MAJİ DESIGN | DUVAR STİCKERLARI, DEKORATİF AYNALAR - Dükkanlar
farklı ve ekonomik cözümler arayanların bakması tavsiye olunur:))
ben bayıldım bu sticker ve dekoratif aynalara yaaaa.hem fiyatlarıda uygun.stickerler 18 ile 20 arasında değişiyor.daha ucuz ve daha pahalılarıda var tabiiii :)
slm kızlar
bu topıge cok fazla katılamasamda uzaktan takıpcınızım
harıka paylasımlarınız ve cok guzel arkadaslık baglarınız var gercekten
benım dugunume en az 2sene oldugu ıcın cok fazla ceyız alısverısı yapmıyorum
hosuma gıden bıseyler oldukca alıyorum
bu hafta sonu aldıklarımıda zevkınıze guvendıgım ıcın sızınle paylasmak ıstedım umarım begenırsınıza.s.
bornoz takımım tac 200tl
masa ortum aynı renk ama desen farklı benımkının 55tl
grı yaldızlı yemek takımına uyar dımı kızlar:1rolleyes:
gonlume gore cay setı bulamadıgımdan tek tepsı aldım bardak ve tabaklarını ayrı alıcam
60tl
buda bıdahakı ay maasımı alınca almayı planladıgım kahvaltı takımı
burdakı bı kac arkadasta almıstı sanırım aynı takımdan
kım oldugunu hatırlamıyom sımdı ama alan arkadaslarım porselını kalın ve agırmı acaba:uhm:
Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hayat resim ekledin mi?Ben geldiimmm :sm_cool:
hepsi çok güzel ben en çok 1. ve sonuncuyu beğendim canımsema modaevinden beğendiklerim yorumlarınızı bekliyorum:
bu tarzları daha çok beğeniyorum kızlar..bele oturan kabarık değil kuyruklu ve up uzun bir duvak..siz ne düşünüyorsunuz?a.s.
bunlarıda alırsan uçak gemisi olcak seninkilerden böcük :roflol:elısaa saol cnm ahh ahh almayı çok isterdım ama nevresım hakkım bıttı
baktım çok güzeller cidden odam için alsammı acaba değişiklik olurMAJİ DESIGN | DUVAR STİCKERLARI, DEKORATİF AYNALAR - Dükkanlar
farklı ve ekonomik cözümler arayanların bakması tavsiye olunur:))
Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
3600 TL Mİ? delikafaduldendelikafadulden o paraya çatalcada arsa veriyolarsırnaşık şey
3600 mü:1shok:
yada DarkAngel ın dediği gibi ben çatalcada arsa alsam da aşk yuvamızı oraya mı inşaa etsek, çünkü bu gidişle ev alamicaz, evler çok pahalı :)))
buna bayıldım kızlarrr
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?