Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uyy acacak cok seker
amerıkan servısın rengıde harıka
gule gule kullan

beta nan cıkınca bana de he gercı abıme dedım ama guvenmım ona:roflol: unutr asık

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer

iidir canım sen?hadiseyi bekliorum büyük heyecanla..pikelerin hayırlı olsun veeee geçmiş olsuna.s.

sulfatcım cicilerini güle güle kullan.bende almıştım poşet çay kutusundan mudodan..çok seviyorum mudoyu..

bunlarda benden bu gün aldım:
amerikan servisleri ve peçetelerim..6lı

daha da bitmio al al:)

Teşekkür ederim canım Şeniz Sen de güle güle kullan aldıklarını. Amerikan servislerin rengi çoook cici. Sen de bunları mudodan aldın galiba, elma nihaleyi orda gördüm bi de balıklısı vardı

bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer

Allahım tüm gelinlerimiz hastalanmış kafamçokkarıştı. Geçmiş olsun canım. Pikelerini de en kısa zamanda bekliyoruz

zeysb canım aldıkların ne kadar cici yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:
rujlubalığın gelinliğine baktınmı zeysb kaydirigubbakcemile3
Ohh canım az kaldı senin hazırlıklarda :1hug: Sendemi hastasınn geçmiş olsun canımm :teselli:

Hadiseeeeeeeee çıktıııııııııııııı kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey:

ses süperdi vokaller bu gün daha az baskındı...kırmızı ışık daha azdı keyfi yerinde ve çok güzel oynadı..inşallah biz alıyoruz kızlarrrrrrrrrrrr..inşallahhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
kızlar çok çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun... evlenin ben ev hediyesi olarak size alırım daha cicilerinihihoyyyt

betacım görmezmiyim....rujlubalığı çok severim ben....kaydirigubbakcemile3

Vala işlerimi azaltayım diye yaotım bugün ben de. Daha bbi ton kitabım var. Allahım nereye sığdırcam gerçekten ben kitaplarım ve filmlerimi. :uhm: Nişanlımın da bi sürü kitabı var. İyi yapmışsın kuzum perdeler kirlenmesin şimdiden. Ahhh bu erkekler köprüyü geçene kadar herşey kaydirigubbakcemile3

zeysb canım aldıkların ne kadar cici yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:
rujlubalığın gelinliğine baktınmı zeysb kaydirigubbakcemile3

Rujlubalık mı :uhm:

iidir canım sen?hadiseyi bekliorum büyük heyecanla..pikelerin hayırlı olsun veeee geçmiş olsuna.s.

Allahım tüm gelinlerimiz hastalanmış kafamçokkarıştı. Geçmiş olsun canım. Pikelerini de en kısa zamanda bekliyoruz

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolsun. inşallah daha iyi olacam zeysbcim... pikelerin fotolarını da çektim inşallah eklerim şimdi

Ohh canım az kaldı senin hazırlıklarda :1hug: Sendemi hastasınn geçmiş olsun canımm :teselli:

şükür canım yapılacaklarım bitti.ufak tefek biraz alınacak var ama perde ve halı duruyor.henüz...

çok sağol canım. Allah tüm hastalara acil şifaler versin inşallah

uyy acacak cok seker
amerıkan servısın rengıde harıka
gule gule kullan

beta nan cıkınca bana de he gercı abıme dedım ama guvenmım ona:roflol: unutr asık
Böcüğümm hadise çıktıı :teytey: Süperdii :lepi:

İlk 3 e kesin giricezz en kötü ihtimal ya 3.yada 2.oluruzz ama gönül isterki 1.olalımm :hooray:

sulfatcım bi blogdaki arkadaşın adı rujlubalık...
bencede betacım:ilk 4 deyiz...kaydirigubbakcemile3

Kızlar gerçekten beğendiniz mi hadisenin sesini :uhm:. Bence her zamankinden çok farklıydı, bu hastalık da geldi bu zamanda buldu kızı. Ama şarkı çok keyifli her halükarda çok seviyorum

yarıya katlayıp çektim hanımlar.baş kısmı aşağıda kalmış çekerken yastıkları henüz bitmemiş kızlar inşallah pazartesi günü de yastıklarla çarşafı ve kayınvalideme yaptırdığım pikeyi alacağım. o zamanda onları eklerim kızlar

betacım görmezmiyim....rujlubalığı çok severim ben....kaydirigubbakcemile3
Gelinliği pronoviasın deusto modeli yerimseniben O ama sanki fırfırlara kol yaptırmış güzel durmuş ama yerimseniben
Ben bi tek mesleki kitaplarımı ve romanlarımı alıcam dergileride satıcam iyi para eder walla kaydirigubbakcemile3
Rujlubalık bi kızın niki kaydirigubbakcemile3 Biz bi siteye bakıyoruzda orda gelinliğini koymuş onu söylüyodum kaydirigubbakcemile3 Yoksa balığım var ama ruj sürma kabiliyeti gelişmedi henüz kaydirigubbakcemile3 Diğer balıklarımı öldürüyo anca heyvann :mymeka:

Mobilyaların tamamlandıktan sonra onlarda halolur canımm yerimseniben
Aminn iğleşiriz inşallah biran önce :Saruboceq:

m sevdam bunlar ne yaa :1shok:
harıkalar yaa hele o en alttakı ığne oyası sanırsam
cok harıka gercekten ı gnlerde kullan

inşallah canım inşallah. gelinlik nasıl bişi eklesenize buraya delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…