2009 kataloğu vardı bende ıste bende bu modellerı beğenmıstım ozellıkle sıyah beyaz olanı belkı bende alırm cunkum pıkem 1 tanekaydirigubbakcemile3 ohh alcak bı bahanem var artık
arsıma boyun kac benım kadr kısa mısn
bende çeyizim için birşeyler aldım.sizlerle paylaşmak istedim.bu ilk mesajım umarım fotoları düzgün ekleyebilirimhihoyyyt
offf çok pahalı diilmi kuzucum yaaa:1shok:
kızlar hepinizin eşyaları çok güzel RABBİM güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herbirinize inşallah .nolur gelin ayakkabılarınızın altına hemde tam silinecek yerine beim adımıda yazı lütfennn bende artık bu topikte aldıklarımız sergilemek istiyorum nolur dua edin banada bizde hayırlısıyla başlayalım
elısaa saol cnm ahh ahh almayı çok isterdım ama nevresım hakkım bıttı
elısaa nan ne etın şu çiş işini:roflol:
taçtan bende bunları istiom kızlar saaoll ELİİSAAA inşallah bunlarda kampanyaya dahildirde alırım..130 100 fiatları..
canım hepsi çooooook güzel bende royal hastasıyım..modern takımlara bayılıyorum...sağlıklı günlerde kullana.s.
bebişimm 3. günümkaydirigubbakcemile3 lekelerimde açılma var a.s ama doktorada gitmiştimverdiği kremi akşamları 1 aydır sürüyoruma.s onun etkisimi yoksa çişin etkisimi bilemiycem delikafadulden lekelerim açılıyorhihoyyyt
tatlişimmm bi şi deil ni dimekkşakkıdı
bende turkuaz olan bu yatak örtüsüne bayılıyorumm:asigim:
bjk olduğumdan mı ne:lepi:siyah beyazlı kelebekli bayıldım böcüğüm..bende modern yatak örtüsü arıyordum sonunda buldum..al kız sende doru diosun bzie bahane yeterkaydirigubbakcemile2
:Saruboceq:kızlar hepinizin eşyaları çok güzel RABBıM güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herbirinize inşallah .nolur gelin ayakkabılarınızın altına hemde tam silinecek yerine beim adımıda yazı lütfennn bende artık bu topikte aldıklarımız sergilemek istiyorum nolur dua edin banada bizde hayırlısıyla başlayalım
h geldun dıycem bıde o dılını koparrrım ha :mymeka:ayupnaniknanik
nan sürdün mu kı:1shok:bebişimm 3. günümkaydirigubbakcemile3 lekelerimde açılma var a.s ama doktorada gitmiştimverdiği kremi akşamları 1 aydır sürüyoruma.s onun etkisimi yoksa çişin etkisimi bilemiycem delikafadulden lekelerim açılıyorhihoyyyt
tatlişimmm bi şi deil ni dimekkşakkıdı
bende turkuaz olan bu yatak örtüsüne bayılıyorumm:asigim:
bjk olduğumdan mı ne:lepi:
ayy alcam ama annem benı bu kez kapıya kesın kor
ayrıca benı ank al al al delikafadulden
:Saruboceq:
olmas sıraya gır ılk benı yazdı hepsı sımdılık bısey olmadı sonuna kadr dırencem
h geldun dıycem bıde o dılını koparrrım ha :mymeka:ayup
hepcı cok guzel
yemek takımı ıkı tane mı
2.yemk takımın markası ne
turkuaza bayılıym
tavalar teflon mu duduklu ıle
ı gunlerde kullanŞeniz
hemen görmüş ahahha...al kız 500 450 lere göre fiatı uygun geldi bağa..aldıracam dur sennn..adaylar dolu bizde abi kardeş kanka dolu onlarda bana dio yok mu ya cici arkadaşın die ahahha
Böcük nan noldi rengin soldiii kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?