benimde annemin içine dert olmuştu çelik demliğim yoktu annemle birlikte sonunda aldık jumbodan.
alttakide kadeh takımım home sweet home dan.
haaa bu arada müzik setinin hoparlörü görünüyo bantlanmış, evde küçük çocuk var ikidebir çekiştiriyo onu bende bant taktım çıkmasın diye:lepi:
GAFcım deri tepsinden benim var güle güle kullan. aldıkların çok güzeller.
devamı.....
devamı.....
canım hepsi harikada bu süpermişş hakikaten...
çok class...
ay neden bu kadar hoşumuza gidiyor çeyiz fotosu bakmak yaaa :sm_cool: çok eğlenceli...
canım inşallah can sağlığıyla en güzell günlerde kullanırsın umarım çok ciciler...Şeniz
pashmina hepsi çok hoşmuş güle güle kullan canım fiyatlarını hatırlıyomusun onları da yazsan iyi olurdu yerimseniben
canım özellikle senin beğendiğine çok sevindim, seninkileride ne kadar beğendiğimi biliosun.
Özelden sana yazıcam beyaz kombinezonunun(seninkini yani) sitesini aklımda unutmadımkaydirigubbakcemile3
ayy bunu çok beğendimyerimseniben nerden aldınnnnna.s.
Canım palstiklerin fiaytı üzerlerinde yazıodu, baharatlık 7 ytl taçtan,erkek terlikleri ceyodan 50 şer ytl bayanlar da sanırım 25 ti ama eminönünden aldım ucuz oldu, beyaz çamaşırlar dagiden 27 ytl, kombinezon ve gstring 40 ytl südyen ve külotu da 40 ytl gene dagiden almıştım.
Sağol kuşum beğenmen hoşuma gitti valla. Çocuk gibi netin başında yorumlarınızı bekledim.:sm_cool:
ya da en azından bununla, bahar da kullanılabilir, cıvıl cıvıl
ay canım kıyamam yaa :1hug: biliyomusun bir saat kadar önce seninkine benzer bir yaglık sirkelik sipariş versem mi diye düşünüyodum hadi başka modellere de bakayım demiştim benim baktığım 6.5 ytl di sende 4.5 ytl görünce vazgeçtim
ya da en azından bununla, bahar da kullanılabilir, cıvıl cıvıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?