arkadaşlar bu buzdolabı nasıl?kullanan veya bilen var mı? markası hotpoint-ariston-quadrio.
fiyatı 2100 civarı.
Sağol canım cevabın için bunu almak istiyodum ben çünkü burda bayağı metini duydum
yanlız nişanlım ben evde çok çektim ütüden ben seçicem alıcam ütüyü dedi yerimseniben
ama ütü masası bingo hihoyyyt
yok sadece seni düşündüm
hani M sana olmazsa bende S alır sana veririm diye
aşkolsun
kanımca evlerimiz yakın seninle
ABM yi bilion ya ordan şeyettim-tatlicadiarzu-
keşke bu fikri pijamalarım gelmeden verseydin laelaelaelaelae
bana çok yakın bi beko var hemen gitcem
songa sana teşekkürü borc bilirim
hani senin eklediğin sinbo elbise tüyü temizleyen icat vardıya o inanılmaz bişey :roflol:
Kızlar bu ürünleri (bosch marka) almayı düşünüyoruz, bana fikirlerinizi söyler misiniz lütfen kaydirigubbakcemile3
Gafcım çanak çömlek konusunda zaten hiç frenleyemiyorum kendimi...
sende çok cici şeyler almışsın...
migrosuda takip ederse insan çok güzel şeyler yakalayabiliyor...
bende geçen patlamış mısır koymak için çokkk cici kaseler gördüm önünde pop corn yazıyor ayy bayıldım tuzluklarıda vardı takım... bakim ayarlayabilirsem alıcam onlardan da... şahaneydiler... sende görmüşsündür belki...
benim kızlardan da almışsın güle güle kullan canım:))))))))
gaf güle güle kullan.bardak takımını çok beğendim.yanlışş anlama diğerleride çok güzel.kaça aldın acaba bardak takımını?
güzelim tarz olarak çok değişik,yalnız ariston kullanan tanıdıklarım var ve hiç tavsiye etöiyorlar.aristonun hiç bir ürününü alma derim.moralini bozduysam üzgünüm ama sonuçta para vereceksin.iyi birşey olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?