ayy canımm, sağol ya muck :1hug:
çizimini ben yaparım
müstakbel kocişimde dekorasyonunu yapar size
sen bitek kaba inşaatcı bul :)
çook geçmiş olsun, Allah şifa versin.kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
senin bu trabzon hasırı sevdan da beni öldürcek :))) evlenirken bu hasırlardan kaç tane aldırcan kız sen?yuuhhh hatta dırek çüşkaydirigubbakcemile3
nan ben o parayla trabzon hasırı alırım:1closedeyes:
size bi kaç çakma nick
pktbb
uğur pöcüğü
Hayatimi
Dimpless
Arsina
Purcu Özge
Fmö (fmknın çakması kaydirigubbakcemile3)
Tubiliş
minnnik
el-isa
Bılek kuin
size bi kaç çakma nick
pktbb
uğur pöcüğü
Hayatimi
Dimpless
Arsina
Purcu Özge
Fmö (fmknın çakması kaydirigubbakcemile3)
Tubiliş
minnnik
el-isa
Bılek kuin
kızlar ben kaçtım öptüm hepiniziii
Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
yakıyy demı ortalığı:roflol:pelinay merve kaydirigubbakcemile3
o dudaklar ne ölee :1shok:
valla 2 olsa fena olmaz ama 1 tanecık yeter zaten 3500 4000tl anacım ancak bı trabzonluı alırayy canımm, sağol ya muck :1hug:
çook geçmiş olsun, Allah şifa versin.
senin bu trabzon hasırı sevdan da beni öldürcek :))) evlenirken bu hasırlardan kaç tane aldırcan kız sen?
:mymeka:bulamadım ben pelinayı yaa senağlama
yko cnm resım koyabılır bende bı kez koydum ablalarım cok ısrar ettı:roflol: :roflol: dudaklarda dolgu var bence gerçi bizi ilgilendirmez sadece dışı güzel olsa ne olur :)) şahsen bnm düşüncem asla bu da ben buyrunn bugün bunu giydimmmmmmm dememde ne gerek varki yerimseniben
görürşüz güzelim kib. :a015:
o ne öle be pelinay. ay bişi dicem ama suç teşkil eder mi? ay nese zati kaldı 26 günüm demiyim :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?