Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım jumbo çaydanlığını ne kaDARA aldın ben bakırköyde 175 ytl ye buldum ama kararsız kaldım daha ucuzunu bulabilirmiyim diye. İyigünlerde kullan cicilerini arkadaşım:teytey:

pashmina hepsi çok hoşmuş güle güle kullan canım fiyatlarını hatırlıyomusun onları da yazsan iyi olurdu yerimseniben

canım özellikle senin beğendiğine çok sevindim, seninkileride ne kadar beğendiğimi biliosun.
Özelden sana yazıcam beyaz kombinezonunun(seninkini yani) sitesini aklımda unutmadımkaydirigubbakcemile3

pashmina hepsi çok hoşmuş güle güle kullan canım fiyatlarını hatırlıyomusun onları da yazsan iyi olurdu yerimseniben

Canım palstiklerin fiaytı üzerlerinde yazıodu, baharatlık 7 ytl taçtan,erkek terlikleri ceyodan 50 şer ytl bayanlar da sanırım 25 ti ama eminönünden aldım ucuz oldu, beyaz çamaşırlar dagiden 27 ytl, kombinezon ve gstring 40 ytl südyen ve külotu da 40 ytl gene dagiden almıştım.

Sağol kuşum beğenmen hoşuma gitti valla. Çocuk gibi netin başında yorumlarınızı bekledim.:sm_cool:

Son düzenleme:
canım özellikle senin beğendiğine çok sevindim, seninkileride ne kadar beğendiğimi biliosun.
Özelden sana yazıcam beyaz kombinezonunun(seninkini yani) sitesini aklımda unutmadımkaydirigubbakcemile3

canikom yaa çok tatlısın
evet bende unuttuğunu düşünüyordum bekliyorum mesajını canımŞeniz

ayy bunu çok beğendimyerimseniben nerden aldınnnnna.s.

Saol canım dagiden almıştım kombinezonla g-strin 40 ytl, südyenle külotta 40 ytl canım.
Kahverenginin yerine siyahlı olanı da var aynı takımın bir bak istersin onada.
:teytey:

kızlar çoklu yanıtlamayı beceremedim tek tek oldu böyle kusura bakmayın sayfayı kapladı oyüzden

Son düzenleme:
Tatlı rüyacım Bosch un ,resmini eklediğin buzdolabını kullanıyorum çok memnunum,görüntüsüde muhteşem flat ekran tv gibi.Birde üzerindeki digital saatin ışığı çok etkili ,mutfağın ışığını açmasan bile her yeri rahatca görebiliyorsun cnm.Tavsiye ederim şiddetle

ay canım kıyamam yaa :1hug: biliyomusun bir saat kadar önce seninkine benzer bir yaglık sirkelik sipariş versem mi diye düşünüyodum hadi başka modellere de bakayım demiştim benim baktığım 6.5 ytl di sende 4.5 ytl görünce vazgeçtim

ya da en azından bununla, bahar da kullanılabilir, cıvıl cıvıl

[/QUOTE]

pink bence bu 2.cisi daha güzel griyi napcan kız boşversırnaşık şey

pink bence bu 2.cisi daha güzel griyi napcan kız boşversırnaşık şey[/QUOTE]

canım aslında gri ve turuncu güzel bi kombinasyon göründü bana ama ikinci de cıvıl cıvıl hakkaten.. hımm ben bi daha düşüneyim en iyisi fisfisfis

Kuşum tansaşta anneme 6,5 ytl ye aldık aynı markayı, hani sokak aralarında züccaciye gibi ıvır zıvır satan bi yer vardı bizim burda adamın elinde kalmış fiyatları görünce yağlık ve peynirlikleri aldık canım. Öyle yerlere bak derim ben elinde kalmışsa ucuz veriolar hihoyyyt

pink bence bu 2.cisi daha güzel griyi napcan kız boşversırnaşık şey[/QUOTE]

Buda cok güzel canim. Ben bu markayi zaten cok begeniyorum. Bu ara bende ugün iki tana pasta kitabi aldim -tatlicadiarzu-. Lazim olur cokacimcoook

canım bak senin turuncu gri eklediğinin bende lacivert kırmızısı var...
örme battaniye ve nevresim takımı ama benimkisi. çok çok beğenerek almıştım...

Kız pinkgun daha ne istiyon dövcem seni,kayınvaliden almış işte.Birşey almayı bırak hal hatır sormayan kayınvalideler var.
Samyeli cim özellikle yemek takımın ve çatal kaşıkların muhteşem ,güle güle kullan.Şimdi alacak olsaydım aynen onları tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…