Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çabukk söylee :mymeka: maybemisin yoksam :uhm: Benim balık japongillerden kaydirigubbakcemile3 ama yanına kaç tane balık aldıysak öldü bizim canavar yaşıyorr :mymeka:
Niye eklemiyosun hemşom sen çeyizlerini. Sade made isteriz alkisalkisalkis

Eklerimm bigünn hemşomm

Hmmm bi an kaçırdım sandım. Eeee eltin mor giymeyiversin bi zahmet. Sen gelinsin sana uysunlar. Ben nişanımda kırmızı elbise giymiştim zaten görmeyen kalmadı kaydirigubbakcemile3 herkesi uyarmıştım giydiğim renk elbise olmasın diye. Kına da yeşil istiyorum ben, gerçi relactive de bi tane çok uçuk pembe elbise gördüm süpeeerdi. Ama manyak onlar yaa elbiseler 800-900 dü :1shok:

Tamam eklerim bende bi ara yerimseniben
Güzelleşicenmii :jeyyar: Hadi iyi gecelerr canumm :1hug:

Hadise ben kilo almadım diyomuş 1.72 boyu varmış 52 kiloymuş maşallahh.bende 53 kiloyum ama o kadar kalın bacaklarım yok kaydirigubbakcemile3 boyumda 1.60 :1ninca:

Evet hemşom çok pahalıı orasıı :dilcikar: Bu sene pudra rengi moda ben world wellada gördüm çok güzeldi ama oda pahalıydı.300 TLden fazla veremem ben :uhm:

eltiye gelince abisinin düğününde giydiği kıyafeti giycekmiş alamam yenisini diyor.Bende giyme diyemem :1ninca: Zaten alıngan küser felann bişe diyemem artık benneyaptımki

Aman en güzelii ben olucamm zatennn :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Çabukk söylee :mymeka: maybemisin yoksam :uhm: Benim balık japongillerden kaydirigubbakcemile3 ama yanına kaç tane balık aldıysak öldü bizim canavar yaşıyorr :mymeka:

Eklerimm bigünn hemşomm

sölemem..sen söle nikini sırnaşık şey

Ben nişanda ekim ayında yani sezon sonunda 280 liraya aldım elbiseyi. Şimdi tam sezon ortası galiba kına kıyafetim daha pahalı olcak senağlama
Elti çatlasın o zaman beta daha güzel olcak :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hadise mi kilolu o kıyafetten öle duruo kızlar..ewet biraz kilo aldı ama verir..tv dede +5 çıkıo insan bunuda düşünü..daş gibi kız bee..susun susunnnnnnn yaramazlarklava:kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben kaçıyorum . Yarın aşkım nihayet boş alışveriş yapcaz biraz. Akşam da bize gelcek :asigim: Yarın buralar size emanet. ıyi geceler hepinize Şeniz

evett :dilcikar: Benim saçlarım kendi saçım o bide postiş takıyorr :dilcikar:
Eltimi amma eleştirdim hee kaydirigubbakcemile3 duysa neler der kaydirigubbakcemile3
hadise mi kilolu o kıyafetten öle duruo kızlar..ewet biraz kilo aldı ama verir..tv dede +5 çıkıo insan bunuda düşünü..daş gibi kız bee..susun susunnnnnnn yaramazlarklava:kaydirigubbakcemile3

Hiçte bile biz daha güzelizz :dilcikar:

Kızlar ben kaçıyorum . Yarın aşkım nihayet boş alışveriş yapcaz biraz. Akşam da bize gelcek :asigim: Yarın buralar size emanet. İyi geceler hepinize Şeniz

Oylarıı beklemicen mii benneyaptımki
Bende inşallah yarına iğleşirimm iyi olursan ne istersen onu yaparız dedi benim fth kaydirigubbakcemile3

bende muhtemelen giremem :1no2: iyi geceler şimdiden hemşomm Şeniz

söylemezsen ben niyee söylimm :dilcikar: ' z ' başlayan bişi o zaman zeynepmisin kaydirigubbakcemile3
hayırrrrrrrrrr...ama maybeyide zeynebide severim sölemezsen sölemeeee:lepi:
Kızlar ben kaçıyorum . Yarın aşkım nihayet boş alışveriş yapcaz biraz. Akşam da bize gelcek :asigim: Yarın buralar size emanet. İyi geceler hepinize Şeniz
iii geceler canım..ii alışverişler:1hug:
evett :dilcikar: Benim saçlarım kendi saçım o bide postiş takıyorr :dilcikar:
Eltimi amma eleştirdim hee kaydirigubbakcemile3 duysa neler der kaydirigubbakcemile3

Hiçte bile biz daha güzelizz :dilcikar:

ahhaha ya bırak 1,72 52 kilo süper arada 20 fark var kız kilolu deel ama almış gibi duruo bencede..çoğu modacıda o kıyafet korkunç kim giyse kilolu gösterir dio..daş gibi işte havalı seksi..a.s

betaa kokoshmusun sen ahahahhaha
puanlar az gelio ya bizeee tüh tühhhh

Oylarıı beklemicen mii benneyaptımki
Bende inşallah yarına iğleşirimm iyi olursan ne istersen onu yaparız dedi benim fth kaydirigubbakcemile3

bende muhtemelen giremem :1no2: iyi geceler şimdiden hemşomm Şeniz

Beklicem, sadece buralardan gidiyorum Uzanıcam biraz yoruldum bugün kaydirigubbakcemile3 Gezin tozun biraz yaa :asigim:, biz de hem inciraltında bikaç mekan bakcaz. Hem de ufak tefek ıvır zıvır mutfak eşyalarını tamamlıcaz. İyi geceler Şeniz

Glsn ben yerimseniben ee peki bişe demiyomm napim Allah bana bu kadar boy vermiş bunada şükür kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:
betaa kokoshmusun sen ahahahhaha
puanlar az gelio ya bizeee tüh tühhhh

Kokoşluk kim ben kim kaydirigubbakcemile3
Evet puanlar düşük :1no2: Ama sanırım 3.olacak :uhm:

ilk 4 yada 5 deyiz diorum hep ama inşallah yaa...öptüm betacım ii geceler

bugün nikah şekerimiz için eminönüne gittik kızlarkaydirigubbakcemile
siparşimizi verdik ..
magnet olanlardan seçtik hem hatıra olarakta saklanır diye düşündük..
örneğinin resmini çektim sizlere göstermek için.
kenarında mor tül ile süslenen lavanta olucakhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydnlar

arsima beta minikkk kızlarrrrrrrrr

canımmmmm

Tşk ederim arsimam a.s. Çorba yaptım içtim biraz iyi geldi sanki :uhm: Terliyorum..benneyaptımki

iyi canım sevindim

Hoşgeldin pashminam :1hug:
Arsima seni bu saatlerde görmek ne hoş Şeniz

hihoyyyt

hemen hemen herkeste var canım bu
Allah yardımcımız olsun

Arkadaşımın düğün saçını yapan kuaföre gidicem bakalım.Hem biraz uçlarından aldırıcam hemde konuşucam bakalımm ne dicekk :uhm: Hala karar veremedim kuaför konusunda :bbo:

ben konuşmaya gidince uclardan keselim dedim
kesmedi 1cm bile bizm için önemli dedi düğünden sonra toparlarız dedi bende kestirmedim

Ben biraz tozla temas ettim bugün de alerjim nüksetti uzun süreden sonra. İyiyim ama şimdi sağol canım Şeniz

bende de ev tozuna alerji var :)
çok zor vallahı evlenince napcam bilmem
kışlıkları bizde hazırladık

iyi günlerdekullan şeker
acacağa bayıldım bittim :)

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer

iyi günlerde kullan canm

bugün nikah şekerimiz i

hayılı olsun

bugün nikah şekerimiz için eminönüne gittik kızlarkaydirigubbakcemile
siparşimizi verdik ..

cnm gerçekten çok sempatik böyle olunca daha hatırası oluyor atılmıyo. hayırlı olsunn

Müebbet sevdam kız o pikeleri görünce aha böle oldum :1shok:
çok güzeller gerçekten güle güle kullan cnm

Zeysb aldıklarını güle güle kullan özellikle kedi patisi şeklindeki açacağın bi harika :lepi:

Minik kızsen ressammısın???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…