buraya bi not düşmek istiyorum
herkes hevesle çeyiz alıyor gecen seneye kadar bende yaşadım çok tatlı bi heycandır bilirim
herkese ağız tatdıyla kullanmak nasip olur inş.
benden bi uyarı size henüz 6 aylık evli olmama rağmen eternity gelincik modeli olan tencerelerim mahvoldu
sakın kimse almasın ben dış görünüşüne heveslendim aldım bide kare olması beni cevbetti.kapakları elimde kaldı ne bilim kulpları çıktı takır takır dökülüyor baktıkça sinirleniyorum
işte bunar :
koş koş hihoyyyt hatta burdan detyalı ürünler hakkında bilgi verirsen çok sevinirim cnm benim acelem vardı bilgi alıp inceleyemedim
burcum ben bunu beğendim ama çok pahalı
alabilsem ekrusunu alacam ama çok yüksek fiyatı
bi el atsan bu işe :roflol:
tatlım bu pijamalar çok tatlı yaw..bende alıcam inş senin aldığın gecelikden hatta yorumda yazdımsenin gecelik yorumuna..siteye maiil attım ürünün kodunu falan gönderdim almak istediğimi söyledim..çok hızlı geri dönüyolar.çok beğendim valla..ayrıca senin tanıttığınıda bellirttim yanii yerimseniben
kızlaaaar iki gün giremedim maşallah hepiniz yine döktürmüşsünüzz hihoyyyt iç çamaşırlarınız ve cici pijamalarınız hayırlı olsun güle güle giyin ben de yavaştan iç giyim almaya başlasam iyi olcak
burcuözge canım baktım bende sunset sitesine, keşke eşorfmanlar da daha da indirim yapsalar da ben de alsaammmm sen söylesene yaa seni dinlerler,artık nazın geçiyodur onlara kaydirigubbakcemile3
burcum ben bunu beğendim ama çok pahalı
alabilsem ekrusunu alacam ama çok yüksek fiyatı
bi el atsan bu işe :roflol:
ya ama ben L beden siparis verdim biraz salaş olsun diyeofffff boyum 1.66 kilom 52
benim bey şehir dışında aldıklarımdan haberi bile yok :roflol:
ama yarın gelecek kargoda yarın gelirse öğrenecek
ben daha ne diyim sana bilmiyorummm :roflol:
söyliyim hediye göndersinler bunu sana :roflol::roflol::roflol:
hımmm:jeyyar: bunun arkası böyle lastikli gibi 38 bedenim ama üstüm dardır benim yani üstüm 36 gibi omuzlar kariç bunda S beden mi almak gerekir sence alsam beden de karar kılamicam soriyim dedim
canım keşke en azından M alsaydın pijamalar zaten kullandıkça bollaşan şeyler a.s
bilmiyorumki
bikere netten hırka almıştım M beden bi geldi minnacık geri yolladım L istedim oda oldu bana ama sanki asıl S gibi sanki ilk gelen XS gibiydi
bu geceliklerde de tereddüt ettim L aldım ne olur ne olmaz diye bak şimdi elimde kalacak onlar
on için kendi bedenin ne ise onu al öle böle deme 38 sen al M yi
büyük gelirse bana ver kaydirigubbakcemile2
keşke bu fikri pijamalarım gelmeden verseydin laelaelaelaelae
sevgili burcuözge harika indiriml, süper pijamalar bulmuşsun çok teşekkürler:)
bende aıcam dayanamadım burayada yazayım dedim:) çok beğendim..:)
şu kadınlar kulubu üniformasından bende alayım bakalım umarım s bedenleri vardır:)
valla sen de bi uyanıklık sezdim ama neyse alırsam derim giyip elştiri bilem yaparım manken ka beden giymiş acep :lepi:
slm herkese ben yeni üye oldum nevresim takımımı koyayım dedim markası issimo home
ayy canım bir teşekkür bir insanı ancak bu kadar mutlu eder... Şeniz
hemen al kaçırma canım bitmeden sende sipariş ver...
hatta ben çok şaşırdım alışverş nosu veriyorlar sipariş verince buraya aldıklarımı göstermeden evvelki alışverş nom 658 pazartesi günü verdiğim siparişteki nom 700 düşün arada o kadar kişi sipariş vermiş... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?