m sevdam bunlar ne yaa :1shok:
harıkalar yaa hele o en alttakı ığne oyası sanırsam
cok harıka gercekten ı gnlerde kullan
Gelinliği pronoviasın deusto modeli yerimseniben O ama sanki fırfırlara kol yaptırmış güzel durmuş ama yerimseniben
Ben bi tek mesleki kitaplarımı ve romanlarımı alıcam dergileride satıcam iyi para eder walla kaydirigubbakcemile3
Rujlubalık bi kızın niki kaydirigubbakcemile3 Biz bi siteye bakıyoruzda orda gelinliğini koymuş onu söylüyodum kaydirigubbakcemile3 Yoksa balığım var ama ruj sürma kabiliyeti gelişmedi henüz kaydirigubbakcemile3 Diğer balıklarımı öldürüyo anca heyvann :mymeka:
Mobilyaların tamamlandıktan sonra onlarda halolur canımm yerimseniben
Aminn iğleşiriz inşallah biran önce :Saruboceq:
bende hiç beğenmedimm kaydirigubbakcemile3 Bize sorsaydı keşke kaydirigubbakcemile3doğruyu söylemek gerekırse elbısesını hıc beğenmedım
Kızlar gerçekten beğendiniz mi hadisenin sesini :uhm:. Bence her zamankinden çok farklıydı, bu hastalık da geldi bu zamanda buldu kızı. Ama şarkı çok keyifli her halükarda çok seviyorum
kızım eline sağlık muhteşemsin şuna bak ne becerikli hatunlar var maşallah iyi günlerde olsun
bende hiç beğenmedimm kaydirigubbakcemile3 Bize sorsaydı keşke kaydirigubbakcemile3
Canlı canlı performans ya bide kızcağız kan ter içinde dans ediyor.Normal bence yerimseniben Ama fena değildi hihoyyyt
müebbetsevdamm ne kadar hoş olmuşş pikelerinn çok emek verilmiş..yerimseniben
Senin pikeleri bide Esmy'nin pikelerini ben çok beğendimm
Ben bi tek mesleki kitaplarımı ve romanlarımı alıcam dergileride satıcam iyi para eder walla kaydirigubbakcemile3
Rujlubalık bi kızın niki kaydirigubbakcemile3 Biz bi siteye bakıyoruzda orda gelinliğini koymuş onu söylüyodum kaydirigubbakcemile3 Yoksa balığım var ama ruj sürma kabiliyeti gelişmedi henüz kaydirigubbakcemile3 Diğer balıklarımı öldürüyo anca heyvann :mymeka:
canım benim çok teşekkür ederim ama gel gör ki bunlarda zerre kadar emeğim yok benimdantelleri birisine ördürdük hep. işlemeleri de öyle. pikeyi de pikeciye yaptırdım canım ben biraz hazıra konuyorum sanırım
olsun ya genede emeğin var..tekrar iyi günlerde kullan canıma.s.
Hadiyaa kaydirigubbakcemile3 Benim katil balığın yanına koysam yaşarmı ki :uhm: yada benim canavarı baştan çıkartırsa kaydirigubbakcemile3fena değildi canım..ewet pronovias..sonra çıkardım üstümdekini dio...ayrıca rujlubalık diede balık var gerçekten kaydirigubbakcemile3
Parasını kim verdi ? Siz oda bi emek dimi kaydirigubbakcemile3canım benim çok teşekkür ederim ama gel gör ki bunlarda zerre kadar emeğim yok benimdantelleri birisine ördürdük hep. işlemeleri de öyle. pikeyi de pikeciye yaptırdım canım ben biraz hazıra konuyorum sanırım
yelizin dünyasi bunu süsleyinn sizden gelenlerde kaydirigubbakcemile3 şimdi eklersem olmaz başkasının gelinliğini :1ninca:sağol canım benim teşekkür ederim...
kızlar şu elbisemidir gelinlikmidir nedir ekleyince görelimmerak ettim valla ya :d
Ben de sinema arşivimi satsam zengin olurum vala kaydirigubbakcemile3 Amma gözümden bile sakınıyorum onları.
Siz başka yerlerde aldatıyormusunuz bizi rujlubalıkla :roflol:
beya he bıze sorsa
bız gelınlık modelı gıbı bısey verırdık al sana model:roflol:
Wallaa şöyle kabarık şıkır şıkır bişee seçerdik kaydirigubbakcemile3 Ne böyle dansöz gibi giyinmiş olmamışş :dilcikar: Benim kına kıyafetim bile ondan daha şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3
Müebbetsevdam çok güzel canım pikelerin, maşallah el emeği hepsi. Benim de daha yapılcak ama vermedim bu hafta ben de sorcam yakında bi kadın var yapan. Hemşom esmanınki nasıldı ki ben niye görmedim fisfisfis
Hadiyaa kaydirigubbakcemile3 Benim katil balığın yanına koysam yaşarmı ki :uhm: yada benim canavarı baştan çıkartırsa kaydirigubbakcemile3
Parasını kim verdi ? Siz oda bi emek dimi kaydirigubbakcemile3
yelizin dünyasi bunu süsleyinn sizden gelenlerde kaydirigubbakcemile3 şimdi eklersem olmaz başkasının gelinliğini :1ninca:
Yok kız kadinlarkulubüyle aldatıyoruz biz orayı kaydirigubbakcemile3 Uzun süredir bakıyorum ben o siteye sengözlerimebaksanab
Kız sen aldın mı kına kıyafetini ben kaçırdım mı orayı :uhm:
Dore rengiydi..Aklımda kalan gül işlemeleri vardı hoşuma gitmişti çok :asigim:
Bende keşke bi takımımı lame rengi yaptırsaydım..Ama ablam bana yatak örtüsü dikiyor lamedenbitsin bende eklerimm yerimseniben
Benimkileri saolsun annecim geçen sene yaptırdı..Ben sanırım buraya hiç eklemedim onları :uhm: ama benimkiler sadee benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?