Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar bu buzdolabı nasıl?kullanan veya bilen var mı? markası hotpoint-ariston-quadrio.
fiyatı 2100 civarı.

güzelim tarz olarak çok değişik,yalnız ariston kullanan tanıdıklarım var ve hiç tavsiye etöiyorlar.aristonun hiç bir ürününü alma derim.moralini bozduysam üzgünüm ama sonuçta para vereceksin.iyi birşey olsun bence

songa sana teşekkürü borc bilirim
hani senin eklediğin sinbo elbise tüyü temizleyen icat vardıya o inanılmaz bişey :roflol:

bence bundan aldır ütüyü arkadaşım.bende bundan alıcam.azur ionic 4640 olandan.

yok sadece seni düşündüm
hani M sana olmazsa bende S alır sana veririm diye
aşkolsun
kanımca evlerimiz yakın seninle
ABM yi bilion ya ordan şeyettim-tatlicadiarzu-

evet biliyorum :icecream: olmadı bişiler yaparız hele alma kararını alayım da:lepi:

keşke bu fikri pijamalarım gelmeden verseydin
laelaelaelaelae

kız delü ben ne bileyim senin hangi beden sipariş verceğini kaydirigubbakcemile bi fikrimi sormadın ki pinkgun ben L beden sipariş veriyorum senin için de uygun mudur diye kaydirigubbakcemile3

songa sana teşekkürü borc bilirim
hani senin eklediğin sinbo elbise tüyü temizleyen icat vardıya o inanılmaz bişey :roflol:

çok sevindim beğenmene canım.birşey değil.ben bu siteyi ve sizleri çok seviyorum.o kadar çok şey öğrendimki sizlerin sayesinde anlatamam.böyle değişik birşey görünce ilk iş sizlerle paylaşıyorum inanın arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bugün bakırköydeydim,krem rengi yatak örtüsü bakıyorum ya haniiii.belki orda bulurum dedim ama hiç hoşuma giden olmadı.hep fırfırlı modeller var.onlarda çok abartı duruyor.home sweet home ve kervanda gördüm onlar çok güzel ama çok pahalılar.napcam bilmiyorum.bu arada bakırköye yeni açılan english home a gittim.hiç güzel bişey yok.o kadar gösterişli mağaza yapmışlar ama içi fossss

kızlar bir de loya magazalarında süper iç çamaşırları var.ne zaman gitsem içerden yarım saatten önce çıkamıyorum.bakmanızı tavsiye ederim

yatak örtüsü için kızlar elart markanın sitesine bakın çok güzel modelleri var. ben o markanın yaprak dökümü modelini aldım kırmızısını çok da güzell:)

darkangel kızçeeeeeeee bu foto senin için a.s. gerçi pek benim tarzım değil ama almış bulundum artık fiyatı da çok iyidi o yüzden aldım..bi de alırken yanımda annem vardı :)) 35 lira full salon takımı.. masa,sehpalar,masanın bi küçüğü 2 adet ne deniyodu ona unuttum işte öleee.. tamamen elde kurdele işiymiş..

Gafcım çanak çömlek konusunda zaten hiç frenleyemiyorum kendimi...
sende çok cici şeyler almışsın...
migrosuda takip ederse insan çok güzel şeyler yakalayabiliyor...
bende geçen patlamış mısır koymak için çokkk cici kaseler gördüm önünde pop corn yazıyor ayy bayıldım tuzluklarıda vardı takım... bakim ayarlayabilirsem alıcam onlardan da... şahaneydiler... sende görmüşsündür belki...
benim kızlardan da almışsın güle güle kullan canım:))))))))

gaf güle güle kullan.bardak takımını çok beğendim.yanlışş anlama diğerleride çok güzel.kaça aldın acaba bardak takımını?

Sağol canım a.s. kaseleri görmedim canım ya görsem kesin alırdım nişanlımda bende mısıra bayılırız ben bi kaç migros daha geziyim bari belkide buluruz. O kızlara bayıldım zaten görülgörmez aldım hemen ama karar verememiştim bi kaç çeşidi vardı hepsindenmi alsam yoksa 3ünü birmi en sonunda kara verdim aldım bunları ama çok ciciler

Gaf çok güzel şeyler almışsın canım güle güel kullan inşallah

Biocin canım Bosch iyi bir marka aslında ama buzdolabından şikayeti olan birçok farklı insan duydum.o yüzden buzdolabını almadan iyice bi düşün canım

yok canım ne moralimi bozması..zaten sizin yaptığınız yorumları görmek için ekledim buzdolabını..çoğu kişi olumsuz dediği için de almaktan vazgeçtim zaten..arçelik yada beko alacağım bu gidişle teşekkür ederim tavsiyelerin işçin sağol..a.s.

gafcım güle güle kullan çok hoş hepsi

bu arada roseline katılıyorum annemde bir yıl önce bosch buzdolabı aldı gecen hafta ikinci kez teknik servisi çağırdık tabi o zaman kk ya üye değildim bilseydim aldırmazdım bir de ariston için çok kötü şeyler duyuyorum kızlar bir değil iki değil e öyle olunca da aman canım şans işte denmiyor,dikkatli olun benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…