Saol hemşom annemle bende salonu temizleyelim dedik ama ben dayanamadım uzandım hemen :1no2: sanada geçmiş olsunn canımm :1hug:Gelmiş olabilir çünkü ben de hastayım kaydirigubbakcemile3 Allah korusun yaaa ben bugün temizlik yaptım sanırım tozla temasımdan alerjim nüksetti :çok üzgünüm:
Saol minikimm :çok üzgünüm:merhaba kızlarrr.....
nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??
Beta geçmiş olsun canım a.s.
bu mor bardakalra bayıldım çok güzeller sülfatcım :nazar:
Tşk ederim arsimam a.s. Çorba yaptım içtim biraz iyi geldi sanki :uhm: Terliyorum..benneyaptımkimerhaba kızlar
geçmiş olsun kuzum
bu salgın bu aralar bol sıvı tüket
Şeniz
arsima beta minikkk kızlarrrrrrrrr
hayirli aksamlar kizlarrrrr
size bir sey söylemek istiyorum.. ben ceyiz dügün gelinlik sac makyaj bikmaya basladim.
Ceyiz alacam diye kendimi ihmal ettim söz konusu ben olunca cimrinin biri olmaya basladim
dügünümü henüz biraz vakit var ama nisanlimla sürekli dügün organisationu konusmaktan gina geldi ama bendeki bu bikkintinin sebebi bide nisanlimin maddi sikintisi
biraz kişisel bakım yap istersen canım hem kendini daha iyi hissedersin..
ben bu hafta pedikür yaptım ayaklarıma baktıkça mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile3
yeni bi konu açtım onunla uğraşıyordum bende pshmina arisma fmk beta hepinizi özlemişim bu hafta çok uzak kaldım topiğe :çok üzgünüm:
bende kestirmek istiyorum sevgilim bırakmıyor benneyaptımki
Saol pashminamm a.s. Benimde dün sabaha kadar bişeyim yoktu birden boğaz ağrısıyla başladı bugün berbatım senağlamabeta nasılsın canım rahatsızmışszın sende geçmiş olsun benimde boğazlarım berbat yaa
Off fmkcım takma bu kadar kafana inan hepimizde aynı stres var günler yaklaştık artıyor.Bende bazen başımı alıp gitmek istiyorumm benneyaptımki Geçicek inşallahh hepsi çok mutlu olucazz :1hug:hayirli aksamlar kizlarrrrr
size bir sey söylemek istiyorum.. ben ceyiz dügün gelinlik sac makyaj bikmaya basladim.
Ceyiz alacam diye kendimi ihmal ettim söz konusu ben olunca cimrinin biri olmaya basladim
dügünümü henüz biraz vakit var ama nisanlimla sürekli dügün organisationu konusmaktan gina geldi ama bendeki bu bikkintinin sebebi bide nisanlimin maddi sikintisi
Saol canım havalardan heralde çok sıcak izmir yaa :bbo:hasta olan arkadaslar gecmis olsun benim de düne kadar boazi agiryordu cok sükür bugün iyi. Bide boyunum tutuldu bir hafta kipirdayamadim ama gecti cok sükür
biraz kişisel bakım yap istersen canım hem kendini daha iyi hissedersin..
ben bu hafta pedikür yaptım ayaklarıma baktıkça mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile3
yeni bi konu açtım onunla uğraşıyordum bende pshmina arisma fmk beta hepinizi özlemişim bu hafta çok uzak kaldım topiğe :çok üzgünüm:
benim saclarim cok dökülyor evin icinde sac toplamaya kaliyorum, bide cok yiprandilar ölü durumdalar suan benneyaptımki bide sari boyatirsam tamamen biterler...
kisa kestirip bakima almam gerek saclarimi
sende cilveyle ikna edersin
Saol pashminamm a.s. Benimde dün sabaha kadar bişeyim yoktu birden boğaz ağrısıyla başladı bugün berbatım senağlama
Off fmkcım takma bu kadar kafana inan hepimizde aynı stres var günler yaklaştık artıyor.Bende bazen başımı alıp gitmek istiyorumm benneyaptımki Geçicek inşallahh hepsi çok mutlu olucazz :1hug:
Saol canım havalardan heralde çok sıcak izmir yaa :bbo:
Canım minikim bizde seni özledik :1hug: Bende şöyle kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum amaa düğüne kadar ellemee kızımm saçlarını diyorum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?