abbow
Allah yardımcın olsun kısçe ve çok geçmiş olsun
umarım en kısa sürede acıların geçer şişin iner
bende çok istemiştim yardırıp çektirmeyi ama doktor çekmedi halen daha dönem dönem şişer ağrı çekerim
ilk yirmiliklerimi çıkartırken 2 sini birden çıkarmıştım 6 kliomu ne vermiştim o sıra
hiç kendme benzemiyordum çok kötü olmuştum
kızlar yukarıdaki reklam reklamda paris hilton yerine konulan arkadası gördünüzmü çakma paris kaydirigubbakcemile3
ondan olsa olsa paris pinpon olur
yuuhhh hatta dırek çüşkaydirigubbakcemile3Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
akşama bızede gel ev gene süpürülecek senağlamakafamçokkarıştı şuan böleyim temizlik yaptım bi tozlar kaldımolası verdim kaydirigubbakcemile3
bunlarıda alırsan uçak gemisi olcak seninkilerden böcük :roflol:
]
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
kızlar yukarıdaki reklam reklamda paris hilton yerine konulan arkadası gördünüzmü çakma paris kaydirigubbakcemile3
ondan olsa olsa paris pinpon olur
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
bugun ne gıydın köşesıne gıttım
çakma belınay merve cıkmış kızın brı uye olmuş
pelınay merve dıe:roflol: ve ınanılmaz fotolar koymuş
hepsındede dudağı bı merte ılerı ıtmış seksu olcakya aklı sırakaydirigubbakcemile3 ölduk ölduk
sonra bıdebızımkıler kızmış kıza kız gtmış daha acık saçık resımlerını koymuş
bıde demıs bıdaha gelmem burayakaydirigubbakcemile3
black kendi evinimi temizledin?
bugun ne gıydın köşesıne gıttım
çakma belınay merve cıkmış kızın brı uye olmuş
pelınay merve dıe:roflol: ve ınanılmaz fotolar koymuş
hepsındede dudağı bı merte ılerı ıtmış seksu olcakya aklı sırakaydirigubbakcemile3 ölduk ölduk
sonra bıdebızımkıler kızmış kıza kız gtmış daha acık saçık resımlerını koymuş
bıde demıs bıdaha gelmem burayakaydirigubbakcemile3
he baktım bende ona gece görmüştüm hatta
sabahta daha matrak fotolarını gördüm
güya seksi zannediyo kendini :)))
bence o şahıs kesinlikle erkek ve amacı dalga geçmek :))
çakma haa ay koptummm
hayırlı olsun düğündaş
sen hazırlandıkça ben kendimi rahata veriyorum :roflol:
ben gider kısçeler
yarn görüşürüzz
oldu böcük :)))) vala cnm çıktı şükür bitti kahve yapıcam şimdi yorgunluğumu alsın gelmek isteyen varsa beklerim kızlar :)
Hayatım hayırlı olsun gelsinde görelim bende köşeli takım çok istiyorum elimde ipeğin kataloğu var çok beğendiğim spor tarzı bir model beğendim ama salonuma gitmez şayet oturma odası yaparsam oraya alabilirim diorum resmini bulursam ekleyim bende
yok gülüm nerde rabbim o günleride nasip etsin kendi bekar evimi temizledim deyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?