Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla beğenince kaçırmamak lazım.ben yarın bakıcam sonra neyi beğensem kalmıyor bitti diolar...bende sade sefiiom böle daha kullanışlı böcüğüm.o süslüleri katlayıp nereye koycaz ya hele çalışanlar için çok zor...ooww demek herkezin gözü var haa hadin hayırlısı bir kızı bin kişi ister bin kişi alırmışkaydirigubbakcemile3

esmy resimleri bu şekilde nasıl ekledin,ben bir türlü becerememiştim:)
teşekkür ederim bu arada beğendiğin için..

aaa benim clipsomdan var ordaa :Saruboceq: annemde de var çok rahat. güle güle kullan şekercim

benimde var kuşum evde de kullanıyoruz ve çok memnunuz..iiki anam almış bana yoksa şimdi hayatta o parayı vermezdim kesin başka şeyler alırdımkaydirigubbakcemile3yanlız yarmalı yoort çorbası yaparken çok korkuorumm çok ses çıkıooo ahhaha:çok üzgünüm:

ALLAH razı olsun canım adım esra :) ayy canım amin RABBİM hepimizin gönlüne göre versin inşallah .benimde dualarım sizlerle a.s.

ALLAH razı olsun canım adım esra :) ayy canım amin RABBİM hepimizin gönlüne göre versin inşallah .benimde dualarım sizlerle a.s.

saol esracım...amin..Allah herkezin duasını kabul etsin öptüm çokkaydirigubbakcemile5
ay kızlarrrrr iyi evdeyim haaaa sandalyeye yapıştımkaydirigubbakcemile3ben dideyim artık
herkeze keyifli güzel sohbetler..hepinizi tek tek öptüma.s.görüşürükkkkknaniknanik

geçmiş olsun düğündaş
yok kız dert etmedim ki utandım eccük işte
kime döktürcem :uhm:

sağol düğündaşım. valla mahallede muhakkak 1 tane kurşun döken töyze vardır annene bi sor kaydirigubbakcemile3

benim clipsomdan hihoyyyt hepsi çok güzel güle güle kullan

aa niee ses çıkıoki bizde mercimek çorbası yaptık mesela ses çıkarmadı

çıkarıo kız biz her yemeğ yapıyoruz..mercimek yarma mısır haşlama patates bunlar hep ses çıkartıyor.ses çıkartıncada altını kısıp yarım st daha yapıoruz ya zati saati var..çok güvenli..hatta en güvenlisi bu ama ben sesinden hoşlanmıyorum neise tırsıom.öptüm canım

esmy resimleri bu şekilde nasıl ekledin,ben bir türlü becerememiştim:)
teşekkür ederim bu arada beğendiğin için..

cnm resım yulendıkten sonra en sasagıda koyu renkel show var ona tıkla resım tekrar yukelnıyor sorna sag tıkla resmn ustunde url adresını kopyala
buekranda grafık ekleye gel adresı sil ordakı kendı url adresını kopyalaa:uhm:

allah senı:roflol:bın deıl kız o 1
böcük ewet kuşum 3 gündür sürüyorum

nan ıyı gelen krem mı çiş mı onu de sen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…