Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yukarıdaki reklam reklamda paris hilton yerine konulan arkadası gördünüzmü çakma paris kaydirigubbakcemile3
ondan olsa olsa paris pinpon olur

benimkiler 17 yaşımdan beri ara ara şişiyo yarılıyo ama çıkamıyo bi türlü diş doktorumda çenende çıkacakları yer yok çıkamazlar zaten dedi senağlama

yuuhhh hatta dırek çüşkaydirigubbakcemile3
nan ben o parayla trabzon hasırı alırım:1closedeyes:

kafamçokkarıştı şuan böleyim temizlik yaptım bi tozlar kaldı molası verdim kaydirigubbakcemile3
akşama bızede gel ev gene süpürülecek senağlama
bunlarıda alırsan uçak gemisi olcak seninkilerden böcük :roflol:

]

annem gelınce gene şok olcak gelmesı zaten 1 yılı buluırkaydirigubbakcemile3
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti

gecmıs olsun

bılıyon mu benım hıc ağrım olmadı

kızlar yukarıdaki reklam reklamda paris hilton yerine konulan arkadası gördünüzmü çakma paris kaydirigubbakcemile3
ondan olsa olsa paris pinpon olur

bugun ne gıydın köşesıne gıttım
çakma belınay merve cıkmış kızın brı uye olmuş
pelınay merve dıe:roflol: ve ınanılmaz fotolar koymuş
hepsındede dudağı bı merte ılerı ıtmış seksu olcakya aklı sırakaydirigubbakcemile3 ölduk ölduk
sonra bıdebızımkıler kızmış kıza kız gtmış daha acık saçık resımlerını koymuş
bıde demıs bıdaha gelmem burayakaydirigubbakcemile3

kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti

geçmiş olsun canım :teselli:

yarın 1'de koltuklarımız geliyo, onları beklicem. fotolarını çekerim perşembe görürsünüz canlarım :dance:

link atsana böcük merak etimmm :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlı olsun düğündaş
sen hazırlandıkça ben kendimi rahata veriyorum :roflol:

ben gider kısçeler
yarn görüşürüzz

oldu böcük :)))) vala cnm çıktı şükür bitti kahve yapıcam şimdi yorgunluğumu alsın gelmek isteyen varsa beklerim kızlar :)
Hayatım hayırlı olsun gelsinde görelim bende köşeli takım çok istiyorum elimde ipeğin kataloğu var çok beğendiğim spor tarzı bir model beğendim ama salonuma gitmez şayet oturma odası yaparsam oraya alabilirim diorum resmini bulursam ekleyim bende

he baktım bende ona gece görmüştüm hatta
sabahta daha matrak fotolarını gördüm
güya seksi zannediyo kendini :)))
bence o şahıs kesinlikle erkek ve amacı dalga geçmek :))

hayırlı olsun düğündaş
sen hazırlandıkça ben kendimi rahata veriyorum :roflol:

ben gider kısçeler
yarn görüşürüzz

gel kız bizim evde dördümüz yaşar gideriz. ev büyük biliyosun. mutfakta da sol taraf senin olur sağ taraf benim kaydirigubbakcemile3

yok gülüm nerde rabbim o günleride nasip etsin kendi bekar evimi temizledim deyim :))

sağol canım valla çok merak ediyorum evde nasıl durcak. inşallah güzel durur:Saruboceq:

amin inşallah Allah o günleri de gösterir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…