Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım bu takımın mavisini özdilekte bulabilirsin. Mavisi de vardı ve çok uygundu fiyatı paşabahçe mağazalarına göre. Evet canım bardaklar için doğru diyosun ama zaten ben bardakların altına bi havlu yayıp öyle kurutuyorum evdede. Bunu da tabak ve çatal kaşıklar için kullanırım yerimseniben

sulfatım canım hepsi çok güzel bardak takımını her yerde rastlıyorum çok güzeller...
hayırlı olsun hepisi

Canım fiyat aralığı 1.500-2000 arasıydı bana çıkardığı gelinliklerin. Ama fiyatta anlaşırız dedi. Herhalde tahminen 1.400-1500 en fazla. Öyle bişey olcak. Simgede inanılmaz rahatladım yaaa. Kendimi emin ellere teslim ediyorum diye düşündüm. Başka yerde dikme riskine giremezdim zaten. Gelinlikleri giymedim canım, çünkü h.içi bi gün tasarımcıları da gelicek. O zaman 5-6 gelinlik denicez. Tasarımcı çizicek. Zaten pronovias katalogları vardı her yerde. Ben de beğendiğim bi kaç etek modelini yanımda götürcem.Tasarımcı o eteklerin bana uyup uymadığını istediğim modellere tasarlanıp tasarlanamadığını söylicek. Ona göre fiyat filan çıkarcaklar ve anlaşırsak hemen ay sonu başlancak. Birinin askılarını çok beğendim yaaa inciden çok güzel askılar yapmışlardı. Bizim kuzenlerle beğendiğimiz fransız dantel bi gelinlikti. Göğüs kısmı dantelli etekte dantel azalıyor. Zaten kır düğünü de olcağı için daha romantik gelinlikler olsun dedi kadın da.

Eveeet aldım penguenleri. Çok cicilerdi değişik renkleri vardı mor aldım ben. Bulaşıklığa gelince sadece, kırmızı, beyaz ve yeşil var canım. Teşekkür ederim Şeniz

Maviside varmıydı :asigim: Sürahisi çok hoşuma gitti..Fiyatı aynımıydı yine..?
Hemşom sen bugün ne çok yere gitmişin kaydirigubbakcemile3

Maviside varmıydı :asigim: Sürahisi çok hoşuma gitti..Fiyatı aynımıydı yine..?
Hemşom sen bugün ne çok yere gitmişin kaydirigubbakcemile3

Var valla mavsi de çok tatlı ama ben daha önce mavi bi takım aldım diye, mor aldım. Pembe çiçekli porland yemek takımım var. Onla kombinlicem. Fiyatı 14.90 hepsinin

kaydirigubbakcemile3 Evet önce 2 gelinlikçi, sonra yenikonak ayakkabıyı aldım. Sonra ykm. Ordan da özşanal ve ercan çeyize gittim. Bu kadarcık. Haaaa arada bi kaç mağazaya filan da girdim tabii kaydirigubbakcemile3 Yaaaa gelinlikte içim çok rahatladı simgede sonra gezdim tozdum. Kadın 2 ay dikim için fazlasıyla yeterli bi zaman dedi, rahatladım yaa hihoyyyt

Sulfat canım bide ben nişan tualetimi izmir firmasından almıştım.adı üstün spots.bence bi bakın orayada.tualetim çok beğenmişlerdi herkes.gelinlikleride güzeldir sanırım
Ben biiliyorum eski çalıştığım yerin tam karşısında oranın sahibide benim eski patronun en yakın dostu :dilcikar: Bi mail atmayı bilmiyorduu lülülülülülü

Çok sevindim hemşomm herşey dilediğin gibi gönlüne göre olur inşallahh :1hug:
MAvi olsaymış iyi olurmuş :çok üzgünüm:

sulfatcım sana yaparım dedım nıye bole dıyosun

buarada aldıgın butun cıcılerı ıı gunlerde kullan

Ohh :teytey: Şimdi darısı balayı yerinizde :dilcikar: sonrada mobilyada kaydirigubbakcemile3

Arsimayla sizz ömrümü yediniz hee kaydirigubbakcemile3 umutsuz çeyiz güzelleri gelin adaylarıı ilan edicem yoksa kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim bitanem Şeniz. Ama senin mutfağına beyaz bulaşıklık daha güzel olmaz mı yerimseniben Nerde kız bu üstün bişeydi roselinin söylediği yer :uhm: Hemşom ben delirmem deme gelinlik bitene dek kaydirigubbakcemile3

sulfatcım sana yaparım dedım nıye bole dıyosun

buarada aldıgın butun cıcılerı ıı gunlerde kullan

Betam diye yazmışsın bana yazdığın cevabı ondan dedim. Takılıyorum sana işte kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim bitanem Şeniz

:roflol::roflol::roflol: Evet arsiyle aynıyız. Balayı da ay sonu inşallah. Mobilyayada söyledim sana çarşamba okul tatilmiş bakıcaz hihoyyyt Yaaa gelinlik daha dikilmedi ben bitmiş gibi rahatladım yaaa. Kafamdan kocaman soru işareti gitti. Şimdi tam gaz evle ilgilenebilirim kaydirigubbakcemile3

Umarım tasarımcı sana öyle bi model gösterirkii hahh işte bu diyip üstüne geçiriverirsin dikime gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 Yoksa senden çekceğimiz var kaydirigubbakcemile3

Bak ne güzel içini rahatlatmışlar.Simgede çirkin gelinlik olmaz için rahat olsun yerimseniben ama gelinlik konusunda sıkı pazarlık edinn yerimseniben

üstün sposa hani mimar kemalettin cad.var bilirmisin eski garanti vardı yıktılar orayı.türk telekomun arka tarafında ramsey var hemen onun karşı caddesinde.

Evet canım simgede gerçekten çirkin bişey yok. Vitrinleri hep ışıl ışıl yerimseniben M.kemalettin bilmez miyim, orda çok gelinlikçi var dimi? Korkma korkma sakın simgenin dikimine güveniyorum kaydirigubbakcemile3 Kardeşimin arkadaşı orda diktirmişti harika bi işçilikmiş öyle dedi kardeşim ben görmedim ama

Uff bende hala kuaförde karasızım :uhm:

Bide hastamı olucam ne boğazım çok acıyorr :çok üzgünüm:

Uff bende hala kuaförde karasızım :uhm:

Bide hastamı olucam ne boğazım çok acıyorr :çok üzgünüm:

Zaten şimdi senin kuaför yorumuna yorum yaptım :roflol: Amaaaan haa sakın evlenmeden hasta olma, sonra toptan olursun kaydirigubbakcemile3

Aaaaa arsima gelmiş alkisalkisalkis, uykun mu kaçtı kız kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Evet arsiyle aynıyız.

gel birbirimize sarılıp şevkat gösterisi yapalım

Arsimayla sizz ömrümü yediniz hee kaydirigubbakcemile3 umutsuz çeyiz güzelleri gelin adaylarıı ilan edicem yoksa kaydirigubbakcemile3

:dilcikar:

ay okuyamadım çok uykum var yatım size selam verim dedim
yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…