bu çatal kaşık bıçak setim...yemek takımım falan filan...
yemek takımı karaca diğerleri jumbocokacimcoook
Her konuda sana katiliyorum misraaaacim. Benim kayinvalidem (müstakbel) bana daha birsey almadi. lacaginida sanmiyorum :1closedeyes:Kız pinkgun daha ne istiyon dövcem seni,kayınvaliden almış işte.Birşey almayı bırak hal hatır sormayan kayınvalideler var.
Samyeli cim özellikle yemek takımın ve çatal kaşıkların muhteşem ,güle güle kullan.Şimdi alacak olsaydım aynen onları tercih ederdim
Her konuda sana katiliyorum misraaaacim. Benim kayinvalidem (müstakbel) bana daha birsey almadi. lacaginida sanmiyorum :1closedeyes:
Samyeli yemek takimin gercekten cok hos. Güle güle kullan canim
hiç belli olmaz canım ya, yakınlaştıkça farklı olur belli, ben de annesiyle tanışmadan önce benimkinin anlattıklarından çok uyuz bi kadın olduğunu düşünmüştüm zaten nerde bende sevimli kayınvalide şansı falan demiştim meğer uyuzluk benimkindeymiş kadın melek gibi kaydirigubbakcemile3
Bende iç çamaşırı ve gecelik meraklısıyım.
Çeyizimde ;
Şİmdilik
2 tane Jartiyer Takımı ( Beyaz-Siyah )
4-5 tane 2 li dantelli takım
1 tane şifon kırmızı gecelik sabahlık takım
1 tane saten gecelil sabahlık takım
3 tane saten geceliğim var.
Resimlerinide eklemek isterdim ama nerdeler kimbilir hemde utanırım.
ya canim sen gercekten sanslisin. Nazar degmesintüh tüh tüh. Ya benim müstakbel kayinvalidem aslinda... Bilemiyorum. Ben pek isinamadim Çok üzgünüm çoook
Bana deger verdigini göremedim henüz. Hediyenin büyüklügü önemli degil ki, sadece düsünmesi filan iste
benim gibi biri daha!Memnun oldum:içelim:iç çamaşırı koleksiyonum oldu neredeyse. Bazıları gerçekten cesaret isteyen şeyler. Şimdiki gözdem gri saten gecelik almak bulabilirsem
annemi ble alıştırdım bu konuda.
bence eşlerimize güzel ve çekici görünmek gerek, eve öyle bir çekelim ki başkasına bakacak hali kalmasınsengözlerimebaksanab
Kızlar bunlarda benim migros çeklerimle aldığım çeyizlerim kaydirigubbakcemile2
Gaf çok güzel şeyler almışsın canım güle güel kullan inşallah
Biocin canım Bosch iyi bir marka aslında ama buzdolabından şikayeti olan birçok farklı insan duydum.o yüzden buzdolabını almadan iyice bi düşün canım
ay-yıldız alt üst takım 32 ytl ama ben altı için aldım
bu arada burcuözgenin de hakkını yememem lazım o indirim var deyince ben de biraz daha araştırayım demiştim bunu aldım bir dahaki ay kredi kartımda yer açılınca alacaklarımı da birazdan eklerim
Hah işte bu,mesele hediyede değil önemsendiğini hissetmende.Düşünün ki kayınvalideyle evinizin arası yürüyerek 15 dk,arabayla 5 dk.Siz evlenme telaşındasınız,karşınızdada her bakımdan destekten yoksun sevdiğiniz adam var.Sözdede hem oğulları gözbebekleri hemde gelinleri.Gelmeyi bırakın bir tel bile açılmıyor.Kızın aileside tam tersi hergün her an yanındalar yine her bakımdan.Aradaki fark ortada değilmi arkadaşlar?
Beterin beteri var işte,hayatta herşey sizin istediğiniz yönde gidemeyebilir.İşiniz,eğitiminiz,örf adetleriniz ne olursa olsun...Görgü çok çok ayrı bişey.
Yukardaki gibi olumsuz şartlarda sevdiği hatırına ilişkisini sürdürmek için mücadele eden pekçok gelin adayımız var........................
canım çok hoşmuş ii günlerde giy kaydirigubbakcemile3
altı kelebekli mi ne baskısı var öyle anlayamadım?
Mavi tonlarını da severim bende güzelmiş alt deseni gerçekten:1rolleyes:
Canım jumbo çaydanlığını ne kaDARA aldın ben bakırköyde 175 ytl ye buldum ama kararsız kaldım daha ucuzunu bulabilirmiyim diye. İyigünlerde kullan cicilerini arkadaşım:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?