Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

siyah beyazlı kelebekli bayıldım böcüğüm..bende modern yatak örtüsü arıyordum sonunda buldum..al kız sende doru diosun bzie bahane yeterkaydirigubbakcemile2

bende çeyizim için birşeyler aldım.sizlerle paylaşmak istedim.bu ilk mesajım umarım fotoları düzgün ekleyebilirimhihoyyyt

kızlar hepinizin eşyaları çok güzel RABBİM güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herbirinize inşallah .nolur gelin ayakkabılarınızın altına hemde tam silinecek yerine beim adımıda yazı lütfennn bende artık bu topikte aldıklarımız sergilemek istiyorum nolur dua edin banada bizde hayırlısıyla başlayalım

offf çok pahalı diilmi kuzucum yaaa:1shok:

canım kiralıdığımda 900 lira o yüzden en iyisi satın alalım dedik. pahalı ama bizim buralarda çok sahane gelinliklerde yok o yüzdfen onu aldık:)

arsima: beğendiğine çok sevindim teşekkür ederim:)

gasoline: teşekkür ederim amin canım:)

songa84: teşekkür ederim. beğenilmesine çok sevindim herşeyimin..:):sm_cool:

canım Allah gönlüne göre versin ve inşallah sizde başlarsınız hazırlıklara:Saruboceq:..benim daha çok var ama söz yazıcam altına..Allah ev kuran tüm arkadaşlarıma yardım etsin.bu devirde çok zor.insan ne görse beğeniyor ve herşey ateş pahası...sende aldıklarını ekle inşallah bizde görelim...ben dua ediyorum canım:1hug:

elısaa saol cnm ahh ahh almayı çok isterdım ama nevresım hakkım bıttı

elısaa nan ne etın şu çiş işini:roflol:

bebişimm 3. günümkaydirigubbakcemile3 lekelerimde açılma var a.s ama doktorada gitmiştim verdiği kremi akşamları 1 aydır sürüyoruma.s onun etkisimi yoksa çişin etkisimi bilemiycem delikafadulden lekelerim açılıyorhihoyyyt

taçtan bende bunları istiom kızlar saaoll ELİİSAAA inşallah bunlarda kampanyaya dahildirde alırım..130 100 fiatları..

tatlişimmm bi şi deil ni dimekkşakkıdı
bende turkuaz olan bu yatak örtüsüne bayılıyorumm:asigim:

canım hepsi çooooook güzel bende royal hastasıyım..modern takımlara bayılıyorum...sağlıklı günlerde kullana.s.

bende yaaa 2sinide istioruuummmm..eliisaaammm çok ciciler yaa günlük spor örtülere bayılıyorum:1hug:

siyah beyazlı kelebekli bayıldım böcüğüm..bende modern yatak örtüsü arıyordum sonunda buldum..al kız sende doru diosun bzie bahane yeterkaydirigubbakcemile2
bjk olduğumdan mı ne:lepi:
ayy alcam ama annem benı bu kez kapıya kesın kor
ayrıca benı ank al al al delikafadulden

:Saruboceq:
olmas sıraya gır ılk benı yazdı hepsı sımdılık bısey olmadı sonuna kadr dırencem

h geldun dıycem bıde o dılını koparrrım ha :mymeka:ayup
nan sürdün mu kı:1shok:

Son düzenleme:

hemen görmüş ahahha...al kız 500 450 lere göre fiatı uygun geldi bağa..aldıracam dur sennn..adaylar dolu bizde abi kardeş kanka dolu onlarda bana dio yok mu ya cici arkadaşın die ahahha

hepcı cok guzel
yemek takımı ıkı tane mı

2.yemk takımın markası ne
turkuaza bayılıym
tavalar teflon mu duduklu ıle
ı gunlerde kullan
Şeniz

teşekkür ederim..beyaz olan yemek takımı günlük kullanım için..2. yemek takımının markası royal fine chine..teflon tavaların markası tefal,normalde 4 tencere 4 tavası var ama sitede bulamadım..düdüklüde tefal clipso control kaydirigubbakcemile2

hemen görmüş ahahha...al kız 500 450 lere göre fiatı uygun geldi bağa..aldıracam dur sennn..adaylar dolu bizde abi kardeş kanka dolu onlarda bana dio yok mu ya cici arkadaşın die ahahha

ben yatak örtusunu havalı ıstedım tülü falan ama suan ıstemıyom
bunları gordum cunku
hatta katalog ıste sondakı yatak örtulerı hem hoş hem ucuz
bıde basta kelebeklı bı nevresım var:asigim:
ohoo herkes bana göz koyyo :dilcikar:

Böcük nan noldi rengin soldiii kaydirigubbakcemile

nıe solsun nan
senınkı açılmış ya
kremden mı dıom yoksam surdun mu harbıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…