vallahi bende çok isterdimmmm:1hug:tmm burcu eğer vaktın olmazsa sorun olmaz
ama senı görmek ısterdım bıde okadr yoldan gelıyon yane
Gunaydınnn
sİnay hayırlı olsn cnmm
burcu ıstanbulun neresıne gelcen
parpalm hayırlı olsn cnmm allah ayırmasınn
Hava ne kaaa gÜzell ve ben İŞteyİm
hangi gazeteden çıktı kütahya porselenin kataloğuuu söleyin banaaa
Anammm şunlara bakk dedemi,yengemi elimden alacaklar :1ninca:
slm kızlar öğleden sonra izinliydim anca gelebildim nikah işleri bitti gün aldık 85 lirada nikah memuruna sıkıştırdıkkaydirigubbakcemile3 26 haziran cuma günü saat30'da evleniyorumdelikafadulden işte böyleee:jeyyar:
Hayirli cumalar kizlar a.s.
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları :1rolleyes:
Aaa ne güzelll içine sevinmesine çok sevindimm :1hug: benimde babam çok duygulandı senağlama
Al işte benimkinden bi örnek daha. :roflol::roflol::roflol:
Yine ne oldu diyecektim ki, sonradan okudum kaydirigubbakcemile3
Ykm de çok hoş şeyler var canım bi bak istersen yerimseniben
Hemşom ben de bugün gelinlikçilere gittim.
Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim
Arsimayla sizz ömrümü yediniz hee kaydirigubbakcemile3 umutsuz çeyiz güzelleri gelin adaylarıı ilan edicem yoksa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: Evet arsiyle aynıyız. Balayı da ay sonu inşallah. Mobilyayada söyledim sana çarşamba okul tatilmiş bakıcaz hihoyyyt Yaaa gelinlik daha dikilmedi ben bitmiş gibi rahatladım yaaa. Kafamdan kocaman soru işareti gitti. Şimdi tam gaz evle ilgilenebilirim kaydirigubbakcemile3
:1hug: Uyu hadi yarın okursun Şeniz İyi geceler
günaydın kızlar dün askerime kavuştum çok özlemişim sımsıkı sarıldık:asigim:
parpalm PARPALİÇKİMİMASİMAYOROPEN ni demek??
gerçi benim daha 45 günlük bir bekleyişim daha olacak ama sonunda benide alıp götürecek :1rolleyes:
Hava ne kaaa gÜzell ve ben İŞteyİm
bu sıcakta ne yapcen dışarda.oturuyoruz serin serin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SLM KISLAR
TOPıK BUGÜN ÇOK SESSıZ
HERKES TATıLDE TABı BıZDE ÇALIŞIYORUZ
Şenizyarama tuz bastınnnnn
şeniz
acıdımı yavrimu
hepsi çok güzel bende o penguen takımının turkuazını çok beğeniyorum aslında gönlüm mordan yanaydı alıcağım zmn tukuazı kalmamıştı bnmki aldırmadı o biraz daha maviye çalan renkleri çok seviyor hepsini güle güle kullan güzelim
Sulfat en son aldığın şeylere bayıldım. bardaklar sürahi ve bulaşıklık bir harika güle güle kullan cnm...
sulfatçım çokk şeker şeyler almışsın kuzum hepsi çok tatlıŞeniz
hoşbulduk balımmm Şeniz
dün fotocumuzu ayarladık. açık hava fotosu çekecek bize. kına gecemede gelecek düğündedeyanımızda olacak. düğündede 150 kare falan çekeriz dedi. ve 250 lira. ama biri tanıştırdı bizi o vesileyle oldu çokda iyi bir fotocu. net adreside var bakabilirsiniz. arama motoruna yazın. dinçer özdemir diye çıkıyor web sitesi.
Günaydın kızlar Aldıklarınızı güle güle kullanın. Sulfat bardaklar çok güzelmiş.
sulfat buarada mor bardaklar cok hoŞ amaa kız ne cok sey aldn sen nereye koycan bunları
umarım orada en güzelini sana en çok yakışanı beğenirsin ve sorunsuzca halledersin bu işi
iyi günlerde kullan kuzum
bardaklarımız aynı bende bi tek karaf yok ben 6 mor 6 turkuaz aldım bide onlara uygun küllük çok cicoş oldular :)
ayak havlularımızda benziyor ama annem benimkinin kenarna fisto etti çok cicoş oldular
bulaşıklıkta güzlemiş haaa bendemi alsam sırnaşık şey
papilerinide iyi günlerde giy kaydirigubbakcemile2
ilgilen kuzum ilgilen
ay ben balayını erken rzerasyonla ayarladım ya benimki dediki ucak bileti alma arabayla gider ordada gezeriz
o zamanlar biletler 320 ye geliyordu gidiş dönüş 2 kişi
şimdide diyorki çok yorgun olucaz ucakla gidelim şimdi 600 küsür (bayılan tubilik simili)
balayı parası + ucak erken rezervasyonsuz tatil fiyatına geliyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?