Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

m sevdam bunlar ne yaa :1shok:
harıkalar yaa hele o en alttakı ığne oyası sanırsam
cok harıka gercekten ı gnlerde kullan

çok teşekkür ederim. inşallah.
yastıkları ve çarşafı tamamlanınca da eklerim size.
yok gülüm en altta ki iğne oyası değil tığ işi ama maaşallah ören hem güzel örmüş hemde modeli zarif olunca iğne oyası gibi duruyor.herkes öyle söylüyor ona...
daha güzelleri de senin olsun böcüğüm

fena değildi canım..ewet pronovias..sonra çıkardım üstümdekini dio...ayrıca rujlubalık diede balık var gerçekten kaydirigubbakcemile3

kızım eline sağlık muhteşemsin şuna bak ne becerikli hatunlar var maşallah iyi günlerde olsun

doğruyu söylemek gerekırse elbısesını hıc beğenmedım
bende hiç beğenmedimm kaydirigubbakcemile3 Bize sorsaydı keşke kaydirigubbakcemile3
Kızlar gerçekten beğendiniz mi hadisenin sesini :uhm:. Bence her zamankinden çok farklıydı, bu hastalık da geldi bu zamanda buldu kızı. Ama şarkı çok keyifli her halükarda çok seviyorum

Canlı canlı performans ya bide kızcağız kan ter içinde dans ediyor.Normal bence yerimseniben Ama fena değildi hihoyyyt

müebbetsevdamm ne kadar hoş olmuşş pikelerinn çok emek verilmiş..yerimseniben
Senin pikeleri bide Esmy'nin pikelerini ben çok beğendimm

kızım eline sağlık muhteşemsin şuna bak ne becerikli hatunlar var maşallah iyi günlerde olsun

canım benim çok teşekkür ederim ama gel gör ki bunlarda zerre kadar emeğim yok benim dantelleri birisine ördürdük hep. işlemeleri de öyle. pikeyi de pikeciye yaptırdım canım ben biraz hazıra konuyorum sanırım

sağol canım benim teşekkür ederim...

kızlar şu elbisemidir gelinlikmidir nedir ekleyince görelim merak ettim valla ya :d

Ben de sinema arşivimi satsam zengin olurum vala kaydirigubbakcemile3 Amma gözümden bile sakınıyorum onları.
Siz başka yerlerde aldatıyormusunuz bizi rujlubalıkla :roflol:

beya he bıze sorsa
bız gelınlık modelı gıbı bısey verırdık al sana model:roflol:

olsun ya genede emeğin var..tekrar iyi günlerde kullan canıma.s.

fena değildi canım..ewet pronovias..sonra çıkardım üstümdekini dio...ayrıca rujlubalık diede balık var gerçekten kaydirigubbakcemile3
Hadiyaa kaydirigubbakcemile3 Benim katil balığın yanına koysam yaşarmı ki :uhm: yada benim canavarı baştan çıkartırsa kaydirigubbakcemile3
Parasını kim verdi ? Siz oda bi emek dimi kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim teşekkür ederim...

kızlar şu elbisemidir gelinlikmidir nedir ekleyince görelim merak ettim valla ya :d
yelizin dünyasi bunu süsleyinn sizden gelenlerde kaydirigubbakcemile3 şimdi eklersem olmaz başkasının gelinliğini :1ninca:
Ben de sinema arşivimi satsam zengin olurum vala kaydirigubbakcemile3 Amma gözümden bile sakınıyorum onları.
Siz başka yerlerde aldatıyormusunuz bizi rujlubalıkla :roflol:

Yok kız kadinlarkulubüyle aldatıyoruz biz orayı kaydirigubbakcemile3 Uzun süredir bakıyorum ben o siteye sengözlerimebaksanab

Müebbetsevdam çok güzel canım pikelerin, maşallah el emeği hepsi . Benim de daha yapılcak ama vermedim bu hafta ben de sorcam yakında bi kadın var yapan. Hemşom esmanınki nasıldı ki ben niye görmedim fisfisfis

beya he bıze sorsa
bız gelınlık modelı gıbı bısey verırdık al sana model:roflol:

Wallaa şöyle kabarık şıkır şıkır bişee seçerdik kaydirigubbakcemile3 Ne böyle dansöz gibi giyinmiş olmamışş :dilcikar: Benim kına kıyafetim bile ondan daha şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3

Kız sen aldın mı kına kıyafetini ben kaçırdım mı orayı :uhm:

Dore rengiydi..Aklımda kalan gül işlemeleri vardı hoşuma gitmişti çok :asigim:
Bende keşke bi takımımı lame rengi yaptırsaydım..Ama ablam bana yatak örtüsü dikiyor lameden bitsin bende eklerimm yerimseniben

Benimkileri saolsun annecim geçen sene yaptırdı..Ben sanırım buraya hiç eklemedim onları :uhm: ama benimkiler sadee benneyaptımki

evt aynen dansöz gıbım olmuş aman kımse duymasın bıde kılolu cıkmış sesıde tıtrektı cok heycan yapmış
ama ınş bırıncı oluruk
keske yırtık kotunu gyseydın

bilmiyorum canım senin canavarın cinsi ne netten araştır.rujlu balıkla yaşarmı diede alırken sor...her balık her balıkla yaşamıyor...bende epeydir o sitedeyim nikimi sölesem hemen tanırsın ama sölememkaydirigubbakcemile3 kıyafette yollarım ben sizden gelenlerenaniknanik

Niye eklemiyosun hemşom sen çeyizlerini. Sade made isteriz alkisalkisalkis

Kız sen aldın mı kına kıyafetini ben kaçırdım mı orayı :uhm:

Yok hemşom almadım daha sadece beğendimm yerimseniben Bu hafta kına çarşısına çıkacaktık ama pazartesiye kaldı.Pazartesi inşallah kına kıyafetimde alınacak yerimseniben
Büyük ihtimal mor alıcam beğendiğim abiyenin kırmızı,yeşil ve mor rengi var.
Kırmızı giyme diyolar kınalıkta kırmızı olacağı için yeşilde ablam giyicek illa moru yakıştırdılar..Sanırım mor olacak..Ama gel görkii eltimde mor giyecekmişş Çok üzgünüm çoook bakıcam artık orda tekrar :uhm:

bende dore yaptırınca birde lame olsun dedim canım maaşallah pikecimde güzelce yapmış.ellerine sağlık. pikecime bende kumaş verdim bana da o yatak örtüsü dikiyor :roflol: dediğim gibi dikişten anlayan olmayınca kaydirigubbakcemile3 annem kendisi yapardı ama vakit kalmadı. yatak ölçüsü belli olmadan biz yaptıramadık canım.sende ekle de görelim seninkileri de. yerimseniben

böcük bi haber sitesinde gördüm de fotoları vardı hadise hanımın bacakları selülit dolu.ve göbekte kat kat yağlı çıkmış. yarı final gecesinde çekmişler.
kızlar ben kaçıyorum. buğu yapıcam duramıyorum. sizleri çok çok öpüyorum görüşürüz inşallah... iyi gecler canlar :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…