darkangel kızçeeeeeeee bu foto senin için a.s. gerçi pek benim tarzım değil ama almış bulundum artık fiyatı da çok iyidi o yüzden aldım..bi de alırken yanımda annem vardı :)) 35 lira full salon takımı.. masa,sehpalar,masanın bi küçüğü 2 adet ne deniyodu ona unuttum işte öleee.. tamamen elde kurdele işiymiş..
benimde annemin içine dert olmuştu çelik demliğim yoktu annemle birlikte sonunda aldık jumbodan.
alttakide kadeh takımım home sweet home dan.
haaa bu arada müzik setinin hoparlörü görünüyo bantlanmış, evde küçük çocuk var ikidebir çekiştiriyo onu bende bant taktım çıkmasın diye:lepi:
GAFcım deri tepsinden benim var güle güle kullan. aldıkların çok güzeller.
canım aslında gri ve turuncu güzel bi kombinasyon göründü bana ama ikinci de cıvıl cıvıl hakkaten.. hımm ben bi daha düşüneyim en iyisi fisfisfis
Günaydın hepinize tatlişlerimm..Dün akşam cici pijamalarımı geceliklerimi denedim hepsi tam oldu bana.Cici resimleri çektim ama sadece uzaktaki kocişimle paylaştım üzgünüm canlarımm..:dancearısı tüm alanların başına ...
canım nasıl şikayetler duydun? söylersen sevinirim...:1shok:
güle güle giy
pekiiii senin boyun kilon kaç ve kaç beden almıştın :uhm:
ve sen hangi gün sipariş verdin sana nasıl geldide bana niye gelmedi
madem iş yerine yakın her ay bi parça al tobicim
hem bütçen zorlanmaz hemde iştahın kapanmaz
Teşekkür ederim tatlım. Boyum 1,67 civarında kilomsa 48. Small sipariş verdim güzel oldu.Ne çok dar ne çok bol.
Pazartesi günü sipariş verdim.Aşkama baktım hala kartımdan ödeme yapılmamış siteye.Telefonla aradım meğerse bankayla lgili sorun varmış.Pazartesi akşamı onu düzelttirdim.Dün de sparişlerim geldi
bende salı sipariş verdim bugün gelir kanımca
bu gidişle ben hamilelik döneminde kullanabilicem galiba :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?