Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hevin ben göremedim ya
ya teması var ama bikini mikini yok :)
nereden baktın linki özel mesaj atarmısın canım

Gelmiş olabilir çünkü ben de hastayım kaydirigubbakcemile3 Allah korusun yaaa ben bugün temizlik yaptım sanırım tozla temasımdan alerjim nüksetti :çok üzgünüm:
Saol hemşom annemle bende salonu temizleyelim dedik ama ben dayanamadım uzandım hemen :1no2: sanada geçmiş olsunn canımm :1hug:

merhaba kızlarrr.....

nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??

Beta geçmiş olsun canım a.s.

bu mor bardakalra bayıldım çok güzeller sülfatcım :nazar
:
Saol minikimm :çok üzgünüm:
merhaba kızlar
geçmiş olsun kuzum
bu salgın bu aralar bol sıvı tüket
Şeniz
Tşk ederim arsimam a.s. Çorba yaptım içtim biraz iyi geldi sanki :uhm: Terliyorum..benneyaptımki

hayirli aksamlar kizlarrrrr

size bir sey söylemek istiyorum.. ben ceyiz dügün gelinlik sac makyaj bikmaya basladim.
Ceyiz alacam diye kendimi ihmal ettim söz konusu ben olunca cimrinin biri olmaya basladim
dügünümü henüz biraz vakit var ama nisanlimla sürekli dügün organisationu konusmaktan gina geldi ama bendeki bu bikkintinin sebebi bide nisanlimin maddi sikintisi

hasta olan arkadaslar gecmis olsun benim de düne kadar boazi agiryordu cok sükür bugün iyi. Bide boyunum tutuldu bir hafta kipirdayamadim ama gecti cok sükür

suan eurovison basladi.... dua edelimde yari finaldeki gibi olmaz hadise detone olmaz ve birazcik daha sesi cikar...

biraz kişisel bakım yap istersen canım hem kendini daha iyi hissedersin..
ben bu hafta pedikür yaptım ayaklarıma baktıkça mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile3

yeni bi konu açtım onunla uğraşıyordum bende pshmina arisma fmk beta hepinizi özlemişim bu hafta çok uzak kaldım topiğe :çok üzgünüm:

Biktim artik biktimmmm olsun bitsin istiyorum. Annemle konustum bugün telefonda evde yastik yorgandan adim atilacak yer kalmadi diyor saolsun allah razi olsun annem babamdan ben almanyada onlar türkiyede ursiyorlar onlarida cok özledim

bende bu hafta uzaktim siteye ikimizde hos geldik ozaman... bir bucuk ay sonra köfere gidecem ve saclarimi sap sariya boyataca.... dügünden sonrada kesitrecem kat atirmak istiyorum ve ceneme kadar kestirmek istiyorum...

ilk yarsisan litvanya hosuma gitmedi. ikinci sirada israel onlar malesef fena degil puan toplaya bilirler

bende kestirmek istiyorum sevgilim bırakmıyor benneyaptımki

benim saclarim cok dökülyor evin icinde sac toplamaya kaliyorum, bide cok yiprandilar ölü durumdalar suan benneyaptımki bide sari boyatirsam tamamen biterler...
kisa kestirip bakima almam gerek saclarimi

sende cilveyle ikna edersin

beta nasılsın canım rahatsızmışszın sende geçmiş olsun benimde boğazlarım berbat yaa
Saol pashminamm a.s. Benimde dün sabaha kadar bişeyim yoktu birden boğaz ağrısıyla başladı bugün berbatım senağlama
Off fmkcım takma bu kadar kafana inan hepimizde aynı stres var günler yaklaştık artıyor.Bende bazen başımı alıp gitmek istiyorumm benneyaptımki Geçicek inşallahh hepsi çok mutlu olucazz :1hug:
hasta olan arkadaslar gecmis olsun benim de düne kadar boazi agiryordu cok sükür bugün iyi. Bide boyunum tutuldu bir hafta kipirdayamadim ama gecti cok sükür
Saol canım havalardan heralde çok sıcak izmir yaa :bbo:

Canım minikim bizde seni özledik :1hug: Bende şöyle kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum amaa düğüne kadar ellemee kızımm saçlarını diyorum Çok üzgünüm çoook

slm kızlar
HEVINCIM aldıkların cok guzel ı gunlerde kullan cnmcım

msn konusan yok mu hanı bı grubumuz vardı
benım canm sıkılıyoda

Eurovisionda 18.sıradayız..
bu swedenlı kadın maşallah soprano gibi kaydirigubbakcemile3

ona ikna edebileceğimi sanmıyorum çok kızıyo sakın dokunma diyo sürekli

:1hug: :1hug: Şeniz
orta boyla en güzeli topuz yaptıracaksan çok uzun saça topuz yapmak kısadan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…