Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya erkek milleti rahat insanlar..biz paniğiz aman ne olcak ne biticcek aha bu kaldı şu kaldı ooo..benim eltim mesela..ekimde düğünü var..daha sadece bi köşe koltukla beyaz eşya alındı..diğer modeller neymiş. gelinlik bakıım hiiiççç telaşında dğeil..son 1 ay bakakrım diyo

benim 2 sene var kısmetse..herşeyi beğendim gibi bişi ben şimdiden aşkım hemen bu sene bitsin alalım valla yetişmez diyorumkaydirigubbakcemile3

Güle arsima Şeniz Seç bakalım halını artık, umarım gönlüne göre içine sinen ve cebini de yakmayacak bi halı bulrsun kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Bütün kızlar aynı galiba, tabii erkekler de. Ayyy eltin bana göre yine iyi durumda o zaman. Bizim ağustosta düğün beyaz eşyaların tümü alındı, portmanto yapılıyor. O kadarcık -tatlicadiarzu- Bu hafta da mobilya bakcaz inşallah. Gelinliği asla son ana bırakamam. Ay sonu o da dikilmeye başlıcak. Keşke ben de biraz rahat olabilseydim, çok değil azıcık kaydirigubbakcemile3

sen normalsin valla..tabiki panik olcaksın evleniyosun....ben şimdiden telaşına düştüm..ohh sefan olsun her anının tadını çıkar kız boşver istediğin gibi panik yap eşya bak..erken diyolar ya sinir basıyo beniii..ya sizene benim evim ben evlenicem alıcaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmklava:

o kadar zaman bekliyosun evlenicem şöle böyle diye bi karışmasalar panik bile yaptırmıyolar insanasırnaşık şey

Tünaydinlar ne cok uyumusum ya mirmirmirmir

hevin, iyi günlerde kullan.

sagol canim a.s.

evet canım gelinliğim dikilip gelmiş bugün bitmiş herşeyi. çok sevindim.

Hayirli olsun canim

Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim

Güle güle kullan canim, bardak takimina bayildim kaydirigubbakcemile2

Bide hastamı olucam ne boğazım çok acıyorr :çok üzgünüm:

Aman dikkat et kendine canim cok gecmis olsun :teselli:

günaydın kızlar dün askerime kavuştum çok özlemişim sımsıkı sarıldık:asigim:

gözün aydin canim hihoyyyt

hakkınızda hayırlısı olur inş canım
cicoşlarıda iyi günlerde kullan

amin cümlemizin insallah :Saruboceq: sagol canim Şeniz

ist da da domuz gribi görülmüşÇok üzgünüm çoook

bende az önce okudum haberi Allahim korusun :Saruboceq:

bugün belki halı alırım

insallah icine en cok sineni, en cok begendigini alirsin canim bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

kizlar balayi icin tchibo'nun sitesine bi bakin yeni plaj serisi gelmis, bikiniler pareolar, mayolar falan gelmis turkuaz, siyah ve beyaz renklerinde cok hoslar :asigim:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eccu
ilk kez bu kadar boş gördüm burayıı senağlama

her hafta sonu böyle oluyor.bide cumt çalışıyoruz diye dem vuruyorlar.herkes öğleden pılını pırtısını toplayıp kaçıyor.
ben köyü beliyom....

Evet hem haftasonu hemde hava çok güzel.kimse durmaz artık evde ofiste işte.herkes bulduğu fırsatta kaçıverir dışarı :) olsun herkes sonuçta gelip bir merhaba diyor zaman bulur bulmaz :)

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eudorabeta

kaydirigubbakcemile3 kimsecikler yok benden başka :1ninca:

Çok hastayım.Midem bulanıyor,halsizim,azcuk ateşim var boğazım acıyor..
Bu domuz gribi izmire gelmiş olamaz dimi :1ninca: benneyaptımki

Gelmiş olabilir çünkü ben de hastayım kaydirigubbakcemile3 Allah korusun yaaa ben bugün temizlik yaptım sanırım tozla temasımdan alerjim nüksetti :çok üzgünüm:

merhaba kızlarrr.....

nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??

Beta geçmiş olsun canım a.s.

bu mor bardakalra bayıldım çok güzeller sülfatcım :nazar
:

merhaba kızlar

ay 29 günü kalmış bu kızın:1shok::1shok:

evet alkisalkisalkis

Güle arsima Şeniz Seç bakalım halını artık, umarım gönlüne göre içine sinen ve cebini de yakmayacak bi halı bulrsun kaydirigubbakcemile3

almak niyetiyle bakmadım öylesine bakındım ve beğenemedim :)

Keşke ben de biraz rahat olabilseydim, çok değil azıcık kaydirigubbakcemile3

keşke bende azcık olablsem
şuan kendimi yiyip bitiriyorum
29 gün kaldı hala eve yerleşen bişe yok :)

insallah icine en cok sineni, en cok begendigini alirsin canim bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

alamadım :)

kizlar balayi icin tchibo'nun sitesine bi bakin yeni plaj serisi gelmis, bikiniler pareolar, mayolar falan gelmis turkuaz, siyah ve beyaz renklerinde cok hoslar :asigim:

bakayım hemen

Çok hastayım.Midem bulanıyor,halsizim,azcuk ateşim var boğazım acıyor..
Bu domuz gribi izmire gelmiş olamaz dimi :1ninca: benneyaptımki

geçmiş olsun kuzum
bu salgın bu aralar bol sıvı tüket

geliom gidiom kiseyi göremiorum

Şeniz

sulfatım sende mi hastasın geçmiş ola canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…