Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım cicilerin çok güzel..kahvaltı takımını bende alıcam eer getirirse bnm ceyizcim klava: sülfat almıstı yanlıs hatırlamıosam
çok tatlı bi takım..

Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3

3600 TL Mİ? delikafaduldendelikafadulden o paraya çatalcada arsa veriyolarsırnaşık şey

Ben geldiimmm :sm_cool:
hoşgeldin hayat resim ekledin mi?
hepsi çok güzel ben en çok 1. ve sonuncuyu beğendim canım
elısaa saol cnm ahh ahh almayı çok isterdım ama nevresım hakkım bıttı
bunlarıda alırsan uçak gemisi olcak seninkilerden böcük :roflol:
MAJİ DESIGN | DUVAR STİCKERLARI, DEKORATİF AYNALAR - Dükkanlar
farklı ve ekonomik cözümler arayanların bakması tavsiye olunur:))
baktım çok güzeller cidden odam için alsammı acaba değişiklik olur

hepside çok şık güle güle kullan

nasıl ki takım merak ettim 3,600 peşine indirim yapıcak ne kadar incek merak konusu kaydirigubbakcemile3

yaaaa 3.600 (((
hatta bak bu takım, yakından da muhteşem, incecik çok zarif..

yada DarkAngel ın dediği gibi ben çatalcada arsa alsam da aşk yuvamızı oraya mı inşaa etsek, çünkü bu gidişle ev alamicaz, evler çok pahalı :)))

kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti

abbow
Allah yardımcın olsun kısçe ve çok geçmiş olsun
umarım en kısa sürede acıların geçer şişin iner
bende çok istemiştim yardırıp çektirmeyi ama doktor çekmedi halen daha dönem dönem şişer ağrı çekerim
ilk yirmiliklerimi çıkartırken 2 sini birden çıkarmıştım 6 kliomu ne vermiştim o sıra
hiç kendme benzemiyordum çok kötü olmuştum

fmk cnm çok büyük geçmiş olsun nasıl çektiler benim 20lik dişlerimde çıkıo alttaki ikisinin 3/4ü çıktı ama ara ara şişip acıtıo hala cnmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…