Çabukk söylee :mymeka: maybemisin yoksam :uhm: Benim balık japongillerden kaydirigubbakcemile3 ama yanına kaç tane balık aldıysak öldü bizim canavar yaşıyorr :mymeka:bilmiyorum canım senin canavarın cinsi ne netten araştır.rujlu balıkla yaşarmı diede alırken sor...her balık her balıkla yaşamıyor...bende epeydir o sitedeyim nikimi sölesem hemen tanırsın ama sölememkaydirigubbakcemile3 kıyafette yollarım ben sizden gelenlerenaniknanik
Niye eklemiyosun hemşom sen çeyizlerini. Sade made isteriz alkisalkisalkis
Yok hemşom almadım daha sadece beğendimm yerimseniben Bu hafta kına çarşısına çıkacaktık ama pazartesiye kaldı.Pazartesi inşallah kına kıyafetimde alınacak yerimseniben
Büyük ihtimal mor alıcam beğendiğim abiyenin kırmızı,yeşil ve mor rengi var.
Kırmızı giyme diyolar kınalıkta kırmızı olacağı için yeşilde ablam giyicek illa moru yakıştırdılar..Sanırım mor olacak..Ama gel görkii eltimde mor giyecekmişş Çok üzgünüm çoook bakıcam artık orda tekrar :uhm:
bende dore yaptırınca birde lame olsun dedim canım maaşallah pikecimde güzelce yapmış.ellerine sağlık. pikecime bende kumaş verdim bana da o yatak örtüsü dikiyor :roflol: dediğim gibi dikişten anlayan olmayınca kaydirigubbakcemile3 annem kendisi yapardı ama vakit kalmadı. yatak ölçüsü belli olmadan biz yaptıramadık canım.sende ekle de görelim seninkileri de. yerimseniben
böcük bi haber sitesinde gördüm de fotoları vardı hadise hanımın bacakları selülit dolu.ve göbekte kat kat yağlı çıkmış. yarı final gecesinde çekmişler.
kızlar ben kaçıyorum. buğu yapıcam duramıyorum. sizleri çok çok öpüyorum görüşürüz inşallah... iyi gecler canlar :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.
Hmmm bi an kaçırdım sandım. Eeee eltin mor giymeyiversin bi zahmet. Sen gelinsin sana uysunlar. Ben nişanımda kırmızı elbise giymiştim zaten görmeyen kalmadı kaydirigubbakcemile3 herkesi uyarmıştım giydiğim renk elbise olmasın diye. Kına da yeşil istiyorum ben, gerçi relactive de bi tane çok uçuk pembe elbise gördüm süpeeerdi. Ama manyak onlar yaa elbiseler 800-900 dü :1shok:
Çabukk söylee :mymeka: maybemisin yoksam :uhm: Benim balık japongillerden kaydirigubbakcemile3 ama yanına kaç tane balık aldıysak öldü bizim canavar yaşıyorr :mymeka:
Eklerimm bigünn hemşomm
Evet hemşom çok pahalıı orasıı :dilcikar: Bu sene pudra rengi moda ben world wellada gördüm çok güzeldi ama oda pahalıydı.300 TLden fazla veremem ben :uhm:
eltiye gelince abisinin düğününde giydiği kıyafeti giycekmiş alamam yenisini diyor.Bende giyme diyemem :1ninca: Zaten alıngan küser felann bişe diyemem artık benneyaptımki
Aman en güzelii ben olucamm zatennn :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
sölemem..sen söle nikini sırnaşık şey
evett :dilcikar: Benim saçlarım kendi saçım o bide postiş takıyorr :dilcikar:Ben nişanda ekim ayında yani sezon sonunda 280 liraya aldım elbiseyi. Şimdi tam sezon ortası galiba kına kıyafetim daha pahalı olcak senağlama
Elti çatlasın o zaman beta daha güzel olcak :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hadise mi kilolu o kıyafetten öle duruo kızlar..ewet biraz kilo aldı ama verir..tv dede +5 çıkıo insan bunuda düşünü..daş gibi kız bee..susun susunnnnnnn yaramazlarklava:kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kaçıyorum. Yarın aşkım nihayet boş alışveriş yapcaz biraz. Akşam da bize gelcek :asigim: Yarın buralar size emanet. İyi geceler hepinize Şeniz
hayırrrrrrrrrr...ama maybeyide zeynebide severim sölemezsen sölemeeee:lepi:söylemezsen ben niyee söylimm :dilcikar: ' z ' başlayan bişi o zaman zeynepmisin kaydirigubbakcemile3
iii geceler canım..ii alışverişler:1hug:Kızlar ben kaçıyorum. Yarın aşkım nihayet boş alışveriş yapcaz biraz. Akşam da bize gelcek :asigim: Yarın buralar size emanet. İyi geceler hepinize Şeniz
evett :dilcikar: Benim saçlarım kendi saçım o bide postiş takıyorr :dilcikar:
Eltimi amma eleştirdim hee kaydirigubbakcemile3 duysa neler der kaydirigubbakcemile3
Hiçte bile biz daha güzelizz :dilcikar:
Oylarıı beklemicen mii benneyaptımki
Bende inşallah yarına iğleşirimm iyi olursan ne istersen onu yaparız dedi benim fth kaydirigubbakcemile3
bende muhtemelen giremem :1no2: iyi geceler şimdiden hemşomm Şeniz
Glsn ben yerimseniben ee peki bişe demiyomm napim Allah bana bu kadar boy vermiş bunada şükür kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:hayırrrrrrrrrr...ama maybeyide zeynebide severim sölemezsen sölemeeee:lepi:
iii geceler canım..ii alışverişler:1hug:
ahhaha ya bırak 1,72 52 kilo süper arada 20 fark var kız kilolu deel ama almış gibi duruo bencede..çoğu modacıda o kıyafet korkunç kim giyse kilolu gösterir dio..daş gibi işte havalı seksi..a.s
betaa kokoshmusun sen ahahahhaha
puanlar az gelio ya bizeee tüh tühhhh
arsima beta minikkk kızlarrrrrrrrr
Tşk ederim arsimam a.s. Çorba yaptım içtim biraz iyi geldi sanki :uhm: Terliyorum..benneyaptımki
Hoşgeldin pashminam :1hug:
Arsima seni bu saatlerde görmek ne hoş Şeniz
size bir sey söylemek istiyorum.. ben ceyiz dügün gelinlik sac makyaj bikmaya basladim.
Ceyiz alacam diye kendimi ihmal ettim söz konusu ben olunca cimrinin biri olmaya basladim
dügünümü henüz biraz vakit var ama nisanlimla sürekli dügün organisationu konusmaktan gina geldi ama bendeki bu bikkintinin sebebi bide nisanlimin maddi sikintisi
Arkadaşımın düğün saçını yapan kuaföre gidicem bakalım.Hem biraz uçlarından aldırıcam hemde konuşucam bakalımm ne dicekk :uhm: Hala karar veremedim kuaför konusunda :bbo:
Ben biraz tozla temas ettim bugün de alerjim nüksetti uzun süreden sonra. İyiyim ama şimdi sağol canım Şeniz
kızlar selam
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım .
bugün pikelerimi aldım.çok yorgun bi haldeyim ve gripten kurtulamadım. buğu aldım şimdi onu yapacam kızlar...inşallah geçer
bugün nikah şekerimiz i
bugün nikah şekerimiz için eminönüne gittik kızlarkaydirigubbakcemile
siparşimizi verdik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?