Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öyle canım yaa çok şükür, çok seviyorum gerçekten kendisini :CüvCüv:
biraz o dediği için beğenmediğini değiştirebilirsin diye ondan yüz bulup söylicem zaten değiştirilem diye yoksa hayatta diyemezdim a.s

Her konuda sana katiliyorum misraaaacim. Benim kayinvalidem (müstakbel) bana daha birsey almadi. lacaginida sanmiyorum :1closedeyes:

Samyeli yemek takimin gercekten cok hos. Güle güle kullan canim

Her konuda sana katiliyorum misraaaacim. Benim kayinvalidem (müstakbel) bana daha birsey almadi. lacaginida sanmiyorum :1closedeyes:

Samyeli yemek takimin gercekten cok hos. Güle güle kullan canim

hiç belli olmaz canım ya, yakınlaştıkça farklı olur belli, ben de annesiyle tanışmadan önce benimkinin anlattıklarından çok uyuz bi kadın olduğunu düşünmüştüm zaten nerde bende sevimli kayınvalide şansı falan demiştim meğer uyuzluk benimkindeymiş kadın melek gibi kaydirigubbakcemile3

ya canim sen gercekten sanslisin. Nazar degmesin tüh tüh tüh. Ya benim müstakbel kayinvalidem aslinda... Bilemiyorum. Ben pek isinamadim Çok üzgünüm çoook
Bana deger verdigini göremedim henüz. Hediyenin büyüklügü önemli degil ki, sadece düsünmesi filan iste

benim gibi biri daha!Memnun oldum:içelim:iç çamaşırı koleksiyonum oldu neredeyse. Bazıları gerçekten cesaret isteyen şeyler. Şimdiki gözdem gri saten gecelik almak bulabilirsem
annemi ble alıştırdım bu konuda.
bence eşlerimize güzel ve çekici görünmek gerek, eve öyle bir çekelim ki başkasına bakacak hali kalmasınsengözlerimebaksanab

Hah işte bu,mesele hediyede değil önemsendiğini hissetmende.Düşünün ki kayınvalideyle evinizin arası yürüyerek 15 dk,arabayla 5 dk.Siz evlenme telaşındasınız,karşınızdada her bakımdan destekten yoksun sevdiğiniz adam var.Sözdede hem oğulları gözbebekleri hemde gelinleri.Gelmeyi bırakın bir tel bile açılmıyor.Kızın aileside tam tersi hergün her an yanındalar yine her bakımdan.Aradaki fark ortada değilmi arkadaşlar?
Beterin beteri var işte,hayatta herşey sizin istediğiniz yönde gidemeyebilir.İşiniz,eğitiminiz,örf adetleriniz ne olursa olsun...Görgü çok çok ayrı bişey.
Yukardaki gibi olumsuz şartlarda sevdiği hatırına ilişkisini sürdürmek için mücadele eden pekçok gelin adayımız var........................

canım inşallah aranızdaki buzlar kırılır zamanla :Saruboceq:

aa bu arada iç çamaşır demişken bu akşam ben de bi pijama altı sipariş verdim netten hemen resmini ekleyeyim size

Kızlar bunlarda benim migros çeklerimle aldığım çeyizlerim kaydirigubbakcemile2

aldıklarını çok beğendim :) özellikle çay bardakların tam istediğim gibi, sanırım migrosa uğrasam iyi olacak hihoyyyt

güle güle kullan herşeyini, sağlıklı mutlu günlerde inşallah :)

canım nasıl şikayetler duydun? söylersen sevinirim...:1shok:

canım çok hoşmuş ii günlerde giy kaydirigubbakcemile3
altı kelebekli mi ne baskısı var öyle anlayamadım?
Mavi tonlarını da severim bende güzelmiş alt deseni gerçekten:1rolleyes:

Ya iste buuuuuu!!! ya bana kötü davranmiyor. Sadece onun icin önemli olmadigimi düsünüyorum. Mesela dügün mekani icin yer bakiyoruz, neden simdi bakiyorsunuz? Ise baslayin da öyle bakin. Daha zamaniniz var diyor. Yani hic bir sekilde paylasmiyor heycanimizi...

Son düzenleme:
canım çok hoşmuş ii günlerde giy kaydirigubbakcemile3
altı kelebekli mi ne baskısı var öyle anlayamadım?
Mavi tonlarını da severim bende güzelmiş alt deseni gerçekten:1rolleyes:

saol canım evet altı kelebekli geldiğinde paylaşırım sizinle nasıl olduğunu aslında bi de bu var bu da çok hoş ama bunu alamıcam artık :çok üzgünüm:

Canım jumbo çaydanlığını ne kaDARA aldın ben bakırköyde 175 ytl ye buldum ama kararsız kaldım daha ucuzunu bulabilirmiyim diye. İyigünlerde kullan cicilerini arkadaşım:teytey:

normalde 215 tl. hatta sitesindede baktım öle. peşin alımda indirim yaptılar 175 liraya aldım. sende iyi bulmuşsun keşke alsaydın damlatmama özelliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…