kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
pıtırcık hayırlı olsun cnm çok güzeller.
nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar
pıtırcık gule gule kullan
uyy yemeğim yancakk
kızlar davetiyeleri dağıtmam lazm ama utanıyorum :roflol:
Kızlar ütü masası almayı düşünüyorum netten sipariş vericem.
Sizce hangisini alayım???
1- GAZELLA TS GZM 900 L SQUAD Ev Tipi Ütü Masası (LUXE)Çamaşırlıklı,Büyük kol Aparatlı
2- GAZELLA TS GZM 900 D SQUAD Ev Tipi Ütü Masası (DELUXE)Çamaşırlıklı,Büyük ve küçül kol Aparatlı
26 gün kaldı erken değildir dimi
:teselli: Arsima herşeyi takma kafana bu kadar sonra hasta oluyosunn :mymeka:
Bende 2 gündür hapı içmiyorumm :dilcikar: Kendi kendime bıraktım kullanmıcamda midemi mafetti yaa geceleri uyuyamıyorum mide ağrısından bananee koca korunsunn Çok üzgünüm çoook onada dedim kullanmıcam artık dedim..sabredemedim 6 hapım kalmıştı ama zaten hastayımm antibiyotik kullanıyorum onuda bıraktım artık benneyaptımki
canikommm döndüm evet... ayy varya dün gece 21:30 yattım sabah 9 da anca kalktım :roflol: ölü gibi uyumuşum yaaaa:1shok:
ama deydi canım çokk eğlendik :1hug:
hemde çok eğlendim canım ama sizleride çok özledimm :1hug:a.s.
Ben geldiimmm :sm_cool:
kızlar selam herkese dün gece öldüm sancıdan apranax içtim o da midemi mahvetti mide ağrısından ölüodum. daha şimdi geçti çok şükür
canım cicilerin çok güzel..kahvaltı takımını bende alıcam eer getirirse bnm ceyizcimklava: sülfat almıstı yanlıs hatırlamıosam
çok tatlı bi takım..
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
yarın 1'de koltuklarımız geliyo, onları beklicem. fotolarını çekerim perşembe görürsünüz canlarım :dance:
sakın benım lınk verdığımı demne ha
yarında uğur pöcüğü gelır:roflol:
ay çok sıkıldım bugün burda hiçbirinizde hareket yoktu heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben cidiyom iyi akşamlar cümletennnnnnn
nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar
Hadi gözün aydın hamidecimm yerimseniben Keşke 37 alsaydın içine kalıp koydururdurn yerimseniben inşallahh istediğin gibi ayağına cuk diye oturur canım :1hug: FOtolarını bekliyorum..hayat 87 hoşgeldin ...sonunda gelebildin heeee...kaç zaman oldu yoksun ortalıkta...bende birkaç gunden beri yoktum bakayım şoyle bi gecmişee neler var neler yok...betaaaa bende aldım sonunda ayakkbılarımı eklerim geldiği zaman 36 hafifi sıktı 37 de buyuk geldi 36 yı actırmaya verdim...alınca eklerim fotosunu ..burcummm hoşgeldin sendee.bende yoktum gercii...resimlerini gordum faceden çokkk güsellllll..opüyorum hepiniizi byeess
zeysbcim desene ben modaya ayak uydurmuşumm kaydirigubbakcemile3 benim gelinliğin hem önünde göğüs altında hemde yan tarafımda koca bi fiyonk var kaydirigubbakcemile3 Ama çok şeker duruyorrrica ederim canım..asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin ve fikir verdiğin için:1hug:ihtişamlı hoş bir gelinlik...vakkodan almış..indirimlerinden gelinlik alan arkadaşlarımda olmuştu..ewet canım dediğin gibi beğendiğim modelin kuyruğunu biraz daha uzun tutarsam ve arkasına fiyonk eklersen istediğim gibi olucak..zati bu sene fiyonklar fırfırlar her yerde...bence bu sene evlenicek kızlar gelinliklerinin bir eyrine fiyonk ekletsinler hem çok moda hemde bi hoşluk olur...beğendiğine sevindim kuşum tekrar saola.s.
Off canımm çok geçmişş olsunn acaip bi acıdır oo çok iyi bilirimm :1no2:kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
Pıtırcığımm tomurcuğumm çok cici aldıkların iyi günlerde kullan yerimseniben
Evet bıraktım hemşom 4 gündür antibiyotik kullanıyorum çünkü zaten kullanmamaya karar verdim.Adet günüm bile alt üst oldu :1no2:Aaaa hemşom bıraktın mı kız hapı. Yoksam benim üçüzleri duydun da kıskandın mı :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html
ılk defa annemle ben rsım ekledım bakın sılcem kızlar
tabı bakmak ıstersenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?