Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya şimdi ben fazla bunalım bi kızım.yani şöleki hayalperestim biraz..
bekleme zamaımız uzun burdada herkesin 1 2 ay kaldığını görünce çok özeniyorum..devamlı anlatıorum onada..mesela şöle..ay bugun sulfat şunları almış çok gzl 2 ayı kaldı...buketiin gelinliği şöle...burcunun kocası geldiii eşyaları böyle..ah ne gzl ah bizde görcekmiyiz o günlerii... biz evlenene kadar onlar şu kadar zaman evli olcak vs vs...
oda girme bundan sonra sen çok kafana takıp üzüyosun kendini diyo..

ben hanii böyle hoşuma gidiyo özendiğimden anlatıyorum..ama o çok kafana takıyosun diyo zaman senin için iice uzayacak diyo..girmiyceksin diyosenağlama

kızlar aldıklarınızı iyi ve sağlıklı günlerde kullanın...ist da da domuz gribi görülmüşÇok üzgünüm çoook

Tobi mesela bende anlatıom işte tobi şöle yapmış diom mesela benimki tombimi o ne yaw diodu
dimples böcük falan bu pek bi şaşıp bana bakardı uzaylılarla arkadaslık ediom sanırdı. neyse ki artık öğrendi oda.

Kızlar küçükçekmeceyi iyi bileniniz var mı???

ben bilmem canım

yarında aşkımın yanına kaçıyorum ama kimsenin haberi yok:jeyyar:

kaçak seni

oh ne güzel
ya ben baktım en ucuzu 390 en pahalısı 668
400 lüklerde var ama kargalar botlarını giymeden yola çıkmamız lazım :)
dönüş olabilirde gidişte yetişemeyiz diye korkuyorum
düğün 12 de bitse ki biz 1 2 istiyorduk
1 de evde olsak hazırlandık uyuduk fln hiç uyumadan havaalanına gitsek daha iyi :)

dün nişanlım bana sana buraya girmeyi yasaklıycam dedi biliyomusunuzsenağlama

abowww:1shok:

bende geçen yıl sen gibiydim ama kafama çok takmazdım taksam bile ona demezdim :)
herşeyde bi hayır vardır dert etme bu kadar
sonucta evlenecek olanlarda dün tanışıp bugün evlenmiyor onlarda beklediler
seninde beklemen sürecin işte kuşum

Aboooo benim 2 ayım mı kalmış kız :1shok: Korkutma beni kaydirigubbakcemile3 Canım hepimiz aynıyız ve çoğumuz bu zamana gelebilmek için baya bekledik. Mesela biz 6 yıldır birlikteyiz. 6.yılı doldurduğumuz gün evleniyoruz işte. Siz de sizin için en doğru ve en güzel zamanda evleniceksiniz inşallah. Biz de seni burdan mutlulukla uğurlıcaz :teytey:

Siz hemen ertesi gün gidiyorsunuz yani. Biz 4 ağustos evleniyoruz ertesi gün evde kalmak istedik :asigim:.6 sında da balayı :sm_cool:

Siz hemen ertesi gün gidiyorsunuz yani. Biz 4 ağustos evleniyoruz ertesi gün evde kalmak istedik :asigim:.6 sında da balayı :sm_cool:

bende öyle isterdim hani düğün yorgunluğunu üstümden atabilmek için ama o zaman dönüş günümüz bigün sarkıyordu ve ben o sarkan günü yollarda değil sadece evimde geçirmek istiyorum
çünkü o gün müstakbel kocişin doğum günü :asigim:

esmy arsima sulfat.... çok ttalısnız kızlar yaaa:1hug:

bu arada bugün bura amma yavaş hee..nerdde millet....

ofis arkadaşım evleniyo kızlar haftaya..ama bu kadar hızlı bi düğün görmemişsiznidir...kız yurtdışından geldii...1 senedir tanışıyolar.20 günde karar verildi,işlemler,salon tutma gelinlik,damatlık,herşey bitttiiiiiiiiiii.....bugun davetiye dağılıyo haftaya düğünalkisalkisalkis

sizce kumaş pant üstüne bi bluzmu giyinsem
yoksa benim bi elbisem var straplez siah dizlerde yakasında taşı var.onu giyip rugan topıklu ayakkabı elimede rugan minik cuzdan şeklinde çantamı alsam:uhm:

sizce kumaş pant üstüne bi bluzmu giyinsem
yoksa benim bi elbisem var straplez siah dizlerde yakasında taşı var.onu giyip rugan topıklu ayakkabı elimede rugan minik cuzdan şeklinde çantamı alsam:uhm:

aranızdaki samimiyet iyiysen straplez olabilir
ama diğeride olur her halukarda

ofis arkadaşım ama bencede ilk seçeneği giyiyim ben. zaten toplan 150 kişi ya var ya yok davette sırıtmayım şimdii.. saolun kızlar pazartesi çeker koyarım giyceklerimikaydirigubbakcemile2

20 günde mi :1shok::1shok::1shok: Yaw bizde mi anormallik var yaa, 10 ay nişanlı kalmış olcaz ancak yetişcek herşey. Aman benimki duymasın bunu. Zaten okuldan arkadaşı bir öğretmen de 2 ay nişanlı kalıp evlenmiş hemen. Her geç kaldık dediğimde ee bak millet 2 ayda herşeyi süper yapmış bizim daha 2 aydan fazla var diyo :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…