Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırcık hayırlı olsun cnm çok güzeller.

nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar

Pıtırcık cicilerin hayırlı olsun

Oveg resim koyabilirsen bekliyorum çok hayırlı uğurlu olsun tatlım :)

Ben geldim, sanırım ayaklarımı hissetmiyorum. Milletin 2-3 günde baktığı kadar mobilya bakarsam böyle olur -tatlicadiarzu-

kızlar davetiyeleri dağıtmam lazm ama utanıyorum :roflol:

Deli yaaa davetiyeden utanılır mı kaydirigubbakcemile3

Benim ütü masam da gazella. Ama kol aparatı ve çamaşırlık istemedim. Kullancağımı sanmıyorum çünkü

26 gün kaldı erken değildir dimi

Bence 1 hafta kadar daha bekleseydin hani unutulabilir süre uzun olunca. Ama nişanlın sabırsızmış

Aaaa hemşom bıraktın mı kız hapı. Yoksam benim üçüzleri duydun da kıskandın mı :roflol:

Biz de seni çok özledik gel artık :çok üzgünüm:

Ben geldiimmm :sm_cool:

Aaaa yeni gelinimiz de gelmiş, hani nerde resimler

kızlar selam herkese dün gece öldüm sancıdan apranax içtim o da midemi mahvetti mide ağrısından ölüodum. daha şimdi geçti çok şükür

Geçmiş olsun canım
Şeniz

canım cicilerin çok güzel..kahvaltı takımını bende alıcam eer getirirse bnm ceyizcim klava: sülfat almıstı yanlıs hatırlamıosam
çok tatlı bi takım..

Nihayet takımın benim olduğunu hatırlayan çıktı Şeniz

kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti

Geçmiş olsun canım. 20 lik diş ne fenadır yaaa benimkini bi operasyonla almışlardı dikişli filan bi gece kanamadan hastanelik olmuştum Çok korkarım

yarın 1'de koltuklarımız geliyo, onları beklicem. fotolarını çekerim perşembe görürsünüz canlarım :dance:

Haydi hayırlısı olsun canım. Merakla bekliyoruuuuzzzz delikafadulden

sakın benım lınk verdığımı demne ha
yarında uğur pöcüğü gelır:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ay çok sıkıldım bugün burda hiçbirinizde hareket yoktu heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben cidiyom iyi akşamlar cümletennnnnnn

Ben yoktum ya ondan
kaydirigubbakcemile3

nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar

Ohhh ne güzel gelinlik gibi bi dertten kurtulmuşsun. Hayırlı olsun canım. Fotolarını eklersin
yerimseniben

Pashmina canım senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. Lazzoni de bugün yatak odası baktık biz. Nakit 6.400 dediler :1shok::1shok:. Taksitli de 7.800 dü yanlış hatırlamıyorsam. Uçuyolar resmen

Hadi gözün aydın hamidecimm yerimseniben Keşke 37 alsaydın içine kalıp koydururdurn yerimseniben inşallahh istediğin gibi ayağına cuk diye oturur canım :1hug: FOtolarını bekliyorum..
zeysbcim desene ben modaya ayak uydurmuşumm kaydirigubbakcemile3 benim gelinliğin hem önünde göğüs altında hemde yan tarafımda koca bi fiyonk var kaydirigubbakcemile3 Ama çok şeker duruyorr
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
Off canımm çok geçmişş olsunn acaip bi acıdır oo çok iyi bilirimm :1no2:
açacağım 1,5 lira

renkli cam kaşıklarım 3 lira

renkli kaselerim 3 tanesi 3 lira ben 3 pembe 3 lila aldım

Pıtırcığımm tomurcuğumm çok cici aldıkların iyi günlerde kullan yerimseniben
Bu arada takvimin hayırlı olsunn hayırdırr :jeyyar:
Aaaa hemşom bıraktın mı kız hapı. Yoksam benim üçüzleri duydun da kıskandın mı :roflol:
Evet bıraktım hemşom 4 gündür antibiyotik kullanıyorum çünkü zaten kullanmamaya karar verdim.Adet günüm bile alt üst oldu :1no2:
Nasıl mobilya beğendin mi ? Karabağlaramı gittiniz ?

Böcük yeğenin çok şekermiş maşallah Kız versiyonu daha da sevimli kaydirigubbakcemile3 Sen ve annen de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…