Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinaycım hayırlı olsun ne güzel kızlar hepiniz teker teker gün alıyorsunuz ahh 2010 gelsede :asigim:

hepsi çok güzel bende o penguen takımının turkuazını çok beğeniyorum aslında gönlüm mordan yanaydı alıcağım zmn tukuazı kalmamıştı bnmki aldırmadı o biraz daha maviye çalan renkleri çok seviyor hepsini güle güle kullan güzelim

günaydın kızlar dün askerime kavuştum çok özlemişim sımsıkı sarıldık:asigim:

günaydın kısçeler a.s.
pek sık yazamıyorum ama takip edebildiğim kadar takipçisiyim topikin :)) malum çok hızlısınız :))

Burcu hoşgeldin kuzumm :)))
hoşbulduk balımmm Şeniz
Burcu hoşgeldinn şimdi aklımdan geçiodunn gittimi kocişin geri sayım başladımı????

hayır buketçim hala burda :sm_cool:
haftaya pazar gidecek. :1rolleyes:
bu akşam çanakkaleye gidiyoruz pazartesi dönücez. aşkımın samimi arkadaşının düğünü var. bakayım gelin melin nasıl ortam nasıl kaydirigubbakcemile3 haftaya cumartesi istanbula gelicez. :sm_cool:
dün fotocumuzu ayarladık. açık hava fotosu çekecek bize. kına gecemede gelecek düğündedeyanımızda olacak. düğündede 150 kare falan çekeriz dedi. ve 250 lira. ama biri tanıştırdı bizi o vesileyle oldu çokda iyi bir fotocu. net adreside var bakabilirsiniz. arama motoruna yazın. dinçer özdemir diye çıkıyor web sitesi. a.s zigon sehpamı aldım 150 liraya. :teytey: geriye orta sehpa kaldı birde yatak başımızı halledicez onlarda öönümüzdeki hafta. düğünle ilgilide yapacak başka bir şey kalmadı. tek bir şey var bir kere daha gelinlikçiye provaya gitmek. 2 provada dikiyormuş benim gelinlikçi. zaten anlamadım gitti nasıl başardı ilk anlaşmaya gittiğimizde montum vardı üstümde çıkarsana bir dedi. baktı tamam dedi. birdaha 1 ay görüşmedik. düşünün beni sadece yarım saat gördü. ölçü için çağırıcam demişti ama gittiğimde astarı dikmiş. e astar cukk diye bedenime göreydi :1shok: nasıl başarmış anlamadım :sm_confused:

burcu ıst gelınce görusur muyuk

çokkk isterim kuzucumda kocişim aşkımla gelicez teyzesini falan ziyarete gidicez bilmiyorum ki vakit olur mu... :sm_confused:
birde ben istanbulu hiç bilmiyorum size uygun yere mi gidiyoruz yoksa ters yöne mi bir sorayım bakim aşkıma taa haftaya pazara kadar bildiririm ben sizeeeŞeniz

tmm burcu eğer vaktın olmazsa sorun olmaz
ama senı görmek ısterdım bıde okadr yoldan gelıyon yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…