Canımın içi ara dedik sana aramadın fisfisfis keşke akşam falan biryerden arayıp değişiklik yapsaydın.Sen böyle konuştukça bende stres yaptım he.. En sonunda ben arayıp diyeceğim değiştirin bedenleri diye sırnaşık şey
hayırlısı olsun be şekerim
hele bi gelsinler göreyim nasıl olacak
zaten biri m diğerleri l
eğer çok büyük olursa değişim talebi için mail atarım sonunada burcunun selamı var yazarım :roflol:
Hah işte bu,mesele hediyede değil önemsendiğini hissetmende.Düşünün ki kayınvalideyle evinizin arası yürüyerek 15 dk,arabayla 5 dk.Siz evlenme telaşındasınız,karşınızdada her bakımdan destekten yoksun sevdiğiniz adam var.Sözdede hem oğulları gözbebekleri hemde gelinleri.Gelmeyi bırakın bir tel bile açılmıyor.Kızın aileside tam tersi hergün her an yanındalar yine her bakımdan.Aradaki fark ortada değilmi arkadaşlar?
Beterin beteri var işte,hayatta herşey sizin istediğiniz yönde gidemeyebilir.İşiniz,eğitiminiz,örf adetleriniz ne olursa olsun...Görgü çok çok ayrı bişey.
Yukardaki gibi olumsuz şartlarda sevdiği hatırına ilişkisini sürdürmek için mücadele eden pekçok gelin adayımız var........................
kısçeler size iki soru
1) balayına gidecekmisiniz ?
2) giderseniz nereye gideceksiniz?
kısçeler size iki soru
çamaşır makinasını annem kullanıyr....güzel ...bende düşünüyorum... aklına bir soru gelirse sorabilirsin....
kısçeler size iki soru
Bosch buzdolabı alan veya kullanan arkadaşlar umarım beni yanlış anlamamışınızdır.ben ne bu marka ne başka marka bi buzdolabı almış değilim.sadece kullananlardan aldığım bilgileri sizinle paylaşmayı bi görev bildim.hepsi bu
kızlar beko kampanya yapmış..buzdolabı çam makinası,bulaşık mak, fırınlı ocak ,mikrodalga, elektirik süüpürgesi(mini) hepsi 2600 6 taksit bilginiz olsun
kısçeler size iki soru
antalya Quen elızebth sıtesıne bı bakın ıstersenız benım kardesım balayına buraya gıtmıstı ve cok beğenmısler ben orası diye düşünüyorum ama yine de kesin değil
Nisanda evleneceğimiz için karar veremiyoruz. Balayına çıkarsak yazın tatile çıkamayacağız. Nisandada yaz gibi tadı çıkmaz tatilin bilmiyoruz ne yapacağız.Gideceğimiz yer seçeneği var aslında. Hepsinde fazlasıyla rahat ederiz.
1- Antalya -Pera Palace ( Dayımız bölüm müdürü- Rezarvasyona bile gerek yok.)
2- Adapazarı -Karasu ( Abimin yazlığı var müstakil )
3- Rize ( Memleketim hiç görmedim.Nişanlımda çok görmek istiyor.
Ama karar veremiyoruz.Sizce ne yapalım yazımı bekleyelim..
Nisanda evleneceğimiz için karar veremiyoruz. Balayına çıkarsak yazın tatile çıkamayacağız. Nisandada yaz gibi tadı çıkmaz tatilin bilmiyoruz ne yapacağız.Gideceğimiz yer seçeneği var aslında. Hepsinde fazlasıyla rahat ederiz.
1- Antalya -Pera Palace ( Dayımız bölüm müdürü- Rezarvasyona bile gerek yok.)
2- Adapazarı -Karasu ( Abimin yazlığı var müstakil )
3- Rize ( Memleketim hiç görmedim.Nişanlımda çok görmek istiyor.
Ama karar veremiyoruz.Sizce ne yapalım yazımı bekleyelim..[/QUOTE
nacizane fikrim yazı bekleyin. abinin yazlığına bir kaç günlük gidin hem masraf olmaz yazın daha rahat bir tatil yapabilirsiniz. yada benim fikrim olan kısa bir tur yapabilirsiniz onlar çok pahalı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?