slm kızlar
HEVINCIM aldıkların cok guzel ı gunlerde kullan cnmcım
msn konusan yok mu hanı bı grubumuz vardı
benım canm sıkılıyoda
ona ikna edebileceğimi sanmıyorum çok kızıyo sakın dokunma diyo sürekli
:1hug: :1hug: Şeniz
orta boyla en güzeli topuz yaptıracaksan çok uzun saça topuz yapmak kısadan daha zor
portugizler de kötü bana göre begendedim yari finalde finale cikmaz demistim ama yine ciktilar karsima
ama is it true island harika farvori birinici olabilir sesi harika kizin cok berak huzur veren türden
Minikk sana dicemm tek şeyy :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Ne kadar yeteniklisinn maşallahh canımm yerimseniben
1.resim süper olmuşş :asigim:
sağol canım çok tatlısın :1hug: :1hug: Şeniz
fmk sağol canım sıkma kendini bu kadar vucut bakımı bölümüne gir orda güzel öneriler var kafa dağıtırsın hemde benim gibi kendini daha iyi hissedersin :1hug: :1hug:
koltuk altima ipl lazer e gitip ay sonunda bir daha yaptiracam bakalim biraz seyreklesme oldu
bide geleyim memlekete bioder serum almak istiyorum
Ben sana ara ara bilgi veriyim böcükümkaydirigubbakcemile3yok ızlemıyorum cnm tv öbur odada netteyım
karınca yumurtası yağı ile o kadar çok farklı yorum yazmışlarki güvenipte alamadım..
limon tuz olayını yapayım dedim haşlandım resmen senağlama
Ben işte farkı görmek için deniyorum.Gerçekten işe yarıyor.Yoksa niye diğer koltuk altımda az kalsın diğerinde eksilmeden duruyor kaydirigubbakcemile3 Dudak üstünede sürüyorum oda azaldı gibi :uhm:
çok iyi o zaman.. sen nerden aldın canım?? bide o kısmı sorun sahtesi filan oluyomuş netten de alamıyom benim kredi kartım yok
cnm hepsını ı gunlerde kullan hepsı bı harıka:asigim:
]
merhaba kızlarrr.....
bu mor bardakalra bayıldım çok güzeller sülfatcım :nazar:
sulfatım sende mi hastasın geçmiş ola canım
Güle güle kullan canim, bardak takimina bayildim kaydirigubbakcemile2
hevin ben göremedim ya
ya teması var ama bikini mikini yok :)
nereden baktın linki özel mesaj atarmısın canım
Saol hemşom annemle bende salonu temizleyelim dedik ama ben dayanamadım uzandım hemen :1no2: sanada geçmiş olsunn canımm :1hug:
Ben koltuk altımın birinde epilasyon sonrası karınca yumurtası kremi kullandım bakayım gerçekten işe yarıyormu diye yarıyor walla..Koltuk altımda tüyler azaldı diğerine göre 2-3 kullanımdan sonra kalmıcak nerdeysee :teytey:
Tavsiyee ederimm yerimseniben bioderm hiç güzel değil fmk yengem kullandı pek bi faydasını göremedi :1no2:
Ohh amma iş yapmışın kuzumm :1hug: Sorma annem kışlıklarını yıkayıp kolilere koyalım dedi bende benden bu kadar çabukmu kurtulmak istiyorsunn kaldırmıcam gidene kadar dedim senağlama Öff ablamla dolap kavgası yapamıcam artıkk senağlamaTeşekkür ederim böcüğüm Şeniz
Ohhh be iyiyim ben şimdi, çok tıkandım bi ara nefes alamıyordum. Ben bahar aylarında nasıl ev temizlicem yaaa :çok üzgünüm: Sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben bugün kışlıklarımın büyük bölümünü yıkadım. Topralayıp hurca koydum yıkananları. Amma çok şeyim varmış kafamçokkarıştı Giymediğim bi sürü şey ayırdım dağıtcam birilerine. Film arşivimi de toparladım bugün. Yaw bu işi yapmak çok hüzün verici bişey. Herşeyi kolilere koymak senağlama
Anaaam alayım şu karınca yumurtasından yaw işe yarıyorsa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?