Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bir de ben bu tarz şeyleri çok beğeniyorum ama tabi şu an alamıcam maddi çöküntüden dolayı, zaten biri kışlık kışa doğru alabilirim belki marks and spencerda da vardı buna benzer bişey yumuşacıkk,sabah kalktığında benim gibi çok üşüyenler için birebir

Yaa bide benden başka bu tarz pijama seven var mı aranızda kızlar, benim çok hoşuma gidiyo, yanlız bu 59 ytl miş üstelik de %30 indirimli hali :1shok: yine ayyıldız marka

Son düzenleme:

kızçe çok hoşmuş ya:1hug:

gunaydınlarrr
dün bellonaya uğradım kaz tüyü yastıklar 30 tl ben bı kac yere sordum 40 50 arası dedıler ustelık cok daha kalıtelıydı acep alsam mı

günaydınlar herkese

gaf aldıkların çok cici güle güle kullan

tmyy senin cicilerde hoş kadehin taşlımı yoksa banamı öle geldi güle güle kullan

Pashmina pijamalar ciciymiş terlik kaç çift aldın :uhm:

Günaydın hepinize tatlişlerimm..Dün akşam cici pijamalarımı geceliklerimi denedim hepsi tam oldu bana.Cici resimleri çektim ama sadece uzaktaki kocişimle paylaştım üzgünüm canlarımm..:dancearısı tüm alanların başına ...

ooo trabzonlu sınıf arkadaşım..Çaydanlıklarımız aynı :lepi: Bende Jumbodan aldım ama siyak saplı olanını :))

keşke şekerliğini fln da alsaydın çok orcinal gözüküyo

bak bende bu var..Birde tepsi ve bardak takımları:))

kadeh bardaklarında çok şık..

güle güle kullan hepsini canım..

canım aslında gri ve turuncu güzel bi kombinasyon göründü bana ama ikinci de cıvıl cıvıl hakkaten.. hımm ben bi daha düşüneyim en iyisi fisfisfis

bence ikiside hoş
peki bunlar yatak örtüsümü pikemi
2. sanki pike gibi geldi bana
bende böyle cıvıl cıvıl kullanışlı günlük bi örtü arıyorumda

güle güle giy
pekiiii senin boyun kilon kaç ve kaç beden almıştın :uhm:

ve sen hangi gün sipariş verdin sana nasıl geldide bana niye gelmedi

canım nasıl şikayetler duydun? söylersen sevinirim...:1shok:

Canım daha önce bende almak için araştırma yapmaya başlamıştm.etraftan hep şikayet duydum buzdolabı için.hatta bi tanıdığım kullanıyor özellikle onla konuştum.arkadaşının da varmış.dediğine göre biri çok kötü koku yapıyormuş diğeri yemekleri 2-3 günde küflendiriyormuş.servisleride kötüymüş.duyduklarım bildiklerim bunlar fisfisfis

günaydın kızlarrrrrr hepinize..dün tesadüfen 3 katlı bi iç çamaşırı gecelik mağazası gördüm..iş yerime çok yakın olmasına rağmen..allahım içeri girdim..hangisine bakıcağımı şaşırdım yemin ederim ay ne harika ne hoş şeyler vardı allhm öyle..alsammı almasammı karar veremedim..ama olurda birden içime bi şeytan girerse alırım sizede fotolarını koyarımkötükedihüso

madem iş yerine yakın her ay bi parça al tobicim
hem bütçen zorlanmaz hemde iştahın kapanmaz

bizim ofisin yakınlarında yok öyle yerler
öğlen arası çıkıp gezim
bana en yakın evlendirme dairesi var onada gidicem inşallah :roflol:

güle güle giy
pekiiii senin boyun kilon kaç ve kaç beden almıştın :uhm:

ve sen hangi gün sipariş verdin sana nasıl geldide bana niye gelmedi

Teşekkür ederim tatlım. Boyum 1,67 civarında kilomsa 48. Small sipariş verdim güzel oldu.Ne çok dar ne çok bol.

Pazartesi günü sipariş verdim.Aşkama baktım hala kartımdan ödeme yapılmamış siteye.Telefonla aradım meğerse bankayla lgili sorun varmış.Pazartesi akşamı onu düzelttirdim.Dün de sparişlerim geldi

bende salı sipariş verdim bugün gelir kanımca
bu gidişle ben hamilelik döneminde kullanabilicem galiba :roflol:

Pashmina iç çamaşırlarn pijamaların terliklerin çok güzel.hele de son takım bir olay :)

[B]tmyy cnm aldıkların cok guzel bende alcam o caydnlıktan ve şekerlığnden takım olarak cay setı 440 tl olduğu için alamadım cok pahalı geldı ustelık ındırımlı halı 440 tl imiş aldıklarını gule gule kullan
GAFcım hepsıne bayıldım valla gule gule kullan son eklenen pıjama ve ıccamasrları ıse bı harıka hepsını ı gunlerde kullan pashmına[/B]

bende salı sipariş verdim bugün gelir kanımca
bu gidişle ben hamilelik döneminde kullanabilicem galiba :roflol:

Canımın içi ara dedik sana aramadın fisfisfis keşke akşam falan biryerden arayıp değişiklik yapsaydın.Sen böyle konuştukça bende stres yaptım he.. En sonunda ben arayıp diyeceğim değiştirin bedenleri diye sırnaşık şey

bnm de geldi sunset geceliğim S beden sipariş vermiştim.. tam üserime oturdu :)
hepimiz güle güle kullanalım
Burcu'cum cnm bize sunseti tanıttığın için teşekkürler melek arkideşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…