- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben aktarcıdan aldım.yeşil yuvarlak kutuda gutto aslı buymuşş.İlk çıkan krem buymuş.
20 TLye aldım ben.
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer
sulfatcım cicilerini güle güle kullan.bende almıştım poşet çay kutusundan mudodan..çok seviyorum mudoyu..
bunlarda benden bu gün aldım:
amerikan servisleri ve peçetelerim..6lı
daha da bitmio al al:)
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer
zeysb canım aldıkların ne kadar cici yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:kızlar selam
minik resimlerin harika süpersin
mandilincim zeytin yağı süpermiş:)peçete bileziklerinde çok şık berdardoda görmüştüm..güle güle kullan hepsini..
sulfatcım cicilerini güle güle kullan.bende almıştım poşet çay kutusundan mudodan..çok seviyorum mudoyu..
sinaycım kaseler pek cici..
herkez cicilerini güzel günlerde kullansın kızlar..a.s.
bunlarda benden bu gün aldım:
amerikan servisleri ve peçetelerim..6lı
daha da bitmio al al:)
Ohh canım az kaldı senin hazırlıklarda :1hug: Sendemi hastasınn geçmiş olsun canımm :teselli:selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
Ohh amma iş yapmışın kuzumm :1hug: Sorma annem kışlıklarını yıkayıp kolilere koyalım dedi bende benden bu kadar çabukmu kurtulmak istiyorsunn kaldırmıcam gidene kadar dedim senağlama Öff ablamla dolap kavgası yapamıcam artıkk senağlama
Evet ya işe yarıyor.Bizzat test ettim yerimseniben şimdi diğer koltuk altımada denicem sırnaşık şey
Bizde bugün perdeleri kaldırdık çeyize yakın takıcaz tekrar.Saolsun nişanlım hepsini çıkardı hepsini paketledi.Bende hasta hasta yattım senağlama Çalıştırmadı beni aynı perfonmansı inşallah evlenince gösterirsin dedim..Çok ararsın dedi kaydirigubbakcemile3
zeysb canım aldıkların ne kadar cici yerimseniben İyi günlerde kullan :1hug:
rujlubalığın gelinliğine baktınmı zeysb kaydirigubbakcemile3
iidir canım sen?hadiseyi bekliorum büyük heyecanla..pikelerin hayırlı olsun veeee geçmiş olsuna.s.
Allahım tüm gelinlerimiz hastalanmış kafamçokkarıştı. Geçmiş olsun canım. Pikelerini de en kısa zamanda bekliyoruz
Ohh canım az kaldı senin hazırlıklarda :1hug: Sendemi hastasınn geçmiş olsun canımm :teselli:
Böcüğümm hadise çıktıı :teytey: Süperdii :lepi:uyy acacak cok seker
amerıkan servısın rengıde harıka
gule gule kullan
beta nan cıkınca bana de he gercı abıme dedım ama guvenmım ona:roflol: unutr asık
ses süperdi vokaller bu gün daha az baskındı...kırmızı ışık daha azdı keyfi yerinde ve çok güzel oynadı..inşallah biz alıyoruz kızlarrrrrrrrrrrr..inşallahhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
kızlar çok çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun... evlenin ben ev hediyesi olarak size alırım daha cicilerinihihoyyyt
doğruyu söylemek gerekırse elbısesını hıc beğenmedım
Gelinliği pronoviasın deusto modeli yerimseniben O ama sanki fırfırlara kol yaptırmış güzel durmuş ama yerimsenibenbetacım görmezmiyim....rujlubalığı çok severim ben....kaydirigubbakcemile3
Ben bi tek mesleki kitaplarımı ve romanlarımı alıcam dergileride satıcam iyi para eder walla kaydirigubbakcemile3Vala işlerimi azaltayım diye yaotım bugün ben de. Daha bbi ton kitabım var. Allahım nereye sığdırcam gerçekten ben kitaplarım ve filmlerimi. :uhm: Nişanlımın da bi sürü kitabı var. İyi yapmışsın kuzum perdeler kirlenmesin şimdiden. Ahhh bu erkekler köprüyü geçene kadar herşey kaydirigubbakcemile3
Rujlubalık mı :uhm:
çok teşekkür ederim kızlar çok sağolsun. inşallah daha iyi olacam zeysbcim... pikelerin fotolarını da çektim inşallah eklerim şimdi
şükür canım yapılacaklarım bitti.ufak tefek biraz alınacak var ama perde ve halı duruyor.henüz...
çok sağol canım. Allah tüm hastalara acil şifaler versin inşallah
Gelinliği pronoviasın deusto modeli yerimseniben O ama sanki fırfırlara kol yaptırmış güzel durmuş ama yerimseniben
Ben bi tek mesleki kitaplarımı ve romanlarımı alıcam dergileride satıcam iyi para eder walla kaydirigubbakcemile3
Rujlubalık bi kızın niki kaydirigubbakcemile3 Biz bi siteye bakıyoruzda orda gelinliğini koymuş onu söylüyodum kaydirigubbakcemile3 Yoksa balığım var ama ruj sürma kabiliyeti gelişmedi henüz kaydirigubbakcemile3 Diğer balıklarımı öldürüyo anca heyvann :mymeka:
Mobilyaların tamamlandıktan sonra onlarda halolur canımm yerimseniben
Aminn iğleşiriz inşallah biran önce :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?