflol:

benim bey şehir dışında aldıklarımdan haberi bile yok :roflol:
ama yarın gelecek kargoda yarın gelirse öğrenecek

hımmm:jeyyar: bunun arkası böyle lastikli gibi 38 bedenim ama üstüm dardır benim yani üstüm 36 gibi omuzlar hariç bunda S beden mi almak gerekir sence alsam beden de karar kılamicam soriyim dedim

Son düzenleme:
sevgili burcuözge harika indiriml, süper pijamalar bulmuşsun çok teşekkürler:)

bende aıcam dayanamadım burayada yazayım dedim:) çok beğendim..:)

şu kadınlar kulubu üniformasından bende alayım bakalım umarım s bedenleri vardır:)

hımmm:jeyyar: bunun arkası böyle lastikli gibi 38 bedenim ama üstüm dardır benim yani üstüm 36 gibi omuzlar kariç bunda S beden mi almak gerekir sence alsam beden de karar kılamicam soriyim dedim

bilmiyorumki
bikere netten hırka almıştım M beden bi geldi minnacık geri yolladım L istedim oda oldu bana ama sanki asıl S gibi sanki ilk gelen XS gibiydi
bu geceliklerde de tereddüt ettim L aldım ne olur ne olmaz diye bak şimdi elimde kalacak onlar
on için kendi bedenin ne ise onu al öle böle deme 38 sen al M yi
büyük gelirse bana ver kaydirigubbakcemile2

valla sen de bi uyanıklık sezdim ama neyse alırsam derim giyip elştiri bilem yaparım manken ka beden giymiş acep :lepi:

ayy canım bir teşekkür bir insanı ancak bu kadar mutlu eder... Şeniz
hemen al kaçırma canım bitmeden sende sipariş ver...
hatta ben çok şaşırdım alışverş nosu veriyorlar sipariş verince buraya aldıklarımı göstermeden evvelki alışverş nom 658 pazartesi günü verdiğim siparişteki nom 700 düşün arada o kadar kişi sipariş vermiş... yerimseniben

valla sen de bi uyanıklık sezdim ama neyse alırsam derim giyip elştiri bilem yaparım manken ka beden giymiş acep :lepi:

yok sadece seni düşündüm
hani M sana olmazsa bende S alır sana veririm diye
aşkolsun
kanımca evlerimiz yakın seninle
ABM yi bilion ya ordan şeyettim-tatlicadiarzu-

siparişi vericem giyip giyip bu forumu ve seni anıcam:asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…