Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlısı olsun be şekerim
hele bi gelsinler göreyim nasıl olacak
zaten biri m diğerleri l
eğer çok büyük olursa değişim talebi için mail atarım sonunada burcunun selamı var yazarım :roflol:

Ya belkide sen iyi yapmışındır Arsimacım.çünü evlendikten sonra ne iştir bilinmez bi sürü kilo alınıyor bu sefer L bedenlere ihtiyaç duyabiliriz yani kaydirigubbakcemile3

kilo almak istemiyorum
mümkünse üstümdeki 2 3 kiloyuda atmak istiyorum
evlendikten sonra çalışacakmısın canım
eğer çalışırsan o biraz zor olur
iş ev işi yemek temizlik fln bence çalışırsak kilo alamayız

mısraaa gerçekten çok doğru yazmışsın benim nişanlımın ailesi aynen böyleler. düğün günümüz belli şu ana kadar bir kez bile napıcaksınız nasıl olucak diye bir şey sormadılar.
Artık bende uzak duruyorum haftada bir kez gidiyorum bir saat o kaar nişanlımın dengesini bozudlar çok üzülüyor ilgilenmedikleri için.

isaura kurdela nakışlı vitrin takımın çok güzelmiş ben severim öyle şeyleri nereden aldın güle güle kullan.
pinkgun sen çok şanlısın kayınvalide konusunda nazar değmesin ne güzel ilgileniyor sizinle. 2. takım çok güzelmiş renkli daha hoş duruyor.
biocin evde 10 yıldan fazla zamandır boosch marka kullanıyoruz buzdolabımızda tık yok maşallah bütün elektirikli aletler aynı markadan birazda şans işi beyaz eşya. gösterdiğin çamaşır ve buzdolabından ben aldım bakalım nisandan sonra kullanmaya başlıycam fikrimi söylerim. mısraa dolabı kullanıyormuş bir problem çıkmamış.
yeni ciciler alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar. baktıkça almaya hevesleniyorum ama hepsini almaya para yetişmiyor.

pinkgun
canlar kayınvalidem bana yukardaki yatak örtüsünü hediye olarak almıştı ama değiştircem sanırım diğer aldıkları çok güzeldi ama bir tek bu pek bana göre değil, ayıp gelmişti bunu beğenmedim değiştirelim demek ama bu şekilde de kullanamıcam sanırım bu cumartesi söyleyeyim bari, aşağıdakiyle değiştirmek istiyorum

canım, bu model çok güzelmiş, ne kadar acaba biliyormusun? fisfisfis

Hatta balayı ile ilgili özel bi başlık vardı kızlar.gitmiş olanlar tecrübelerinide yazıyor.ordan da bilgi edinebiliriz

Bosch buzdolabı alan veya kullanan arkadaşlar umarım beni yanlış anlamamışınızdır.ben ne bu marka ne başka marka bi buzdolabı almış değilim.sadece kullananlardan aldığım bilgileri sizinle paylaşmayı bi görev bildim.hepsi bu

kısçeler size iki soru
1) balayına gidecekmisiniz ?
2) giderseniz nereye gideceksiniz?

arsimacım balayına gitmek herkesin isteğidir sanırım.
ben nisanda evleneceğim için kapadokya olarak düşünüyorum 3-4 günlük turla gitmek istiyorum tabi daha kesin karar yok.

canım yanlış anlama falan olmaz burada hepimiz fikrimizi söylüyoruz. elektronik kumar gibi ya hep oluyor yada hep sorun çıkartıp hiç oluyor.
Buzdolabında en iyi sharp marka olarak sonuçlara ulamıştım alacağımız zaman ama eni diğer dolaplara göre geniş kendi evi olan arkadaşlar tercih edebilir.

antalya Quen elızebth sıtesıne bı bakın ıstersenız benım kardesım balayına buraya gıtmıstı ve cok beğenmısler ben orası diye düşünüyorum ama yine de kesin değil

kızlar beko kampanya yapmış..buzdolabı çam makinası,bulaşık mak, fırınlı ocak ,mikrodalga, elektirik süüpürgesi(mini) hepsi 2600 6 taksit bilginiz olsun

canım yazdım dün ama cvp vermemişsin nişanlım bakmış bekoya adam yok böyle bişi demiş!!!!!!:1no2:

kısçeler size iki soru
1) balayına gidecekmisiniz ?
2) giderseniz nereye gideceksiniz?

Nisanda evleneceğimiz için karar veremiyoruz. Balayına çıkarsak yazın tatile çıkamayacağız. Nisandada yaz gibi tadı çıkmaz tatilin bilmiyoruz ne yapacağız.Gideceğimiz yer seçeneği var aslında. Hepsinde fazlasıyla rahat ederiz.

1- Antalya -Pera Palace ( Dayımız bölüm müdürü- Rezarvasyona bile gerek yok.)
2- Adapazarı -Karasu ( Abimin yazlığı var müstakil )
3- Rize ( Memleketim hiç görmedim.Nişanlımda çok görmek istiyor.

Ama karar veremiyoruz.Sizce ne yapalım yazımı bekleyelim..

Son düzenleme:
antalya Quen elızebth sıtesıne bı bakın ıstersenız benım kardesım balayına buraya gıtmıstı ve cok beğenmısler ben orası diye düşünüyorum ama yine de kesin değil

ben oraya bayıldım
ama şikayetlerini okudum hiç olumlu değildi vazgeçtim
demek kardeşin beğendi

bence pera palace
çünkü abinin yazlığına hafta sonu kaçamak yapabilirsin
rizede güzel ama nisanda yağmurlu olur hep
bu arada hemşoyuz kaydirigubbakcemile2 rizenin neresi yavrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…