20 günde mi :1shok::1shok::1shok: Yaw bizde mi anormallik var yaa, 10 ay nişanlı kalmış olcaz ancak yetişcek herşey. Aman benimki duymasın bunu. Zaten okuldan arkadaşı bir öğretmen de 2 ay nişanlı kalıp evlenmiş hemen. Her geç kaldık dediğimde ee bak millet 2 ayda herşeyi süper yapmış bizim daha 2 aydan fazla var diyo :mymeka:
ben gidiyorum kızlar
kendinize iyi bakın
bugün belki halı alırım
ya erkek milleti rahat insanlar..biz paniğiz aman ne olcak ne biticcek aha bu kaldı şu kaldı ooo..benim eltim mesela..ekimde düğünü var..daha sadece bi köşe koltukla beyaz eşya alındı..diğer modeller neymiş. gelinlik bakıım hiiiççç telaşında dğeil..son 1 ay bakakrım diyo
benim 2 sene var kısmetse..herşeyi beğendim gibi bişi ben şimdiden aşkım hemen bu sene bitsin alalım valla yetişmez diyorumkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: Bütün kızlar aynı galiba, tabii erkekler de. Ayyy eltin bana göre yine iyi durumda o zaman. Bizim ağustosta düğün beyaz eşyaların tümü alındı, portmanto yapılıyor. O kadarcık -tatlicadiarzu- Bu hafta da mobilya bakcaz inşallah. Gelinliği asla son ana bırakamam. Ay sonu o da dikilmeye başlıcak. Keşke ben de biraz rahat olabilseydim, çok değil azıcık kaydirigubbakcemile3
hevin, iyi günlerde kullan.
evet canım gelinliğim dikilip gelmiş bugün bitmiş herşeyi. çok sevindim.
Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim
Bide hastamı olucam ne boğazım çok acıyorr :çok üzgünüm:
günaydın kızlar dün askerime kavuştum çok özlemişim sımsıkı sarıldık:asigim:
hakkınızda hayırlısı olur inş canım
cicoşlarıda iyi günlerde kullan
ist da da domuz gribi görülmüşÇok üzgünüm çoook
bugün belki halı alırım
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eudorabeta
kaydirigubbakcemile3 kimsecikler yok benden başka :1ninca:
Çok hastayım.Midem bulanıyor,halsizim,azcuk ateşim var boğazım acıyor..
Bu domuz gribi izmire gelmiş olamaz dimi :1ninca: benneyaptımki
ay 29 günü kalmış bu kızın:1shok::1shok:
Güle arsima Şeniz Seç bakalım halını artık, umarım gönlüne göre içine sinen ve cebini de yakmayacak bi halı bulrsun kaydirigubbakcemile3
Keşke ben de biraz rahat olabilseydim, çok değil azıcık kaydirigubbakcemile3
insallah icine en cok sineni, en cok begendigini alirsin canim bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
kizlar balayi icin tchibo'nun sitesine bi bakin yeni plaj serisi gelmis, bikiniler pareolar, mayolar falan gelmis turkuaz, siyah ve beyaz renklerinde cok hoslar :asigim:
Çok hastayım.Midem bulanıyor,halsizim,azcuk ateşim var boğazım acıyor..
Bu domuz gribi izmire gelmiş olamaz dimi :1ninca: benneyaptımki
geliom gidiom kiseyi göremiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?