- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
günaydın kızlar ben geldim
işle ro kadar yoğunki hiç giremiyorumsenağlama
hava süper ve ben akşam 5 de çıkıcam offffff...çıkınca geiyim azcıkkaydirigubbakcemile2
yarında aşkımın yanına kaçıyorum ama kimsenin haberi yok:jeyyar:
kız sulfat yine döktürmüşsün valla güle güle kullan aldıklarını hepsini çok çok beğendim
dün nişanlım bana sana buraya girmeyi yasaklıycam dedi biliyomusunuzsenağlama
gel üfleyelim
püüüüfffffff
kız sulfat yine döktürmüşsün valla güle güle kullan aldıklarını hepsini çok çok beğendim
sulfat cicilerini mutlu günlerde kullan tatlım
kızlar aldıklarınızı iyi ve sağlıklı günlerde kullanın...ist da da domuz gribi görülmüşÇok üzgünüm çoook
Kızlar küçükçekmeceyi iyi bileniniz var mı???
yarında aşkımın yanına kaçıyorum ama kimsenin haberi yok:jeyyar:
Teşekkür ederim canım, umarım istediğim gibi bi gelinlik olacak. Açık havaya uygun romantik bişey :asigim:
Bulaşıklık çok güzel bişey yaaa al tabii yerimseniben Katlanıp kaldırılması da en güzeli
Nerdeyse benim balayı fiyatımı yakalıcaksınız ha gayret :roflol: Baya yükselmiş uçak bileti yaaa. Biz bodruma gitcez zaten burdan 3-3.5 saat bişey uçak parasından kurtulduk en azından :dance:
ya şimdi ben fazla bunalım bi kızım.yani şöleki hayalperestim biraz..
ayy Allah korusunn :Saruboceq:
bekleme zamaımız uzun burdada herkesin 1 2 ay kaldığını görünce çok özeniyorum..devamlı anlatıorum onada..mesela şöle..ay bugun sulfat şunları almış çok gzl 2 ayı kaldı...buketiin gelinliği şöle...burcunun kocası geldiii eşyaları böyle..ah ne gzl ah bizde görcekmiyiz o günlerii... biz evlenene kadar onlar şu kadar zaman evli olcak vs vs...
oda girme bundan sonra sen çok kafana takıp üzüyosun kendini diyo..
kız sende senınde gelır cnm bnm
uzulme fıstk hepımızcocuk bakarkensenıde tek gelın ı olursun sitenın yaaa
oh ne güzel
ya ben baktım en ucuzu 390 en pahalısı 668
400 lüklerde var ama kargalar botlarını giymeden yola çıkmamız lazım :)
dönüş olabilirde gidişte yetişemeyiz diye korkuyorum
düğün 12 de bitse ki biz 1 2 istiyorduk
1 de evde olsak hazırlandık uyuduk fln hiç uyumadan havaalanına gitsek daha iyi :)
Siz hemen ertesi gün gidiyorsunuz yani. Biz 4 ağustos evleniyoruz ertesi gün evde kalmak istedik :asigim:.6 sında da balayı :sm_cool:
sizce kumaş pant üstüne bi bluzmu giyinsem
yoksa benim bi elbisem var straplez siah dizlerde yakasında taşı var.onu giyip rugan topıklu ayakkabı elimede rugan minik cuzdan şeklinde çantamı alsam:uhm:
esmy arsima sulfat.... çok ttalısnız kızlar yaaa:1hug:
bu arada bugün bura amma yavaş hee..nerdde millet....
ofis arkadaşım evleniyo kızlar haftaya..ama bu kadar hızlı bi düğün görmemişsiznidir...kız yurtdışından geldii...1 senedir tanışıyolar.20 günde karar verildi,işlemler,salon tutma gelinlik,damatlık,herşey bitttiiiiiiiiiii.....bugun davetiye dağılıyo haftaya düğünalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?